No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
krystian291

Post autor: krystian291 » śr 22 paź, 2008

Obrazek

Witam Wszystkich forumowiczów!!!

Mam na imie Krystian i pochodze z Kujawsko-Pomorskiego, szmigam jak widać powyżej na Linhai 300 4x4.

Obrazek

Jeździmy z żoną razem na tych samych markach Quadów i najczęściej widać nas na poligonie koło Torunia :)
Krystian

Awatar użytkownika
Piroman
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: Piroman » czw 23 paź, 2008

Witam
mam na imię Krzysiek, 32 lata i mieszkam w Kobylance między Stargardem a Szczecinem. Mam też kochaną żonkę Agnieszkę :buziak: , która nie tylko nie zabrania mi quadowania, ale też sama ze mną jeździ zieloną kotką (Arctic Cat AT500) :aparat:
Mamy też dwóch fajnych synków - Dawida i Tristana (5 i 3 lata), którzy na razie muszą zadowolic się jeżdżeniem z nami :evil: Moim największym hobby jest ... moja praca (chociaż wiem, że trąca to zboczeniem :głupol: ). Jednak jestem zapalonym [glow=red]pirotechnikiem[/glow], co dostarcza mi satysfakcji (nawet coś tam ugrałem w skali kraju :ok: ), adrenaliny (nie mniejszej jak quady) i jakiejś tam stabilności finansowej (całoroczna hurtownia pirotechniczna). Od dwóch miesięcy śmigam czerwonym Bombardierem Outlanderem 800 (i nie przyznam się gdzie go kupiłem :kłótnia: ). Razem z moim przyjacielem Tomkiem (Tomek75), żonką i kilkoma kolegami z LuckyATVTeam (których pozdrawiam :pa pa: ) staramy się poznac wszystkie okoliczne błotka, rzeczki, żwirownie, jeziorka, zjazdy i podjazdy (w moim przypadku ze wskazaniem jednak na miejsca "adrenalinowe" :P ). I mam nadzieję, że to poznawanie jeszcze dłuuugo będzie trwało, bo to faktycznie przednia zabawa :lol: :lol: ...
Pozdrawiam Krzysiek
Załączniki
DSCF9532.jpg
PICT0128.jpg
PICT0045.jpg

Awatar użytkownika
Bombel

Post autor: Bombel » czw 23 paź, 2008

Witam szanownych kolegów:)

Mam na imię Janusz ksywa Bombel lat 29 mieszkam w Czechowicach. Od nie dawna śmigam na quadzie Honda TRX 680FA Camo i jak na razie jestem bardzo zadowolony :zacieszcz:

Pozdrawiam
Załączniki
DSC08935_700P.jpg

kamil101

KAMIL czyli kamil101

Post autor: kamil101 » ndz 26 paź, 2008

No to się przywitam ze wszyatkimi...

Witam, mam na imie Kamil, 33 lata, Warszawiak z Woli ale obecnie od kilku lat na Pradze Południe.

Pracuję w marketingu takiej jednek dużej niemieckiej firmy - czyli standardowo.

Nie mam jeszcze quada ale... no właśnie zmierzam do końca roku zakupić Kinga suzuki... to między innymi jeden z powodów dlaczego tutaj sie znalazłem. A zatem do przeczytania.
Pozdrawiam
KAMIL czyli kamil101

Quad_biker
Kontakt:

Post autor: Quad_biker » pn 27 paź, 2008

Siemano !
Nazywam się Bartek i mam 13 lat i mieszkam koło Stg.
Nie mam quada ale planuje coś kupic w czerwcu może raptora 200, nie mam swojego zdj na kompie interesuje się quadami, rapem i tirami

oZu

Post autor: oZu » pn 27 paź, 2008

Witam ! :) Moje imię to Oskar, 17 lat, mieszkam w Lubawce. Ujeżdżam misia 700. Interesuję się kolarstwem górskim, motoryzacją i wszelkimi sportami :) Pozdrawiam :D
I Live to Ride, I Ride To Live!!!

wexel9

C

Post autor: wexel9 » śr 29 paź, 2008

Cześć,witam wszystkich.Na imię mam Maciek.Pochodzę z NOWEJ HUTY oś Kalinowe.Dziś mieszkam w małej wsi pod Częstochową(JURA KRAKOWSKO -CZĘSTOCHOWSKA).Mam 38 lat,dwie super córki,i kobitkę dla której forum to czasopochłaniacz,ale i ta ją kocham.Z wykształcenia jestem murarzem pieców przemysłowych-jednak dziś prowadzę malutą cukiernię-kawiarnię DELICJE w CH M1 w Częstochowie i wraz z moimi pracownikami pieczemy wyjątkowe i smaczne wyroby.Moja przygoda z quadami rozpoczeła się od............
........śladów w lesie i .........................przelotów przez wieś quadów o godz 9 rano (dla mnie środek nocy).Moja GADZINA ma na imię COBRA 350 (AEON).Jest to mój pierwszy quad i nigdy wcześniej nie hulałem.

POWIEM TAK. IDZIE SIĘ ZESRAĆ ZE SZCZĘŚCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps:Fotki póżniej

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » śr 29 paź, 2008

Witamy :D
:I love POLARIS:

Awatar użytkownika
maciek_k
Kontakt:

Post autor: maciek_k » śr 29 paź, 2008

Cześć wexel9! W jakiej to małej wiosce mieszkasz?
BTW bardzo ciekawy temat postu sobie obrałeś :wink:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » śr 29 paź, 2008

A ja sobię teraz tak przeglądam forum, czytam stare moje posty i zauważyłem, że się z Wami nie przywitałem!

A więc tak...

Jestem Bartek, pseudo Ruszko od nazwiska 8) Mieszkam w Drezdenku, przeżyłem 15 wiosenek i jak narazie dobrze mi z tym :P Uczę się w gim. Józefa Nojiego w Drezdenku. Trenuję piłkę nożną od 8-lat, planuję dostać się do jakiejś szkółki - Szamotuły, Opalenica. Interesuję się również informatyką i jak każdy z Nas motoryzacją...W przyszłości chciałbym robić to co lubie czyli grać w piłkę, być informatykiem lub skończyć polibudę i zostać inżynierem, mechanikiem itd...Ostatnio też pełnie funkcje moderatora na tym forum oraz promotora w internecie naszego Drezdeneckiego rajdu.

Tutaj moja fotka z rajdu Drezno - Breslau w 2008 roku.

Obrazek

Quadami zaraziłem się po tym jak nad pobliskim jeziorem gdzie mam działkę zobaczyłem coś co ma 4 kółka, był to Grizzly i jakiś mały chinolek... Grizzlym jeździł jakiś dorosły "osobnik", a na chinolku jakiś młody wariat to bardziej od niego zależał zakup pierwszego quada... Pierwszym nabytym przeze mnie quadem był chinol ale po kilku udoskonaleniach spokojnie sobie radził i przeżyłem jak widać :)

Oto fotki :

Obrazek

Obrazek

Przelatałem tym quadzikiem prawie rok i nie miałem żadnej poważnej usterki. A nawet Was zaskoczę, że jestem bardzo zadowolony mimo tego, że się psuł - po prostu poznałem świat od strony silnika, zawieszenia itd.

Następnym zakupem był tajwański SMC model Triton, pojemność 250ccm, którego zakupiłem pod koniec sierpnia, przejechałem nim około 400km(łącznie ma 1400). Quad dostaje ostro po tyłku, startuje w zawodach(dopiero 1 raz) w Drezdenku na offroadzie(3 miejsce) i jak narazie odpukać żadnej awarii.

Oto fotka:

Obrazek

Latam również na LTZ'cie zakupionej przez mojego wujka, to jest dopiero wariat:)

Obrazek

Zapraszam do oglądniecia fotek, filmów z moich wypraw i rajdów w Drezdenku - www.rajd4x4.bnx.pl
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”