Kultura jazdy quadem...
- BadAmstaff
- Kontakt:
Dzisiaj spotkała mnie sytuacja: Jadę sobie quadem przez ulice z piachu, żadnego domu wokół zasuwam zasuwam i jak to zwykle bywa pojawiają się domostwa więc zwolniłem tak aby nie kurzyć, przejechałem obok jednej osoby a następny Pan kazał się zatrzymać. Po czym zatrzymując się uświadomiłem sobie że poprostu chciał mi nawrzucać że mam tak szybko nie jeździ ,moje tłumaczenia nie miały nic do rzeczy że tam domów nie ma itp. Pan był niereformowalny więc jak to zwykle bywa zapaliłem quada po czym oddaliłem się pozdrawiając go serdecznym gestem. To nie ja będe się przyporządkowywał do nich tylko oni do nas ,normalna kolej rzeczy. Nic nie zrobiłem i może jeszcze miałem słuchać obelg na mój temat, ani mi się śni.
Apropo Panie Grzegorzu kto może nam zabronić jazdy na quadach?
Apropo Panie Grzegorzu kto może nam zabronić jazdy na quadach?
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
gorzej jak nie dasz rady mu napie*** (jak ty to nazywasz )
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
KaMaSx napisał:
Gorzej jak trafisz na takiego z kosa albo widłami. Ja miałem "przyjemnośc". No ale po "krótkiej i przyjemnej rozmowie" wyjaśniliśmy problem. A jako zabezpieczenie przed takimi "bluzgaczami" to może warto zastosowac dyktafon. Gasisz silnik, nagrywasz i masz już ładniutki dowód na "kulturalne" zachowanie delikwenta.mysle ze Muay Thai, Brazylijsie Jiu-Jitsu i umiejetnosc wladania nunchako (ktore praktycznie zawsze mam przy sobie) mi wystarczy
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: