Witajcie,
Mam na imię Michał 28 lat, mieszkam w pólnocnej części Polski nad naszym pięknym Morzem Bałtyckim. W sąsiedztwie mam Pojezierze Drawskie, Bory Tucholskie i oczywiście piaszczysty pas nadbałtycki. Jestem zainteresowany zakupem QUADA, którego będe mógł bez obaw o mandat, karę i grzywne wykorzystać nie niszcząc przy tym naszego wspólnego dobra jakim jest środowisko naturalne. (ciekawe czy uda mi się to pogodzić!!) (niestety poligonu, lasu ani rancza nie mam
![:dobani:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/dobani.gif)
!!)
Zacząłem szaleć za quadami po przejażdżce w partu rozrywki na G350 (jak dobrze pamiętam) 30 min. Od tej pory uważam quadowanie za dużo bardziej absorbującą a co za tym idzie przyjemniejszą rozrywkę od jazdy na motorze.
Moimi wymarzonymi Quadami są Suzuki King Quad 750 '08 koniecznie z kufrem i siedziskiem dla drugiej osoby, bądz Kawasaki KVF 750 '08.
Jestem również dość zapalonym bikerem. Rowerem jeżdze w lecie jak równeż w zimie oczywiście w odpowiednim stroju. Ciekawostką jest to że sprzętem który użytkuje jest górski, seryjnie produkowany KTM .
Nie ma lepszych rowerów w tym i najbliższych sezonach
www.ktm-bikes.pl
Moim najgorszym koszmarem, jaki pamiętam była wyprawa rowerowa do lasu, oczywiście polne drogi. W pewnym momencie popylając na rowerku ze średnią 25 km/h usłyszałem straszliwy hałas, jakiegoś pojazdu. Jade dalej już troche przypeniany, hałas coraz bliżej, bliżej aż a tu nagle zza zakrętu wynurza się QUADZIOR z popierdol....ńcem bez kasku w t-szercie zapier...alający jakieś 80 km/h. Facet nawet nie zwolnił na mój widok, tylko gazu dodał, ja o mało co nie wypie...oliłem się z moim rowerkiem... a gość nawet się nie obejrzał.... i dlatego teraz mam dylemat z tym Quadem :myśl: :myśl:
Ps. Nie wkur... nie denerwujcie nikogo, bo po co robić sobie wrogów... lepiej wszystko dokładnie obadać i nie zwracać na siebie uwagi a wtedy i znajdzie się sposób na symbiozę rowerzystów, rolników, leśników, policji, straży granicznej, wojska, głównego synoptyka kraju, głównego gajowego i mieszkańców tej planety
Pozdro.
![Figielek :figielek:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/figielek.gif)