4x4 do 30tyś.
- prezziguzzi
- Kontakt:
tak może było kiedyś teraz polaris ma dużo lepsze ceny i się nie psuje
mógłbym przytaczać opinie ludzi z kawsaki którzy twierdzą że nie mają serwisu że części są drogie.....i że czują się osamotnieni w kłopotach
a ludzie na grizlich którzy pojeździli z nami wachają sie nad kupnem polarisa
coś w tym musi być
mógłbym przytaczać opinie ludzi z kawsaki którzy twierdzą że nie mają serwisu że części są drogie.....i że czują się osamotnieni w kłopotach
a ludzie na grizlich którzy pojeździli z nami wachają sie nad kupnem polarisa
coś w tym musi być
.:GALEON:.
Części to mój chleb powszedni ... i powiem Wam że jest sporo desperatów którzy do nas dzwonią (dealer Polarisa!) i pytają czy będę miał części do Kawasaki ... i wciąż nie wiem dlaczego do Yamahy Raptor ... odpowiedź brzmi przykro mi nie mam nie załatwię ...
Do Polarki wszystko jest i ceny też się zmieniają na lepsze ( nie mówiąc o czasach dostaw!)
Zapominając już o wszystkim - jeździe , sprawności , mocy itp - dla mnie Polaris będzie miał zawsze w sobie jakąś taką magię .
Do Polarki wszystko jest i ceny też się zmieniają na lepsze ( nie mówiąc o czasach dostaw!)
Zapominając już o wszystkim - jeździe , sprawności , mocy itp - dla mnie Polaris będzie miał zawsze w sobie jakąś taką magię .
Blink lubi Quady!
- Grzesiek G
Niee no , panowie troszkę obiektywizmu i skończcie ludziom ciemnotę wciskać !!! Akurat do Raptora jest dostępna każda śrubka - jak nie w 3dni , to w tydzień-dwa , niech będzie w skrajnych przypadkach miesiąc , ale nie ma , że "nie ma" . No chyba , że sie szuka na giełdzie staroci , czy innym pchlim targu ...Blink!:
i wciąż nie wiem dlaczego do Yamahy Raptor ... odpowiedź brzmi przykro mi nie mam nie załatwię ...
Ostatnio zmieniony pt 19 paź, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tylko pisze to iż Polarisy sa równie dobre, a w niektórych przypadkach może nawet lepsze niż Japońce, wiele osób dalej postrzega te sprzety jako niewiele lepsze niż chinole, i to troszke boli - chociaż z drugiej strony ważne że ja jestem zadowolony, a na opinie innych kłade "laske"
Gwoli Ścisłości, ja nikomu nie odradzam G700, ponieważ to według mnie niezły sprzet, i nie ukrywam że miałbym duży dylemat przy zmianie quada na 4x4 co wziąść, czy Outlandera 800, SP800 czy G700
Gwoli Ścisłości, ja nikomu nie odradzam G700, ponieważ to według mnie niezły sprzet, i nie ukrywam że miałbym duży dylemat przy zmianie quada na 4x4 co wziąść, czy Outlandera 800, SP800 czy G700
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
- Grzesiek G
Czy mógłbyś podać przykład jednej fabrycznej części do Raptora , która nie jest dostępna w Yamasze ? Również tej , która tak często się psuje i o którą tak ludzie pytają ?Blink! napisał: Naprawdę często do mnie dzwonią - w tym miesiącu już ze trzy razy , może wynika to z tego że dużo tych maszyn jest albo tego że jest niedużo i się często psują
Czy się psują ? Może i tak , ja za wszystkie ręczyć nie mogę . Mój jak na razie ma za sobą dwa lata intensywnej i bezawaryjnej jazdy (nie licząc spalonego sprzęgła z mojej winy) , może też zalezy dużo od tego w jakim stanie rozkładu sprzęt się znajduje . Jak będzie bardzo wymęczony , to i kazdy się psuł będzie . W najbliższym czasie planuję jednak zmianę quada i na pewno nie będę patrzył , czy będzię "miał napisane" Yamaha , honda , polaris , suzuki itp. Wezmę ten , który spełni moje oczekiwania i najbardziej mi przypasi . Nie jestem fanatykiem żadej marki , ale razi mnie jak ktoś brednie wypisuje .
Ostatnio zmieniony pt 19 paź, 2007 przez Grzesiek G, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezziguzzi
- Kontakt:
spokojnie panowie każdy ma swoją rację
z częściami wszyscy mają większe albo mniejsze problemy... ważne jest to czy ktoś idzie do przodu a nie stoi w miejscu.....
my zdecydowanie z polarisem biegniemy do przodu i może gonimy jeszcze części, serwis ......ale idziemy ogniem i mamy argumenty więc ......drżyj konkurencjo
z częściami wszyscy mają większe albo mniejsze problemy... ważne jest to czy ktoś idzie do przodu a nie stoi w miejscu.....
my zdecydowanie z polarisem biegniemy do przodu i może gonimy jeszcze części, serwis ......ale idziemy ogniem i mamy argumenty więc ......drżyj konkurencjo
.:GALEON:.
To akurat prawda, jest poprawa i terminowa i cenowa.prezziguzzi:
Poza tym tak jak Prezes napisał liczy sie poprawa/przyrost a nie to że ktoś jest ciągle dobry. To podobnie jak z szkołą ( wybaczcie to porównanie ) lepsza jest szkoła do której uczniowie przychodzą z 2 i wychodzą z 4/5 czy lepsza jest taka do której przyjmuja uczniów tylko z 5 i wychodza oni tam też z 5. Trudniej jest zrobić z wagarowicza dobrego ucznia, niż dobrego ucznia utrzymac na dobrym poziomie.
Yamaha jest na dobrym poziomie z dobrze rozwiniętą logistyką, dealerami oraz dostępem do części, poza tym ma bardzo dobrą renome ( słusznie ), wiele osób ceni ten sprzęt, i nie ma chyba Polaka który nie znał by marki Yamaha, i na wsi i w metropolii będą wiedzieli co to jest Yamaha, z Polarisem już jest o wiele gorzej. Widać poprawe ale to nadal nie to, jak znajomy dwa lata temu sprzedawał Predatora przez allegro to większośc ludzi pytała co to, i pytała czy to nie chinol Polaris to taki łobuz który robi powoli duże kroki
Ostatnio zmieniony sob 20 paź, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
odpalając potwora
- prezziguzzi
- Kontakt: