SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Emhyr
Quad:: Banshee03 3502T

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Emhyr » wt 24 cze, 2014

on już się sam wyeliminował tak usilnie próbując się zareklamować ;-)

a co do samego swapa to nigdy nie twierdziłem ze to zły pomysł, jedyne co bym zmienił to przełożenie na zębatkach tak aby max prędkość była kolo 130/140 dało by to większego kopa od niższych obrotów i ożywiło ls'y na podjazdach z powyższych filmów

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » wt 24 cze, 2014

Kolego czarek13 to nie jest giełda ani forum komercyjne. Nikt tutaj nie będzie podważał tego czy swap wykonany przez kolegę marcina jest dobry czy zły. Zupełnie nie o to mnie oraz Emhyrowi chodzi.

Tutaj nie ma miejsca na tak bezczelne reklamy, można wspomnieć że coś takiego się wykonuje więcej info na pw albo inne, ale bezczelne lokowanie produktu swapu silnika cb500, wykonywanego przez kolegę marcinswap który na forum zarejestrował się parę dni temu, dodatkowo dodanie linku do aukcji z pełną ceną i opisem jest po prostu chamskie i bezczelne.

Na ATVp jest strefa komercyjna - 300 zł/msc i takie coś można pisać, tutaj strefy komercyjnej nie ma, bo wszyscy sobie ufają.

Z naszej strony to wygląda w ten sposób - siedzi kilkoro dobrych znajomych rozmawiają przy piwku po czym między nich wpada jakiś typ z ulicy i zaczyna próbować im wcisnąć jakąś pierdołę. Powiedz no - nie idzie się zagotować ?? :)
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 24 cze, 2014

ja nikogo do niczego nie namawiam tym bardziej nie zmuszam żyjemy w Polsce więc reklamowanie sie wszelkimi sposobami jest ok wystarczy już że państwo nas okrada dzień w dzień ja nie kradnę wykonuję pewna pracę by zarobić te pieniądze i nikt nie robi z tego problemu tylko 2 pedały nie ubliżając gejom którzy nawet nie posiadają qładów tej marki więc o co kaman brakuje jednemu i drugiemu pomysłu na życie to nie moja sprawa ale wpierniczanie sie w nie swoje sprawy grozi utratą przedniej części klawiatury pozdrawiam was ciepło chłopcy :buźki: :idź pobiegaj:
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Ikar

Wskaż mi miejsce gdzie napisałem że dam radę objechać pierdołę moją maszyną ? A może tylko tak pleciesz bez zastanowienia bo nigdzie czegoś takiego doszukać się nie mogę.

Po pierwsze wciskasz, bezczelnie rejestrując się, a następnie reklamując swoją działalność. No ale co zrobić burakowi nie wytłumaczysz.

Po drugie cieszy mnie to że lubisz się oderwać ale to nie jest ani tablica ani allegro ani kurczę dział sprzedam/przerobię. Gadaj sobie o marce Access, a nie o marce marcinSWAPcb500 którą próbujesz sobie tutaj wyrobić.

Po trzecie jak jesteś taki chojrak quadowy i doświadczony raider to wystartuj w jakimś rajdzie szybkościowym przyjedź na czołowej lokacie, a dopiero później startuj do innych i wyzywaj ich na pojedynek :) W innym wypadku szkoda mojego czasu dla Ciebie.

A po czwarte za następne zarobione 4500 złociszy kup sobie słownik ortograficzny albo poproś swoją 8 miesięczną córkę, żeby Ci zasady pisowni polskiej wytłumaczyła jak tylko pójdzie do szkoły.

Bez pozdrowień.

Fajnie by było jakby wpadli tu moderatorzy i postawili niektórym banany bo szkoda czasu odpisywać na te bzdety.
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage

moderator to pewnie to czyta i dziwi sie że wogóle wpuszczam sie z wami w jakieś bezsensowne gatki i zniżam sie do waszego poziomu
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Marcin ATV SWAP Garage

tak wiec temat air boxa zakończyłem sukcesem wszystko chodzi jak w zegarku powietrze ciągnie sobie z pod siedzenia nie straszne mu już kurz można latać wszędzie bęe sukcesywnie dodawał filmy z wypadów i przeróbek pozdro dla wszystkich użytkowników Ls nie dajmy się poniżać bananom :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DfODM7aYofc[/youtube]
Ostatnio zmieniony wt 24 cze, 2014 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ikar

W ramach reklamy swapu kolegi marcinSWAPcb500 można powiedzieć tylko tyle.

Uwaga audycja zawiera lokowanie produktu, przed przeczytaniem skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż poniższy tekst może zagrażać Twojemu życiu lub zdrowiu :)

Obrazek

Wnioski pozostawiam osobom czytającym tą wiadomość :)

Tym razem z pozdrowieniami.
Ozo Drapers Squad

Marcin ATV SWAP Garage

wnioski to chłopaki wyciagneli takie że to była wiadomość prywatna do ciebie w przypływie negatywnych emocji wywołanych twoim tak zwanym przypi e rda...niem się do mojej osoby a za upublicznianie prywatnych korespondencji powinieneś najzwyczajniej dostać w dziub :) i chyba nie ma takiej osoby na tym forum po za twoim partnerem życiowym emhyrkiem która przyzna wam racje :)

[youtube][/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=roPDYOTifTA[/youtube]

Marcin ATV SWAP Garage

Marcin ATV SWAP Garage

potrzebuje dwie felgi tylne do ls ale wolał bym używki za mniejszą kwotę niż nowe jak by ktoś coś wiedział chętnie bym kupił pozdr

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”