SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: beben1982 » wt 24 cze, 2014

Ikar pisze:W ramach reklamy swapu kolegi marcinSWAPcb500 można powiedzieć tylko tyle.

Uwaga audycja zawiera lokowanie produktu, przed przeczytaniem skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż poniższy tekst może zagrażać Twojemu życiu lub zdrowiu :)

Obrazek

Wnioski pozostawiam osobom czytającym tą wiadomość :)

Tym razem z pozdrowieniami.
Czyli chodziło wam tylko o wyprowadzenie chłopaka z równowagi żeby was zwyzywał od najgorszych a później to publicznie pokazać. Bardzo mądrze z twojej strony Ikar to jest poprostu śmieszne że ty dalej cięgniesz tą dyskusje.

Awatar użytkownika
Gruszkin8804
Quad:: Lucyfer
Imię: Łukasz

Post autor: Gruszkin8804 » wt 24 cze, 2014

Kolego IkAR wskaż mi miejsce w którym miejscu jest ta reklama... Przecież Marcin nic nie pisze tu na forum ze bierze za to hajs itd i pokaz mi gdzie wkleił ten link??????????

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » wt 24 cze, 2014

I dlatego nie ma sensu polemiki z kolegami Pana Marcinka.
Aha może oczekujecie przeprosin ??

Cały czas poprawiacie mi humor - dziękuję.
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
Gruszkin8804
Quad:: Lucyfer
Imię: Łukasz

Post autor: Gruszkin8804 » wt 24 cze, 2014

heheh smieszny jesteś jak czytam twoje mądrości...

czarek13
Quad:: Lucky Star/Honda 500

Post autor: czarek13 » wt 24 cze, 2014

Miałem się wypowiedzieć dość długo i opisać swoją ocenę sytuacji. Zanim to zrobię, na szybko dwa szybkie komentarze (bo zaczyna mnie to wk...ć):
1. według zaciętych przeciwników marcina reklamuje on swój produkt za darmo, uszczuplając kasę "biednego atvpolska". A czy są wszystkie porady forumowiczów udzielane za darmo - zabieraniem kasy tym co się ogłaszają komercyjnie. Prawidłowa kolejność powinna być następująca: problem, wyszukanie firmy serwisowej ogłaszającej się na forum, zgłoszenie się to takowej i na koniec kasa "bu bu", a Wy udzielacie porad za friko. Tak dla jasności, idę tokiem rozumowania tych przeciwników swapu marcina.
2. dość już pisania tych pierdół o awariach LS'ów - wszystko zostało powiedziane, opisane po parę razy na różnych forach i jest też serwisówka, gdzie można prawie wszystko przeczytać. Te pytania: "LS nie odpala" itd jest już jest nudne i temat swap'u (czyli poruszania się do przodu) jest o wiele ciekawszy
3. Jak powiedział nasz Pan minister Sikorski o polskim społeczeństwie - "to taka murzyńskość". Przejawami tej cechy są między innym:
a. zachowywane się jak pies ogrodnika,
b. wzajemne podpieprzanie się i donosiki,
c. jak ja mam pomysł i mogę zarobić to reklamowanie się wszelkimi metodami jest ok, jak inny zarabia to nok - czyli jak kali ukraść krowę to dobry uczynek, jak kalemu to zły uczynek,
d. mógłbym tak długo wymieniać, ale generalnie jesteśmy okropnym narodem i strasznie głupim, więc zasługujemy generalnie na to co mamy w kraju po 25 latach nowej ery. Rządzą nami tacy sami jak Wy (Ikar, Emhyr, i inni), niska, średnia krajowa z narodu. Jak może być dobrze - NIE MOŻE I NIE BĘDZIE. Za 25 lat będzie tak samo, z wyjątkiem może iluś kilometrów autostrad.

Informacja dla Tych wszystkich, którzy mają zamiar lub chcieliby coś zmienić w swoim quadzie: technicznie swap na cb 500 jest bez zarzutu, pełen profesjonalizm, ze strony marcinSWAP. Jeżdżę takim już prawie 2 miesiące i coraz bardziej mi się to podoba. Polecam wszystkim, którzy chcą !!!

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 25 cze, 2014

do całej tej sytuacji pasuje dowcip;

leci dżin na latającym dywanie nad USA i widzi płaczącego chłopa pyta go czemu płaczesz (bo mój sąsiad ma 200 sztuk bydła a ja tylko 100 ) dżin- więc też chciał byś 200 sztuk tak odpowiada pstrykną palcami i już ma 200 i poleciał dalej

przelatuje nad UK i znowu widzi że chłop płacze pyta czemu płaczesz bo sąsiad ma 50 hektarów ziemi a ja tylko 25 dżin pyta też byś chciał 50 odpowiada tak pstryknął palcami i już miał 50 i zadowolony

leci dalej wlatuje nad POLSKĘ i też siedzi chłop i płacze pyta go czemu płaczesz bo sąsiad ma 2 krowy a ja tylko jedną dżin mówi to też byś chciał 2 żeby być szczęśliwym ??a on nie!! chciał bym, żeby mu jedna zdechła :)

to jest własnie mentalność polaka
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

ozimek84
Quad:: Lucky Star 500
Imię: Bartek

Post autor: ozimek84 » śr 25 cze, 2014

Jak byś kradł,napadał staruszki,malował grafitii to by napisali ze łobuz,bandyta za robote by sie taki jaką wziął to by mu pierdoły z głowy wyszły Masz pomysł na Siebie to tez zle Panowie MO juz nie istnieje DZIĘKUJEMY i nie chcemy wiecej pseudo wzorowych obywateli

ozimek84

A co do swapu to jestem jak najbardziej zadowolony Gdyby nie forum nie miałbym pojecia o takim swapie i lucek nadal by se prykał jak se prykał a teraz to chociaz ma czym piarnac...

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 25 cze, 2014

ozimek wrzuć jakiś filmik jak bokami latasz i jak raptora 700 niszczysz :D
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

ozimek84

nie nie nie Nie nagrywam swoich wyczynow z powodu takich dociekliwych,wscipskich i donosicielskich ludzi

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”