Wskaż mi miejsce gdzie napisałem że dam radę objechać pierdołę moją maszyną ? A może tylko tak pleciesz bez zastanowienia bo nigdzie czegoś takiego doszukać się nie mogę.
Po pierwsze wciskasz, bezczelnie rejestrując się, a następnie reklamując swoją działalność. No ale co zrobić burakowi nie wytłumaczysz.
Po drugie cieszy mnie to że lubisz się oderwać ale to nie jest ani tablica ani allegro ani kurczę dział sprzedam/przerobię. Gadaj sobie o marce Access, a nie o marce marcinSWAPcb500 którą próbujesz sobie tutaj wyrobić.
Po trzecie jak jesteś taki chojrak quadowy i doświadczony raider to wystartuj w jakimś rajdzie szybkościowym przyjedź na czołowej lokacie, a dopiero później startuj do innych i wyzywaj ich na pojedynek

W innym wypadku szkoda mojego czasu dla Ciebie.
A po czwarte za następne zarobione 4500 złociszy kup sobie słownik ortograficzny albo poproś swoją 8 miesięczną córkę, żeby Ci zasady pisowni polskiej wytłumaczyła jak tylko pójdzie do szkoły.
Bez pozdrowień.
Fajnie by było jakby wpadli tu moderatorzy i postawili niektórym banany bo szkoda czasu odpisywać na te bzdety.