Płock

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
Darek W.

Post autor: Darek W. » ndz 28 wrz, 2008

Ruszyłem o 14-tej
po pierwszych minutach jazdy nie wiedziałem gdzie jestem :D teren tak się zmienił, że nie mogłem uwieżyć, że nasza wolno płynąca "struga"oraz jej mieszkańcy - bobry - tak wiele mogli zdziałać.
Pierwsza wtopa w miejscu znanym zakończyła sie zeskoczeniem z quadzika - no i niestety - porażka - quadzik /honda/ pływa ale ja niestety z ledwościa łapię grunt - brrrr zimna kompiel.
Dopływam z nią do brzegu wyciągam line , zaczepiam i.....???? porażka. - winda nie działa.
Zawsze działała???? przecież to stary sprawdzony WARN 3.0???
Po 40 minutach walki cofam sie i i postanawiam wrócić do bazy aby naprawić wyciągarkę, żeby nie s....lić sobię wypadu.
Rzeżba 45 min. klamot nie działa - ale dusza trpera mówi mi, iż trzeba walczyć.
W tym momencie przypomniały mi sie słowa moich bardziej doświadczonych kolegów - uwierz we własne siły a nie w siłę wyciągarki......????
Postanowiłem pokonać teren tak aby nie używać wyciągarki ale przejechać całą naszą kochaną Brzeźnicę/ całą pod kątem tras które wcześniej zostały wytyczone/
Muszę przyznać , że wycofałem się z trzech prób ale zrobiłem łącznie 37 km po Brzżnicy nie używając wyciągarki - myślę , że po tej wyprawie "bez windy" jestem za tym aby w imprezach o charakterze ekstremalnym ZBRONIĆ UŻYWANIA WZCIGAREK!!!!! to bylaby dopiero EXTREME :mrgreen:

poydrawiam

Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze

hubertmlody1987
Kontakt:

Post autor: hubertmlody1987 » ndz 28 wrz, 2008

Przemuś ja uzupełnie twoja fotorelacje o pare fotek

raz dwa trzy cztery ;) go

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Darek W.

Post autor: Darek W. » pt 03 paź, 2008

Czy ktoś się wybiera w ten weekend???
ja planuje w sobote 04.10.08 - startuje od siebie z bazy/dla wtajemniczonych/ ok.10-tej

pozdrawiam

Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze

Dominik_Dyńka
Kontakt:

Post autor: Dominik_Dyńka » sob 04 paź, 2008

Koledzy i koleżanki! W następną sobotę tj. 11 listopada. Zapraszam wszystkich do wspólnej jazdy po naszej parowie. Proponuje zacząć o 12. Miejsce spotkania podam bliżej terminu. Pozdrawiam Dominik_Dyńka ;).
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]

Dominik_Dyńka
Kontakt:

Post autor: Dominik_Dyńka » ndz 05 paź, 2008

Witam! 23 października (piątek) br. jeden z płockich off roadowców żeni się. Zwrócił się z prośbą aby odprowadzić go z domu do kościoła i z kościoła do domu weselnego. Ślub jest o 16:00 w kościółku w Brwilnie. Chętnych zapraszam oraz z góry dziękuję w imieniu pary młodej. Pozdrawiam Dominik_Dyńka. :)
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]

Awatar użytkownika
Kiler
Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
Imię: MARIUSZ

Post autor: Kiler » czw 22 sty, 2009

Panowie jak tam na Brzeźnicy,można atakować?
DIABLO TEAM ZGIERZ

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » pn 26 sty, 2009

Ostatnio w okolicach przez nas uczęszczanych przybyło parę znaków zakazu :) Takie info dostałem po ostatnim wypadzie. Słyszałem teżże tubylcy sa bardzo czujni :) Hmm czyżby ktoś się na nas uparł :) :) :) :) :)

Awatar użytkownika
Kiler
Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
Imię: MARIUSZ

Post autor: Kiler » czw 29 sty, 2009

No to nie wesoło.
DIABLO TEAM ZGIERZ

Dominik_Dyńka
Kontakt:

Post autor: Dominik_Dyńka » ndz 22 lut, 2009

Jeździłem niedawno po parowie, nikt nie ganiał.

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » ndz 22 lut, 2009

Na parowie trzeba unikać pierwszej części i tyle. My będziemy mieli spokój, spacerowicze spokój i Ci nieszczęsnicy, którym kupili hila i vitarę z wyciągarkami do pilnowania porządku :) :) :) :) :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”