Płock
-
Re: Płock
czekaj czekaj., ja też chętnie, byłem tam 2 tyg temu, byłem zachwycony, czy Ty jestes z okolicy ?Darek W.:
Czy jest "duch w narodzie'??
sobota 12.07.08 - ja - ruszam
Darek
PAROWA ? masz jakąś większą grupę ?
daj tel na priva
robert
Ostatnio zmieniony pt 11 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MaciekP:
Duch jest, ale akurat teść przyjezdza z daleka....a quad w przegladzie dodatkowo....ale milo, ze zapraszasz!
teść = < chcesz jakąś gotową wymówkę? a co to za badziewny serwis co trzyma sprzet na weekend - musisz zmienic
szkoda tylko że jest gorąco
Ostatnio zmieniony pt 11 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
-
plock
no właśnie gdzie i kiedy, bo ja to mam daleko musze sie zoorganizowacKrzysztof Wronowski:
Dareczku , melduję się melexem , powiedz gdzie i kiedy?
Ostatnio zmieniony ndz 13 lip, 2008 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
No to już pojeździliśmy po Brzeżnicy
Na wszystkich dojazdach postawiono zakazy wjazdu a w weekendy został oddelegowany na Brzeżnice radiowóz do łapania motocyklistów i quadowców - i żeby była jasność nie jest to osobówka tylko piekna nowa Toyota Hilux na oponach terenowych i z wyciągarką Warna.
Rozmawiałem ze znajomym policjantem i powiedział, że dostali prikaz aby skończyć jeżdżenie po Brzeżnicy i rejonach nad Wisłą a ta terenówka została zakupiona do tego celu.
Oczywiście są na Brzeżnicy tereny gdzie i terenówka tego typu nie dojedzie ale chyba nie będzie frajdą jeżdżenie i wypatrywanie czy już się gdzieś zaczaili i czy przypadkiem jakby chciało się nie zatrzymać na wezwanie to nie zaczną strzelać.
pozdrawiam
Darek
Na wszystkich dojazdach postawiono zakazy wjazdu a w weekendy został oddelegowany na Brzeżnice radiowóz do łapania motocyklistów i quadowców - i żeby była jasność nie jest to osobówka tylko piekna nowa Toyota Hilux na oponach terenowych i z wyciągarką Warna.
Rozmawiałem ze znajomym policjantem i powiedział, że dostali prikaz aby skończyć jeżdżenie po Brzeżnicy i rejonach nad Wisłą a ta terenówka została zakupiona do tego celu.
Oczywiście są na Brzeżnicy tereny gdzie i terenówka tego typu nie dojedzie ale chyba nie będzie frajdą jeżdżenie i wypatrywanie czy już się gdzieś zaczaili i czy przypadkiem jakby chciało się nie zatrzymać na wezwanie to nie zaczną strzelać.
pozdrawiam
Darek
Kupa nikomu niepotrzebnej roboty i to w dodatku za własne pieniądze