Witam wszystkich !

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
iras

Post autor: iras » sob 29 gru, 2007

Witam Cię kolego ,wiekiem się nie przejmuj - mam więcej -i nie jest to żadną przeszkodą.Błoto i szutr napewno przyjmujesz pewniej i oczu nie zamykasz tylko przesz do przodu,powodzenia. :lol: :P

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » ndz 30 gru, 2007

Witam sąsiada serdecznie no i do zobaczenia w terenie ja z sierzchowa jestem. ;)
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » ndz 30 gru, 2007

Kolega Arecki chyba wiedzie prym w zapraszaniu ludzi do zapoznawania sie z środowiskiem quadowym.
SSQuad posiada tor, który udostępnia swoim klientom ale jest on przeznaczony przede wszystkim dla ludzi, ktorzy dopiero zaczynaja i chca zapoznac sie ze sprzętem oraz technika jazdy pod okiem instruktorów. Ogólnie tor jest przyjemny i daje troche zabawy ale nie dla profesionalistów bo pionowych scian i głebokich bagien u nas nie spotkasz. LS czuje sie tu rewelacyjnie, testowaliśmy.Jeżeli syn nie ma bardzo wysokich wymagań to myślę, ze spodoba mu sie. Zapraszam. Co do prawej strony moze faktycznie juz wkrótce sie wybierzemy. Robisz za przewodnika?! :D
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Grzecho
Kontakt:

Post autor: Grzecho » ndz 30 gru, 2007

BRYLANT
Witam sąsiada serdecznie no i do zobaczenia w terenie ja z sierzchowa jestem
Czołem, co dziennie jeżdżę k/o Ciebie do i z roboty, może czas użyć gada.
cichy
Kolega Arecki chyba wiedzie prym w zapraszaniu ludzi do zapoznawania sie z środowiskiem quadowym.
Poszukiwanie na forum informacji na temat nowego hobby to moja inwencja. Również informacja o torze dotarła do mnie od kolegi z Góry Kalwarii (nie quadowca). Areckiego niezaprzeczalną winą jest że mnie zaraził chorobą zwaną quadowaniem przez co doprowadził mn. do wydania znacznej części moich środków finansowych - czego Mu nie zapomnę. Teraz jak już namieszał to niech nowicjusza (kota) uczy i jeździ 50km/h. (przyznaje jest cierpliwy)

W temacie toru, to zdaje sobie sprawę, że utrzymanie go w dobrym stanie wymaga dużej pracy i kosztów dla tego jeżeli będzie możliwość spotkania się to chętnie tą kwestię bym omówił - za zaproszenie dziękuję serdecznie.
cichy
Co do prawej strony moze faktycznie juz wkrótce sie wybierzemy. Robisz za przewodnika?!
Dowiedziałem się, że leśniczy z mojego terenu mieszka 200m ode mnie. Zamierzam (przed ostrą jazdą) spotkać się z nim i w ten sposób rozpocząć znajomość. Chcę pokazać że nie każdy quadowiec to pirat nie sznujacy prawa, czyjejś pracy i przyrody. Chciałbym ustalić zasady oraz miejsca gdzie nie jeździmy, gdzie jesteśmy ostatecznie tolerowani oraz gdzie mamy błogosławieństwo. Myślę, że to dobry pomysł aby uniknąć nieporozumień.

Tak czy inacze podtrzymuję zaproszenie.

Grzesiek
Ostatnio zmieniony ndz 30 gru, 2007 przez Grzecho, łącznie zmieniany 1 raz.

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » ndz 30 gru, 2007

Super.

To moze przede wszystkim napisz kiedy chciałbys z synem polatać bo musze zobaczyc czy w tym dniu nie bede mial akurat imprezy lub czy nie bede miał zjazdu, ale to jest w sumie małym problemem, jak nie ze mna to polatasz z inna osoba, nie ma chyba róznicy. Może dla dobra forowiczów sprawy prywatne ustalajmy przez PW lub mailem: krzysiek@ssquad.pl, a ogolne latanie oczywiście tutaj:)

Czekam zatem na Twoją "rozmowę" z leśniczym i jakies konkrety. jak cos to przetre sobie tablice i wale przez most. :)
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » ndz 30 gru, 2007

Grzecho
Zamierzam (przed ostrą jazdą) spotkać się z nim i w ten sposób rozpocząć znajomość. Chcę pokazać że nie każdy quadowiec to pirat nie sznujacy prawa, czyjejś pracy i przyrody. Chciałbym ustalić zasady oraz miejsca gdzie nie jeździmy, gdzie jesteśmy ostatecznie tolerowani oraz gdzie mamy błogosławieństwo. Myślę, że to dobry pomysł aby uniknąć nieporozumień.
Gratuluję podejścia i oby tak dalej ale czuję tu silną i sprawiedliwą rękę Areckiego :roll:

Awatar użytkownika
Grzecho
Kontakt:

Post autor: Grzecho » pn 31 gru, 2007

cichy Czekam zatem na Twoją "rozmowę" z leśniczym i jakies konkrety. jak cos to przetre sobie tablice i wale przez most.
Oczywiście dowiesz się pierwszy ! Sam jestem ciekawy !

mesel Gratuluję podejścia i oby tak dalej ale czuję tu silną i sprawiedliwą rękę Areckiego
No o tym pomyśle to on nawet jeszcze nie wie, ale jak go znam to pomysł powinien mu się spodobać.
Ostatnio zmieniony pn 31 gru, 2007 przez Grzecho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mały

Post autor: Mały » pn 31 gru, 2007

Wiatmy nowego kolegę z okolic Góry Kalwarii.Pozdrawiam

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 31 gru, 2007

Zaraz sie okaże że wszyscy mieszkamy obok siebie tylko nik z nikim nie jeździ
hihih
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl