Hej, Wywołany do tematu n.t Szczecina. Ja serwisuje w Moto Ars. Odkąd zmienił się mechanik jest znacznie lepiej. Najlepiej wydzielić to w punktach:
1) Przeglądy - Cena wg. mnie ok i robią terminowo (jeśli mówi , że będzie gotowy na piątek to będzie) mi osobiście brakuje trochę informacji -co robili na przeglądzie. (lubię mieć kartkę to i to i to -jak w samochodzie )
2) Montaż akcesoriów - wg. mnie 1 liga (poza wspomnianym snorklem fabrycznym) ale po obejrzeniu fotek Wojtkaski złapali o co biega i zrobili. Reszta naprawdę ok. Ledy przód + na handbarach odpalają się z długimi - tak jak chciałem. Tylny z automatu przy włączeniu wsteka - tez tak chciałem i zrobili.
3) Gwarancja - cóż można powiedzieć, tu nic nigdy nie mówią i to trochę jest denerwujące ale z drugiej strony rozumiem bo czekają na decyzję ATVS i jeśli Ci zatwierdzą robią.
Podsumowanie jest takie , że robią i tak naprawdę jakbym miał im coś wytknąć to poza snorklem nie bardzo mam co ale wyczuwam trochę brak zaangażowania. Ja mam dwie lewe ręce do tych spraw i oczekiwałbym informacji co można zrobić, ulepszyć i chętnie bym to zrobił ale sam nie wiem co. Ja wolę nie grzebać bo nie umiem i czasem mam takie odczucie, że można by było coś zrobić ale sam nie wiem co i jak
![Smile :)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif)
Może to zawiłe ale pewnie wiecie o co mi chodzi. Jeśli chodzi o moto abc to nic nie powiem bo zupełnie nie mam z nimi kontaktu.
cyferki:
Obsługa : 5/5 ( jest miło i można pogadać )
Przeglądy: 4/5 ( odejmuje 1 punkt bo nigdy nie wiem co zawierał)
Gwarancja: 5/5 (nie ma się o co doczepiać bo nie oni decydują)
Dozbrajanie: 5/5 poza snorklem wszystko ok
pozdr
Wojtek