Jak większość ASO cf w Polsce... Trzeba uważać i to bardzo bo czasem zamiast naprawić i przeserwisować quada potrafią go popsuć albo oddać w innym stanie niż przed przeglądemoolsztyniak pisze: Wg jego opisów i opinii to bada niedouczonych partaczy.
Warsztaty, serwisów i dilerzy CFek - dyskusja.
Re: Warsztaty, serwisów i dilerzy CFek - dyskusja.
Ozo Drapers Squad
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Witajcie,
W Szczecinie znalazłem MOTO ABC i MOTO ARS, w necie nie znalazłem opinii o tych serwisach/sklepach. Będę musiał wybrać jeden z nich i liczę na to, że nie będę musiał pluć sobie w twarz
W Szczecinie znalazłem MOTO ABC i MOTO ARS, w necie nie znalazłem opinii o tych serwisach/sklepach. Będę musiał wybrać jeden z nich i liczę na to, że nie będę musiał pluć sobie w twarz
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Myślę że wskazana jest opinia Wojtka
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Nie polecam : serwisu w Białymstoku , firma A.
-
- Quad:: był chinol a teraz szukam....
- Imię: Wojtek
Hej, Wywołany do tematu n.t Szczecina. Ja serwisuje w Moto Ars. Odkąd zmienił się mechanik jest znacznie lepiej. Najlepiej wydzielić to w punktach:
1) Przeglądy - Cena wg. mnie ok i robią terminowo (jeśli mówi , że będzie gotowy na piątek to będzie) mi osobiście brakuje trochę informacji -co robili na przeglądzie. (lubię mieć kartkę to i to i to -jak w samochodzie )
2) Montaż akcesoriów - wg. mnie 1 liga (poza wspomnianym snorklem fabrycznym) ale po obejrzeniu fotek Wojtkaski złapali o co biega i zrobili. Reszta naprawdę ok. Ledy przód + na handbarach odpalają się z długimi - tak jak chciałem. Tylny z automatu przy włączeniu wsteka - tez tak chciałem i zrobili.
3) Gwarancja - cóż można powiedzieć, tu nic nigdy nie mówią i to trochę jest denerwujące ale z drugiej strony rozumiem bo czekają na decyzję ATVS i jeśli Ci zatwierdzą robią.
Podsumowanie jest takie , że robią i tak naprawdę jakbym miał im coś wytknąć to poza snorklem nie bardzo mam co ale wyczuwam trochę brak zaangażowania. Ja mam dwie lewe ręce do tych spraw i oczekiwałbym informacji co można zrobić, ulepszyć i chętnie bym to zrobił ale sam nie wiem co. Ja wolę nie grzebać bo nie umiem i czasem mam takie odczucie, że można by było coś zrobić ale sam nie wiem co i jak Może to zawiłe ale pewnie wiecie o co mi chodzi. Jeśli chodzi o moto abc to nic nie powiem bo zupełnie nie mam z nimi kontaktu.
cyferki:
Obsługa : 5/5 ( jest miło i można pogadać )
Przeglądy: 4/5 ( odejmuje 1 punkt bo nigdy nie wiem co zawierał)
Gwarancja: 5/5 (nie ma się o co doczepiać bo nie oni decydują)
Dozbrajanie: 5/5 poza snorklem wszystko ok
pozdr
Wojtek
1) Przeglądy - Cena wg. mnie ok i robią terminowo (jeśli mówi , że będzie gotowy na piątek to będzie) mi osobiście brakuje trochę informacji -co robili na przeglądzie. (lubię mieć kartkę to i to i to -jak w samochodzie )
2) Montaż akcesoriów - wg. mnie 1 liga (poza wspomnianym snorklem fabrycznym) ale po obejrzeniu fotek Wojtkaski złapali o co biega i zrobili. Reszta naprawdę ok. Ledy przód + na handbarach odpalają się z długimi - tak jak chciałem. Tylny z automatu przy włączeniu wsteka - tez tak chciałem i zrobili.
3) Gwarancja - cóż można powiedzieć, tu nic nigdy nie mówią i to trochę jest denerwujące ale z drugiej strony rozumiem bo czekają na decyzję ATVS i jeśli Ci zatwierdzą robią.
Podsumowanie jest takie , że robią i tak naprawdę jakbym miał im coś wytknąć to poza snorklem nie bardzo mam co ale wyczuwam trochę brak zaangażowania. Ja mam dwie lewe ręce do tych spraw i oczekiwałbym informacji co można zrobić, ulepszyć i chętnie bym to zrobił ale sam nie wiem co. Ja wolę nie grzebać bo nie umiem i czasem mam takie odczucie, że można by było coś zrobić ale sam nie wiem co i jak Może to zawiłe ale pewnie wiecie o co mi chodzi. Jeśli chodzi o moto abc to nic nie powiem bo zupełnie nie mam z nimi kontaktu.
cyferki:
pozdr
Wojtek
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tylko z długimi?Wojtek_Szczecin pisze:Ledy przód + na handbarach odpalają się z długimi - tak jak chciałem.
Nie ma oddzielnego włącznika?
Jeśli nie to powodzenia na przeglądzie technicznym
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
Tyy no to był mój pomysł. Przyczepią się?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Wojtek dzięki super podsumowanie no to czas na mnie. Postaram się też coś po bazgrolićWojtek_Szczecin pisze:Hej, Wywołany do tematu n.t Szczecina. Ja serwisuje w Moto Ars.
cyferki:
pozdr
Wojtek
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
mogą, jak sprawdzą oświetlenie.Wojtek_Szczecin pisze:Tyy no to był mój pomysł. Przyczepią się?
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
-
no zobacze, chociaż na tej stacji gdzie jeżdżę ostatnio byłem cfką , żeby hak wbić do dowodu to nawet nie wychodził z kanciapy ,tylko przez szybę zerknął na quada i wypisał