[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiewiur

Post autor: wiewiur » pn 06 kwie, 2009

Witam was wszystkich serdecznie dzicz była znakomita czytałem jak wszyscy gratulowali Łukaszowi dołączam się do tych gratulacji :kwiat: za zorganizowanie takiego fajnego rajdu. To był mój pierwszy tak trudny rajd. Pewnie dałbym radę przejechać dużo więcej, lecz mój team partner nie wytrzymywał tempa, więc urwał mi przegub i dla mnie było po zawodach a on dołączył do wolniejszej grupy i przejechał jeszcze dwa oesy i się spóźnili jakieś 2 godz. do mety.

Łukasz tylko jeden mały minus za wielki korki. :evil: :kłótnia:

Albo ja miałem takiego pecha każdy oes to kolejka :bezradny: na 6 (1,5 godz.), na, 1 (ponad 1 godz.) na 2 to koszmar nie wiem ile czasu spędziłem na tym oesie, bo spałem na quadzie a jak się obudziłem to dalej stałem w kolejce troszkę mniejszej.
Więc może następnym razem jak oesy będą tak blisko siebie to nie będzie nakazu jazdy po kolei.
Sędziowie wiedzieli, jaka jest sytuacja na oesie, bo jak wjechało 7 załóg a wyjechała 1 to znakiem tego jest korek na autostradzie, więc następne załogi nie wjeżdżają na ten oes tylko zostają przekierowane na inny.

Może my i te kilka załóg przed nami i za nami mieliśmy takiego pecha. :myśl:

Ale i tak było fajnie :oklaski: :ok: :kwiat: pazdrawiam i do zobaczenia na kolejnej dziczy

Awatar użytkownika
Ronin
Kontakt:

Post autor: Ronin » pn 06 kwie, 2009

wiewiur, korki na 6 OSie były wina riderów, nie trasy. to co podkreślał Markus, ścianę trzeba było atakować z lewej nie z prawej. Robiąc ją z lewej zostawało miejsca na 2, a dla ciśnieniowców nawet na 3, teamy.
No i ten "szczęśliwy numerek" - los pokazał po raz kolejny, ze losowanie nie jest bez znaczenia :lol:
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły

Awatar użytkownika
wiewiur

Post autor: wiewiur » pn 06 kwie, 2009

Masz rację, ale szósty to jeszcze nie była taka tragedia stałem na nanim, dlatego że w wąwozie padła komuś hondzia i nie było można jej objechać no a później ta górka też troszkę czasu straciliśmy.

Marko 777

Post autor: Marko 777 » pn 06 kwie, 2009

Wiewiur dużo zależy od szczęścia skąd i o której startujesz. Na każdym rajdzie są korki i nie zależy to od trasy ale bardziej od raiderów.
My z Homarkiem 6 OS mieliśmy piknik i ognisko. Była noc i bardzo zimno , ale nikt nie narzeka że czekaliśmy 5,5 godziny na podjazd pod górkę mimo że byliśmy 6 teamem w kolejce. Sam podjazd zajął nam około 25 minut więc mnożąc ten czas przez ilość załóg powinniśmy czekać o 3 godziny krócej. Ale każdy innaczej jeździ, czasami coś nawali i albo masz szczęście i jedziesz bez korków albo stoisz. My jeszcze staliśmy na 2 oesie dwie godziny mimo to skończyliśmy rajd na 11 pozycji.Było fajnie i wierze że następnym razem innym będzie lepiej szło i nie będzie takich korków. Jeszcze raz wielki szacun dla Łukasza za mega fajną imprezę bo mimo trudnej trasy, ciężkich terenów to wszyscy dojechali cało i GOPR nie miał roboty a to jest chyba najważniejsze. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :I love YAMAHA: :I love DZICZ BIESZCZADZKA:

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pn 06 kwie, 2009

To fakt .
Wystartowało 55 quadów na liście w czasie ukończyło troszkę więcej niż 30 :bezradny:
Awarie ,rolki , loty z wysokości były :aniołek: . A GOPR się nudził - szok . Naprawdę jeździmy coraz lepiej :oklaski:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » wt 07 kwie, 2009

Z tego co na szybko policzyłem to do mety dojechało 51 quadów, więc jeżeli wystartowało 55 to nie jest tak źle!! Tylko kilka maszyn uległo awarii!! Trasa była naprawdę ciężka i tylko dlatego, że był to rajd dla "wybrańców" GOPR nie miał co robić. A jeżeli chodzi o korki, tak jak napisał Ronin, to nie wina trasy, ale rajderów. Dla mnie był to najlepszy rajd w jakim wystartowałem i już jestem zapisany na DB4!!!
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 16 kwie, 2009

jestem narcyzem :zawstydzony: ale kocham to zdjęcie z dziczy :D
Załączniki
dsc00526.jpg
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 17 kwie, 2009

I TO JESZCZE I TO :D
Załączniki
dsc00384.jpg

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pt 17 kwie, 2009

Prezzi ty to jesteś jednak narcyzek :figielek:
Myśli że jak ma taką lochę to mu wszystko :no no no: wolno
To druga fota bardziej mi się podoba ( czy to twój partner z dziczy :bezradny: )

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 17 kwie, 2009

tak :D mogę z nim pogadać czy mu siępodobasz :luzik:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”