Problem z quadem 110 cc
Re: Problem z quadem 110 cc
Witam. Mój problem ze 110-tką wygląda tak, odpala bez problem ( niedziała mi starter nie wiem dlaczego.. więc łącze śrubokrętem dwie śruby na cewce.;D nie wie ktoś co może być przyczyną że przycisk startera nie działa.?) i quad odpala bez większego problemu lecz czasem głubi lub skacze na obrotach raz ma tak niskie żę gaśnie albo ledwo co chodzi a raz tak wysokie że nawet na zablokowanym tylnym hamulcu chce odjechać sam.. Ale za każdym razem gdy chwile sie pojeździ i sie nagrzeje to traci moc i gaśnie..;/ na wysokich obrotach chodzi ale nie ma takiej mocy jaką powinien mieć.. a jak puszcze gaz to gaśnie i trzeba chwile odczekać aż przestygnie i znowu odpala bez problemu i po chwili zdycha..;( co może być przyczyną.? czy mogą to być źle ustawione zawory.? z góry dziękuje za pomoc.;D
i co ci sie stalo kakus97 juz wiez
Też miałem quada 110cc i też taki sam problem. Jednak u mnie po przeczyszczeniu gaźnika wszystko chodziło jak trzeba.
-
- Quad:: xmr
- Imię: Maciej
Kolego sprawdź świecę oraz ustawienie mieszanki co do włącznika czasem lubią poprostu saśniedzieć styki
facebook Atv4funMx
Problem z quadem :/
Witam mam quada 110cc
Przy kazdym odpalaniu quada,a robie to czesto nie chce odpalic gdy go podlacze na krotko do auta odpala,Swieca jest na 50% dobra paliwo jest naladowany jest
Prosze o szybka pomoc z Gory dziekuje
Przy kazdym odpalaniu quada,a robie to czesto nie chce odpalic gdy go podlacze na krotko do auta odpala,Swieca jest na 50% dobra paliwo jest naladowany jest
Prosze o szybka pomoc z Gory dziekuje