Nowa przeprawówka Lucky Star !?!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Kiler
Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
Imię: MARIUSZ

Post autor: Kiler » śr 22 sie, 2007

Przecie na tych fotkach są dwa różne quady.
DIABLO TEAM ZGIERZ

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » śr 22 sie, 2007

MaciekP, ten quad po lewej czerwony to najprawdziwsza Honda Rincon :) A ten po prawej to podróba BF'a...
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

ralph169
Kontakt:

Post autor: ralph169 » śr 22 sie, 2007

:shock: tede74 odnosze wrażenie że nie wiesz nic na temat tego cuda

iras61

Post autor: iras61 » czw 23 sie, 2007

a kto wie skoro to dopiero testy i tylko 2 szt. pomału wyjdzie szydło z worka i wiadomości będą na forum :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

jaro136

Post autor: jaro136 » czw 23 sie, 2007

witam miałem okazje jezdzic tym cudem Andrzej przyjechał do nas na testy taplalismy to troche w błocie i wodzie powiem ze naprawde niezle mocą nie powala ale to jest 400tka silnik fajnie pracuje jak popatrzysz na motor to honda takie samo rozwiazanie z biegami tiptronic odłączany przedni naped niezalerzne zawieszenie moim zdaniem jest to niezla alternatywa do japończyków bardzo miło to sie prowadzi brodził w wodzie na równi z miśkiem minus to brak blokady przodu mam nadzieje ze nikt mnie nie skarci za subiektywny opis tak jak kiedys miło to miejsce na atv polska

Awatar użytkownika
arekT

Post autor: arekT » czw 23 sie, 2007

WITAM.ta marka L.S. to dla mnie nowość jak jest z serwisem tych sprzętów?jeśli ta cena jest prawdziwa i sprzęty są dobre to na pewno będzie wielu chętnych.ja poszukuje maszyny dla swojej żony .Czy są na forum ludzie którzy z powodzeniem śmigają na L.S. chociaż rok?

Moro

Re.

Post autor: Moro » pt 24 sie, 2007

LS( od Lucky Star ) SP 250 jest w sprzedarzy na naszym rynku tak naprawdę od kwietnia tego roku. Mam kontakt z dwoma łódzkimi serwisami, w których wręcz nie widują SP 250 z powodu awaryjności, mimo że sprzedano ich już sporo. Przyjeżdżają za to z powodu rozbicia, od połamanych plastików po połamane ramy. No ale na to ma wpływ tylko kierowca - poprostu trzeba jeździć z głową. Quad ten jest naprawdę solidnie wykonany i nie rozpada się przy jeździe, nawet ostrej. Niestety przegrywa z drzewami i innymi stałymi przeszkodami, ale to chyba jak wszystko, no może oprócz czołgu.
Moro

Moro

A jeśli chodzi o przeprawówkę, którą Lucky Star chce wprowadzić na rynek, to trudno powiedzieć, czas pokaże.
Moro

Moro

Oto kilka nowych fotek, zwróćcie uwagę na napis na pokrywie silnika, czy ta nazwa komuś coś mówi.
Miałem okazję się tym przejechać, niestety nie w terenie. Trudno mówić o jakimś zdaniu na ten temat, za krótko jeździłem. Jedyne co udało mi się zaobserwować to, że pierwszy bieg jest tak naprawdę reduktorem ( bardzo krótki i silny ), ruszając z dwójki dopiero można było poczuć przyspieszenie ( biegów jest 4 + R ), bardzo mały promień skrętu, dobre hamulce, no i nie mogłem przywyknąć do wciskania guzików żeby zmieniać biegi ( nigdy wcześniej nie jeździłem z sekwencją ).
Załączniki
ATV 400 lewa strona.jpg
ATV 400 lewa strona.jpg (16.25 KiB) Przejrzano 4989 razy
SP 250 i New LS a.jpg
SP 250 i New LS a.jpg (12.02 KiB) Przejrzano 4989 razy
ATV 400 ster.jpg
ATV 400 ster.jpg (13.81 KiB) Przejrzano 4989 razy
ATV 400 lewy tył.jpg
ATV 400 lewy tył.jpg (18.34 KiB) Przejrzano 4989 razy
ATV 400 prawa strona.jpg
ATV 400 prawa strona.jpg (15.01 KiB) Przejrzano 4989 razy
Moro

Moro

Na pokrywie jest napisane "Odes" ( nie wiedziałem, że na forum będzie to nie widoczne ).
Moro

ODPOWIEDZ

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”