Nowa przeprawówka Lucky Star !?!
witam miałem okazje jezdzic tym cudem Andrzej przyjechał do nas na testy taplalismy to troche w błocie i wodzie powiem ze naprawde niezle mocą nie powala ale to jest 400tka silnik fajnie pracuje jak popatrzysz na motor to honda takie samo rozwiazanie z biegami tiptronic odłączany przedni naped niezalerzne zawieszenie moim zdaniem jest to niezla alternatywa do japończyków bardzo miło to sie prowadzi brodził w wodzie na równi z miśkiem minus to brak blokady przodu mam nadzieje ze nikt mnie nie skarci za subiektywny opis tak jak kiedys miło to miejsce na atv polska
Re.
LS( od Lucky Star ) SP 250 jest w sprzedarzy na naszym rynku tak naprawdę od kwietnia tego roku. Mam kontakt z dwoma łódzkimi serwisami, w których wręcz nie widują SP 250 z powodu awaryjności, mimo że sprzedano ich już sporo. Przyjeżdżają za to z powodu rozbicia, od połamanych plastików po połamane ramy. No ale na to ma wpływ tylko kierowca - poprostu trzeba jeździć z głową. Quad ten jest naprawdę solidnie wykonany i nie rozpada się przy jeździe, nawet ostrej. Niestety przegrywa z drzewami i innymi stałymi przeszkodami, ale to chyba jak wszystko, no może oprócz czołgu.
Moro
Oto kilka nowych fotek, zwróćcie uwagę na napis na pokrywie silnika, czy ta nazwa komuś coś mówi.
Miałem okazję się tym przejechać, niestety nie w terenie. Trudno mówić o jakimś zdaniu na ten temat, za krótko jeździłem. Jedyne co udało mi się zaobserwować to, że pierwszy bieg jest tak naprawdę reduktorem ( bardzo krótki i silny ), ruszając z dwójki dopiero można było poczuć przyspieszenie ( biegów jest 4 + R ), bardzo mały promień skrętu, dobre hamulce, no i nie mogłem przywyknąć do wciskania guzików żeby zmieniać biegi ( nigdy wcześniej nie jeździłem z sekwencją ).
Miałem okazję się tym przejechać, niestety nie w terenie. Trudno mówić o jakimś zdaniu na ten temat, za krótko jeździłem. Jedyne co udało mi się zaobserwować to, że pierwszy bieg jest tak naprawdę reduktorem ( bardzo krótki i silny ), ruszając z dwójki dopiero można było poczuć przyspieszenie ( biegów jest 4 + R ), bardzo mały promień skrętu, dobre hamulce, no i nie mogłem przywyknąć do wciskania guzików żeby zmieniać biegi ( nigdy wcześniej nie jeździłem z sekwencją ).
- Załączniki
-
- ATV 400 lewa strona.jpg (16.25 KiB) Przejrzano 4992 razy
-
- SP 250 i New LS a.jpg (12.02 KiB) Przejrzano 4992 razy
-
- ATV 400 ster.jpg (13.81 KiB) Przejrzano 4992 razy
-
- ATV 400 lewy tył.jpg (18.34 KiB) Przejrzano 4992 razy
-
- ATV 400 prawa strona.jpg (15.01 KiB) Przejrzano 4992 razy
Moro