wacoQ pisze:Witam
wszystkich zainteresowanych ( których jak widzę przybywa) czas na mały skrót z postępów:
Tak więc GM POWERSPORTS postanowiło iż w takim projekcie nie może jednak zabraknąć akcentu firmy i ze wstępnych ustaleń nastąpiła zmiana która powoduje kolejne przesunięcie w czasie. A zmiana ta tyczy się osłony chłodnicy umoszczonej na przednim bagażniku, pierwotnie miała być specjalnie przygotowana blaszka z otworami, teraz znajdzie się tam logo serwisu

które będzie za razem reklamą GM
Na szczęście chłodzenie w 90% przygotowane teraz trwają zaawansowane prace przy snorklach...
..jest jeszcze kilka modernizacja w toku które idą równo ze snorklami ale zostawię nutkę tajemnicy

Witam
Projekt jest dość trudny. Nie mamy wzorów wszystko trzeba robić od zera co powoduje spore opóźnienia (niestety).
Ogólnie ja jestem bardzo zadowolony z tego co wychodzi i mam nadzieję, że "WacoQ" też w efekcie końcowym będzie zadowolony.
Właściwie są to prototypy

. Trzy projekty w jednym snorkle, przeróbka chłodnicy i podniesienie zawieszenia. Kymco nie jest łatwe w takich przeróbka w porównaniu z YG700, czy KQ nie ma do niego gotowych zestawów.