Nocka Prawie W Pełnym Składzie ;D

Tu możesz zobaczyć jak bawi się TranS-Squad Team
Awatar użytkownika
Redzi-Marcin
Quad:: G 700
Imię: Marcin

Nocka Prawie W Pełnym Składzie ;D

Post autor: Redzi-Marcin » pn 08 paź, 2012

Jest sobota pogoda taka sobie :? trwa dogadywanie szczegółów na forum skład potwierdza obecnośc czyli Ja-Krystian-Tomek-Stefan-Rafał-Adrian który prubował sie wykręcic z powodu deszczyku i Nasz "Tata" :D Czyli Krzysiek i jego nowa maszyna po tak długiej nieobecnosci........ Wszystko dogadane start 18-40 daszki reszta BP 19-10...
Ja z tomkiem i rafałem ustawilismy sie wczesniej,zalatuje na umówione miejsce ,Tomka ani Rafała niema wiec udaje sie w strone Tomka ...Dolatuje do Tomka i widze że cos jest nie tak Tomek nie gotowy qad nie chodzi Mama Tomka trzyma kabel hihihih... Tomek ucieszony na moj widok prosi o pomoc ;p co sie okazało zapomniał wyłączyc manetek i padł mu akumulator lecz nie idało sie mu odpalic gada za pomoca kabla od przedłuzacza i pomocy Mamy ;P
całe szczeście ja miałem kable profesjonalne;D podstawiam sie obok tomka i działamy chwila roboty na obrotach Tomek Juz chodzi ;p szybkie ogarniecie i lecimy w kierunku ustawienia sie z Rafałem zalatujemy a tam tylko slady po Rafałku .... Wiec udajemy sie na----- BP---- Tam zastajemy Rafała tankujacego maszyne i ku mojemu zdziwieniu Moja Dziewczne :bezradny: szok hehehe ale spokojnie Ona tylko tankowała samochód ;P .... Po chwili zjawia sie reszta składu, tankowanie maszyn obranie trasy chwila smiechu i jazda w strone nieporetu ..... Tomek prowadzi kierunek kruczek tam szybka przeprawa przez wode która oczywiscie Rafał i Adrian omijaja;p potem szybkim sprintem lasem prawa strona gdzie Tomek pomylił drogi ;p w głebi pomylonej drogi chwila odpoczynku w ciemnicy;D smiechu kupa jak zawsze ... lecimy dalej.... mielismy leciec cały czas prawą strona lasu ale musielismy byc wyrozumiali dla Adriana Który ma oSke a nie przeprawe ....i znowu korekta trasy na stara szutrowo lesną która doprowadza nas do fortów na bemiaminowie gdzie dolatujemy przed deszczem tam mały posiłek papierosek i tp. smiechy hihy :wyśmiewacz: :wyśmiewacz: :wyśmiewacz: :wyśmiewacz:
.... Po odpoczynku zapada decyzja o ognisku w raju wiec palimy maszyny i kierujemy sie w strone raju .... lecimy deszczyk pada coraz mocniej po chwili znikaja nam 2aj kompani Adrian i Rafal chwila oczekiwania i są pada pytanie co sie stało a Adrian mówi ze wpadł w rowu omijajac powalone dtzewko które chciał ominac technicznie ale mu nie wyszło i sie osunoł oczywiscie nic sie nie stalo ;p lecimy dalej deszcz juz leje a nie pada prawie nic nie widac... Ja juz przemokniety cały czuje jak woda przesiaka kurtke in bluze .... prubuje dogonic Tomka zeby Mu powiedziec zeby sie kierował w strone mojego domu... udaje mi sie to pochwili przekazac jest zgoda od przewodnika ja przejmuje dowodzenie i prowadze konwoj do mojego garazu gdzie bedziemy przeczekiwac deszcz ;p ..... jestesmy juz w moim bałaganiku wszyscy sie rwa do sprzatania ale cos im nie wyszło bo bałagan został jeszcze wiekszy hehhehe ....Deszcz ustaje i nastaje dalszy ciag wyprawy do raju gdzie podrodze zaczepiamy o kruczek..Tam ja z Krystianem Zabawiamy sie w jazde na tylnych kołach gdzie ja niemam szans z mistrzem Krystianem który przelatuje cały dystans bez pujscia nadno .... reszta dotlenia płuca.... Adrian oznajmia nam że sie ukreca bo jest mokry i zmyka do domu i nawet nie zalatuje na stacje wiec szybkie pozegnanie i lecimy w strone stacji tam tankowanie maszyn zakup drewna na ognisko........ nastepny przystanek daszki tam rozpalamy ognisko Krystian namawia mnie na drift po petli lesz starszyzna protestuje .... wiec pomagamy rozpalac ogien przyczym pełno dobrego humoru ... po rozpaleniu ognia szybka kiełbaska i gadka szmatka
i co daslej ...Krzysiek mowi ze ucieka do domu Tomek z Rafałem tez By chcieli a Mi Krystianowi i Stefanowi oczywiscie mało chcemy jeszcz zrobic objazd raju do czego namawiamy tomka i Rafała .... żegnamy Krzyska gasimy ognisko i lecimy nad rzeke
Ja prowadze hehehe ale tylko kawałek bo tylko tyle znam drogi na pamiec dowodzenie przejmuje Krystian ... po chwili dolatujemy do rzeki tam dalszy ciag zabawiania sie w wodzie ale tylko moj i krystiana popływalismy sobie troszke i przerwa ... i znowu gadka szmatrka i pozgnanie z Krystianem i Stefanem ... ja Tomek Rafał w jednym kierunku a Krystian Stefan w drugim....
Mi i Tomkowi bylo tak spieszno ze zapomnielismy prawie o Rafale który tak sie ociagał ze został daleko w tyle i dogonił dopiero nas na myjni gdzie nam sie dostało zato ze zapiep***** i nie czekamy ;p szybkie mycie qadów i kazdy w swoja strone ja poleciałem w strone Rafała i to był błąd bo lecac bokiem natchnołem sie na policje ale bez postoju i zbednego tłumaczenia bo daklem im jasnoi do zrozumienia ze nie maja szans heheheh i to na tyle Krystaian a i soiry za takie głupoty co napisałem ale mam goraczke ;p
www.trans-squad-team.pl
www.t-s-t.pl

Awatar użytkownika
RAIZO
Quad:: G7/R7
Imię: Rafał

Re: Nocka Prawie W Pełnym Składzie ;D

Post autor: RAIZO » pn 08 paź, 2012

Cała prawda :)
Trzeba krótsze pisać te relacje bo przestane zjeżdżać, poco mam jeździć jak mogę sobie wszystko przeczytać i to samo :P
TranS-Squad Team

RAIDER112
Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
Imię: KRZYSZTOF

Post autor: RAIDER112 » pn 08 paź, 2012

Stary , przecież jest początek tygodnia a ty taki ...napier******* już jesteś i napisałeś na odpier***** .... :twisted:
..........................PISZ POPRAWNIE !!!!!!!!!!!! ..........................
Ogólnie tak było jak piszesz ale Adriana to Ja i Rafał wyciągaliśmy z rowu !!
Brak w opisie GODZIN...!!! ktoś kto będzie czytał pomysli że objechaliśmy to w 10 minut :evil:
Nikt nie musiał być wyrozumiały bo Adrian świetnie sobie daje radę i nie takie przeprawy ...PRZERABIAŁ ...
Garaż ...CZADOWY jeszcze wpadniemy posprzątać :mrgreen:
Ogólnie wyprawka zaje***** :oklaski: szacun dla wszystkich :oklaski:
Wszyscy wyjechali i wrócili bez problemów.. :mrgreen:
Ognicho super ;) HUMOR na 1000% :mrgreen:
Pomału przybywają graty do mojej BESTII :cwaniak:

BYŁO CZADOWO - tylko po tym deszczu to dobiera sie do mnie jakieś choróbsko :evil:
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
*********************http://www.trans-squad-team.pl *********************
.....TranS-Squad Team....

Awatar użytkownika
Redzi-Marcin

i dobra foch nic wiecej nie pisze;p
www.trans-squad-team.pl
www.t-s-t.pl

Awatar użytkownika
Scorpion94
Quad:: Can-Am XT 1000 SCORPION
Imię: Krystian

Post autor: Scorpion94 » pn 08 paź, 2012

Marcinek dzięki że opisałeś wyprawkę :) oczywiście przyjmij słowa krytyki na klatę bo dopiero wdrażasz się w opisywanie naszych wypraw :P im częściej będziesz to robił to tym lepiej później będzie :D .... fakt istotna rzecz to godziny bo nie każdy pali ognisko o 01:00 :D .... ogólnie spoko tylko jakieś tam niedociągnięcia :P opiszesz jeszcze parę wyprawek to będzie git :D

Rafał nie narzekaj bo Ty jeszcze żadnej nie opisałeś :P :D

Wyprawka mega zarąbista ... nocny sprint leśny w objęciach deszczu, wiatru i spadających ogromnych ilościach liści daje niesamowity efekt wizualny .... adrenalina niezapomniana a tętno pracuje na podwójnym gazie :D poprostu to trzeba przeżyć bo z opowiadania tego się nie da wyczytać :D :P

Dodam tylko że jak ze Stefanem wracałem to obok daszków spotkaliśmy bardzo liczne stado dzików :D około 20 sztuk co najmniej....ale jak złapałem za aparat to już uciekły z drogi ale przeżycie też niesamowite :D i to pytanie: uciekać czy czekać? :D
Myślisz że mi uciekniesz? SCORPION i tak Cię złapie ;]

~~~~TranS-Squad Team~~~~
http://www.trans-squad-team.pl - NOWA STRONA
kontakt: ustawka@trans-squad-team.pl

Mój kanał na youtube.pl :) Zapraszam :)
http://www.youtube.com/user/oviperson?feature=mhee

Awatar użytkownika
Scorpion94

jasne jasne :P fochy na bok :D

~~~~TranS-Squad Team~~~~

Awatar użytkownika
Redzi-Marcin

hehehe spoko ja sie nie denerwuje i nie poddaje ;D
www.trans-squad-team.pl
www.t-s-t.pl

Awatar użytkownika
Scorpion94

no ja myślę :D jutro wrzucę zdjęcia i filmiki :P

~~~~TranS-Squad Team~~~~

Awatar użytkownika
wacoQ
Quad:: Przerwa techniczna :)
Imię: waco

Post autor: wacoQ » wt 09 paź, 2012

Kurcze niezła wyprawa, prawdziwy survival noc, ulewa, ognisko w czeluściach, DZIKI jakiś :D nieźle, deszczyk dał się we znaki, choroba was nie omija ale mały groczek :soczek: i będzie git :D

Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy :ok:

●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●

RAIDER112
Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
Imię: KRZYSZTOF

Post autor: RAIDER112 » wt 09 paź, 2012

Redzi-Marcin pisze:hehehe spoko ja sie nie denerwuje i nie poddaje ;D
.....no i o to chodzi :mrgreen: TWARDYM TRZA BYĆ A NIE MIĘTKIM :figielek:
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
*********************http://www.trans-squad-team.pl *********************
.....TranS-Squad Team....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań TranS-Squad Team”