No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
witam mam na imię Łukasz mieszkam w okolicach lublina posiadam yamahę grizzly 700
mam nadzieje ze tu na forum znajdę sporo przydatnych rzeczy
mam nadzieje ze tu na forum znajdę sporo przydatnych rzeczy
witam
witam wszystkich quadowcow
mam na imie Przemo,29 lat,Międzychód a dokładnie okolice blisko lasów i łąk
wczesniej jezdziłem sobie starszymi motorami typu wsk,simson-a najbardziej fascynujące było ich odnawianie i naprawa.
wkoncu przyszła kolej na zmiane i otóz zainteresowały mnie quady i taki sprzęt nabyłem,zwie sie ZONGSHEN 200,jak narazie probuje go doprowadzic do stanu uzywalnosci.
Witam wszystkich jeszcze raz...
mam na imie Przemo,29 lat,Międzychód a dokładnie okolice blisko lasów i łąk
wczesniej jezdziłem sobie starszymi motorami typu wsk,simson-a najbardziej fascynujące było ich odnawianie i naprawa.
wkoncu przyszła kolej na zmiane i otóz zainteresowały mnie quady i taki sprzęt nabyłem,zwie sie ZONGSHEN 200,jak narazie probuje go doprowadzic do stanu uzywalnosci.
Witam wszystkich jeszcze raz...
-
- Quad:: CAN-AM 400 MAX XT
- Imię: Konrad
Cześć wszystkim!
Jestem Kondziu posiadam Bestie zwaną Can-Am 400 MAX XT jestem z Krotoszyna jeśli jest na forum ktoś z okolic to zapraszam pośmigamy a może jest jakiś klub z okolic
Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w terenie
Jestem Kondziu posiadam Bestie zwaną Can-Am 400 MAX XT jestem z Krotoszyna jeśli jest na forum ktoś z okolic to zapraszam pośmigamy a może jest jakiś klub z okolic
Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w terenie
Witam wszystkich!
Witam!
Jestem ze Szczecina i od kilku dni latam na Yzf 450.
Jest to mój pierwszy quad i myślę, że nie ostatni.
Latam również na motocyklach jednak Quad daje mi więcej adrenaliny i przyjemności z jazdy.
Jeśli jest na tym forum ktoś z moich okolic i ma ochotę razem poza... to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Jestem ze Szczecina i od kilku dni latam na Yzf 450.
Jest to mój pierwszy quad i myślę, że nie ostatni.
Latam również na motocyklach jednak Quad daje mi więcej adrenaliny i przyjemności z jazdy.
Jeśli jest na tym forum ktoś z moich okolic i ma ochotę razem poza... to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Witam jestem z Sosnowca i od niedawna posiadam yamahe gryzlly 600 w fazie remontem
związku z prowadzonym remontem będe miał pare pytań
związku z prowadzonym remontem będe miał pare pytań
- szaferak
- Quad:: Yamaha YFZ450
- Imię: Kamil
Witam
Witam wszystkich imię Kamil jestem z MAREK , latam na YFZ450 , szukam osób chętnych do wspólnych wypadów w okolicy Marek , Zielonki etc. Często latam na piaskach w zielonce w okolicy cmentarza , chętni proszeni o kontakt, pozdrawiam
Życie Pozbawione Ryzyka , To Tylko Marnowanie Tlenu. Amen
-
- Quad:: Mini quad
- Imię: Mariusz
Witam wszystkich.
Mam na imie Mariusz, 40 lat, mieszkam w Gdyni. Przygoda z quadem, a wlasciwie z quadzikiem zaczela sie rok temu. Kupilem na zlomowcu zdekompletowany mini qadzik 50cm3 dla dziecka i postanowilem go odbudowac.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich . Mam na imię Krzysztof mam 23 lata posiadam KQ 700 od 2ch dni Jest to mój pierwszy quad i jestem baaardzo zadowolony z atrakcji jakie dostarcza..... Jeżdżę po powiecie Kartuskim
-
- Quad:: Shineray 250 stxe
- Imię: Michał
Witam jestem nowy na tym forum i od niedawna zaczynam przygode z quadami ;p Mam na imie Michał i pochodze z Debna zachodniopomorskiego.mam 20 lat.Quadami zaczalem sie interesowac jakies 3 lata temu lecz nie bylo zbytnio kasiorki na to by sobie kupic poniewaz sie uczylem.od pewnego czasu pracuje i na poczatek zabawy zakupilem sobie Shineray 250 stxe.mysle ze wystarczy na to by sie nauczyc jezdzic:) choc juz brak troche mocy Bede mial wiele pytan co do mojego quada itp bo troszke chce w nim zmienic.ciagle zmieniam ale jeszcze troche chce przy nim pogrzebac co by lepiej sie nim jezdzilo.Jak narazie nie narzekam na moja maszynke i sprawuje soe bardzo dobrze:) jesli ktos jest z okolic debna prosze o kontakt spoktamy sie i pogadamy;p