No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
arti0308
Quad:: Kingway 150
Imię: Artur

Re: No to zaczynamy...

Post autor: arti0308 » sob 08 paź, 2011

Witam. Jestem Artur. Mam 11 lat. Pochodzę ze Zgierza (w łódzkim). Quadami zainteresowałem się w wieku 7 lat. 2 dni po komunii dostałem pierwszego quada. Był to i nadal jest Kingway 150 cc. Z tym quadem nie mam problemu do dziś. Jedynie co było robione to:
- wymiana świecy ( po 3 latach, bo zgasł nam 2 km od domu ;( )
- nasmarowanie pompy hamulca, ponieważ hamulce były bardzo słabe po przejechaniu 300 km.

Quadem o dziwo ani razu się nie przewróciłem, jedynie przewrócił się mój tata ( na wstecznym :D)

O to moje zdjęcie:
Obrazek

Salvelinus

Witam Wszystkich

Post autor: Salvelinus » pn 10 paź, 2011

Dzień dobry Wszystkim.
Mam na imię Marcin i przeleciało mi już 31 wiosenek. Do tej pory jeździłem turystykiem jakim była Yamaha Diversion. Chciałbym rozpocząc przygodę z quadami, żeby nie było przestoju jesienno zimowego.Nie mam jeszcze maszyny ale cały czas się rozglądam. Pozdrawiam Wszystkich sedecznie. Jak kupię to się pochwalę.

Awatar użytkownika
Bonus
Quad:: warsztat moto/quad/skut
Imię: Bonus

Post autor: Bonus » wt 18 paź, 2011

Witam
Jestem Krzysiek, wołają na mnie Bonus, pochodzę z miejscowości Wielkie Drogi 20km pod Krakowem w stronę Oświęcimia. Prowadzę warsztat motocyklowy/quadowy/motorowy do którego wszystkich serdecznie zapraszam.

http://www.MotoBonus.eu

Pozdrawiam
Bonus

mikiyfz450r
Quad:: Yamaha YFZ450R
Imię: Mikołaj

Witajcie

Post autor: mikiyfz450r » czw 20 paź, 2011

Witajcie. Mam na imię Nikołaj i mam 14lat. Przygodę z quadami zacząłem 5lat temu i nie mam zamiaru przestać jezdzic. Obecnie mam Yamaha YFZ450R i jestem po pierwszych zawodach Cross Country. Planuje ztuningować moją perełke i przejechac wszystkie eliminacje MSZP Cross Country.

Pozdrawiam. Miki

thomi
Quad:: brak
Imię: Tomek

Post autor: thomi » ndz 23 paź, 2011

Witam wszystkich , na imię mam tomek , jestem z kostrzyna nad odrą mam 25 lat , przygodę z quadami dopiero zaczynam tak więc będę molestował postami , z góry dziękuje za wyrozumiałość :D

Rafalx3
Quad:: W trakcie kupienia ;D
Imię: Rafał

Post autor: Rafalx3 » pn 24 paź, 2011

Siemka. Mam na imię Rafał, mam 11 lat pochodzę ze Szymbarku. Zaczynam dopiero przygodę z quadami, interesuje się nimi od tąd gdy miałem 8 lat. Pozdrawiam

maseja
Quad:: outlander xmr
Imię: seba

witam

Post autor: maseja » wt 01 lis, 2011

Witam mam na imię Sebastian lat 34 jeżdżę na outlander xmr . bardzo lubię różne wyprawy wiec na pewno będę próbował coś organizować. zdjecia wrzuce trochę później. serdecznie wszystkich pozdrawiam

m3chu
Imię: Pawel

Post autor: m3chu » czw 03 lis, 2011

Witam,
Na imie mam Pawel i jak widac jestem świeży na tym forum. Mam 24 lata i pochodze z Warmi i Mazur gdzie mam bardzo doskonale warunki do szalenstwa na quadach.
Obecnie nie mam zadnego quada i nie mialem do tej pory oczywiscie z powodów finansowych. Zainteresowalem sie tym sportem okolo 2 lata temu troszke sledzilem rozne fora na temat quadow ale nie mam doswiadczenia w ich prowadzeniu, no ale kiedys w końcu trzeba zacząć tą przygode :) Obecnie pracuje za granicami Polski ale niebawem mam zamiar zjechac do kraju i za zarobione pieniadze kupic sobie quada.
Bede mial kilka pytan do was i mam nadzieje, ze mi pomozecie.
Pozdrawiam wszystkich Administratorów tego forum jak i również wszystkich forumowiczów ;]

robson1903
Quad:: Raptor 660
Imię: Robert

Post autor: robson1903 » ndz 06 lis, 2011

Witam na forum quadzika.
Mam na imię Robert jestem z Łodzi.
Przygodę z quadami zacząłem już od małego jeżdżąc trx350 później trx680, troszkę także polarisem rxrem. Od wczoraj jestem w posiadaniu quada Yamaha Raptor 660 rok 2005. Quad totalnie przerobiony. Mam nadzieję że na forum znajdę potrzebne mi informację i trochę pomogę. W przerwie z quadami jeździłem motocyklami typu sport i supersport.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cinek71
Squad Warszawa
Quad:: Suzuki Eiger
Imię: Marcin

Post autor: Cinek71 » ndz 06 lis, 2011

Witam forumowiczów Quadzika.

Do tej pory częściej bywałem na forum ATV, ale czas na coś nowego.

Obrazek

Obrazek
QUAD ... pieniądze wrzucone w błoto !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”