No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam. Jestem Artur. Mam 11 lat. Pochodzę ze Zgierza (w łódzkim). Quadami zainteresowałem się w wieku 7 lat. 2 dni po komunii dostałem pierwszego quada. Był to i nadal jest Kingway 150 cc. Z tym quadem nie mam problemu do dziś. Jedynie co było robione to:
- wymiana świecy ( po 3 latach, bo zgasł nam 2 km od domu ;( )
- nasmarowanie pompy hamulca, ponieważ hamulce były bardzo słabe po przejechaniu 300 km.
Quadem o dziwo ani razu się nie przewróciłem, jedynie przewrócił się mój tata ( na wstecznym )
O to moje zdjęcie:
- wymiana świecy ( po 3 latach, bo zgasł nam 2 km od domu ;( )
- nasmarowanie pompy hamulca, ponieważ hamulce były bardzo słabe po przejechaniu 300 km.
Quadem o dziwo ani razu się nie przewróciłem, jedynie przewrócił się mój tata ( na wstecznym )
O to moje zdjęcie:
-
Witam Wszystkich
Dzień dobry Wszystkim.
Mam na imię Marcin i przeleciało mi już 31 wiosenek. Do tej pory jeździłem turystykiem jakim była Yamaha Diversion. Chciałbym rozpocząc przygodę z quadami, żeby nie było przestoju jesienno zimowego.Nie mam jeszcze maszyny ale cały czas się rozglądam. Pozdrawiam Wszystkich sedecznie. Jak kupię to się pochwalę.
Mam na imię Marcin i przeleciało mi już 31 wiosenek. Do tej pory jeździłem turystykiem jakim była Yamaha Diversion. Chciałbym rozpocząc przygodę z quadami, żeby nie było przestoju jesienno zimowego.Nie mam jeszcze maszyny ale cały czas się rozglądam. Pozdrawiam Wszystkich sedecznie. Jak kupię to się pochwalę.
Witam
Jestem Krzysiek, wołają na mnie Bonus, pochodzę z miejscowości Wielkie Drogi 20km pod Krakowem w stronę Oświęcimia. Prowadzę warsztat motocyklowy/quadowy/motorowy do którego wszystkich serdecznie zapraszam.
http://www.MotoBonus.eu
Pozdrawiam
Bonus
Jestem Krzysiek, wołają na mnie Bonus, pochodzę z miejscowości Wielkie Drogi 20km pod Krakowem w stronę Oświęcimia. Prowadzę warsztat motocyklowy/quadowy/motorowy do którego wszystkich serdecznie zapraszam.
http://www.MotoBonus.eu
Pozdrawiam
Bonus
-
- Quad:: Yamaha YFZ450R
- Imię: Mikołaj
Witajcie
Witajcie. Mam na imię Nikołaj i mam 14lat. Przygodę z quadami zacząłem 5lat temu i nie mam zamiaru przestać jezdzic. Obecnie mam Yamaha YFZ450R i jestem po pierwszych zawodach Cross Country. Planuje ztuningować moją perełke i przejechac wszystkie eliminacje MSZP Cross Country.
Pozdrawiam. Miki
Pozdrawiam. Miki
Witam wszystkich , na imię mam tomek , jestem z kostrzyna nad odrą mam 25 lat , przygodę z quadami dopiero zaczynam tak więc będę molestował postami , z góry dziękuje za wyrozumiałość
Siemka. Mam na imię Rafał, mam 11 lat pochodzę ze Szymbarku. Zaczynam dopiero przygodę z quadami, interesuje się nimi od tąd gdy miałem 8 lat. Pozdrawiam
Witam,
Na imie mam Pawel i jak widac jestem świeży na tym forum. Mam 24 lata i pochodze z Warmi i Mazur gdzie mam bardzo doskonale warunki do szalenstwa na quadach.
Obecnie nie mam zadnego quada i nie mialem do tej pory oczywiscie z powodów finansowych. Zainteresowalem sie tym sportem okolo 2 lata temu troszke sledzilem rozne fora na temat quadow ale nie mam doswiadczenia w ich prowadzeniu, no ale kiedys w końcu trzeba zacząć tą przygode Obecnie pracuje za granicami Polski ale niebawem mam zamiar zjechac do kraju i za zarobione pieniadze kupic sobie quada.
Bede mial kilka pytan do was i mam nadzieje, ze mi pomozecie.
Pozdrawiam wszystkich Administratorów tego forum jak i również wszystkich forumowiczów ;]
Na imie mam Pawel i jak widac jestem świeży na tym forum. Mam 24 lata i pochodze z Warmi i Mazur gdzie mam bardzo doskonale warunki do szalenstwa na quadach.
Obecnie nie mam zadnego quada i nie mialem do tej pory oczywiscie z powodów finansowych. Zainteresowalem sie tym sportem okolo 2 lata temu troszke sledzilem rozne fora na temat quadow ale nie mam doswiadczenia w ich prowadzeniu, no ale kiedys w końcu trzeba zacząć tą przygode Obecnie pracuje za granicami Polski ale niebawem mam zamiar zjechac do kraju i za zarobione pieniadze kupic sobie quada.
Bede mial kilka pytan do was i mam nadzieje, ze mi pomozecie.
Pozdrawiam wszystkich Administratorów tego forum jak i również wszystkich forumowiczów ;]
-
- Quad:: Raptor 660
- Imię: Robert
Witam na forum quadzika.
Mam na imię Robert jestem z Łodzi.
Przygodę z quadami zacząłem już od małego jeżdżąc trx350 później trx680, troszkę także polarisem rxrem. Od wczoraj jestem w posiadaniu quada Yamaha Raptor 660 rok 2005. Quad totalnie przerobiony. Mam nadzieję że na forum znajdę potrzebne mi informację i trochę pomogę. W przerwie z quadami jeździłem motocyklami typu sport i supersport.
Pozdrawiam
Mam na imię Robert jestem z Łodzi.
Przygodę z quadami zacząłem już od małego jeżdżąc trx350 później trx680, troszkę także polarisem rxrem. Od wczoraj jestem w posiadaniu quada Yamaha Raptor 660 rok 2005. Quad totalnie przerobiony. Mam nadzieję że na forum znajdę potrzebne mi informację i trochę pomogę. W przerwie z quadami jeździłem motocyklami typu sport i supersport.
Pozdrawiam
- Cinek71
- Squad Warszawa
- Quad:: Suzuki Eiger
- Imię: Marcin
Witam forumowiczów Quadzika.
Do tej pory częściej bywałem na forum ATV, ale czas na coś nowego.
Do tej pory częściej bywałem na forum ATV, ale czas na coś nowego.
QUAD ... pieniądze wrzucone w błoto !