POLSON !!!!

Serwisy, mechanicy oraz akcesoria godne polecenia... Czyli wasze złe lub dobre doświadczenia...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » śr 20 cze, 2007

Ponieważ tylko raz byłem na rajdzie i to G7, to nie wiem o co chodzi, a SP 800 trafiała do Jacka Taracha co 300 km, pokażcie mi drugą osobę, co tak dba o sprzęt :shock:
Nigdy nie wciągnąłem wody do motoru (nie lubię tracić czasu i kasy), chociaż wiele razy utknąłem w wodzie i błocie tą krową. :lol:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
Jakubek
Quad:: Bomba xxc

Post autor: Jakubek » śr 20 cze, 2007

Marcolife:

jestem zwyczajnym turystą, więcej piszę niż jeżdżę :mrgreen:
Dobre :lol: Sprzęt uzbroiłes po zęby i siedzisz przed kompem Chłopie zacznij jeździć
Ostatnio zmieniony czw 21 cze, 2007 przez Jakubek, łącznie zmieniany 1 raz.

alfa

Post autor: alfa » czw 21 cze, 2007

Marcolife:
Dwa miesiące temu robiłem zakupy w Polsonie, pilnie (2 dni) potrzebowałem: odzieży plus zabezpieczenia, buty i rękawiczki. Zjeździłem całą Warszawę (salony quadowe i moto różnych marek). Nigdzie nie mogłem dobrać rozmiaru, a ceny zpod ciemnej gwiazdy, na koniec podróży zajechałem do Polsona. Ku memu autentycznemu zdumieniu kupiłem wszystko co potrzebowałem i w bardzo dobrych cenach, rękawiczki prawie darmo. Jedynie butów nie mieli w potrzebnym rozmiarze, ale tak zamieszali, że buty następnego dnia czekały na mnie w hotelowej recepcji na drugim końcu Polski!!! I do tego zapomnieli o najważniejszym-nie wzięli ode mnie pieniędzy za te buty!!! Musiałem aż miesiąc upominać się o wystawienie faktury, żeby im zapłacić. :mrgreen:

Dwa dni temu robiłem u nich zakupy ponownie. Mój kolega zamówił Warna (nowy) i poprosił o wysyłkę do mnie. Przerażona żona dzwoni do mnie, że jakaś podejrzana paczka przyszła (waży tyle co bomba :mrgreen: ). A to już sobie Warn w domu czekał. I znowu nie wystawili nawet faktury- jak mam im zapłacić?

Na podstawie takich zachowań trudno mi uwierzyć, że Michał traktuje klientów źle, prędzej jego ktoś przekręci

No dodam jeszcze, że ten Warn to nagroda na Polandtrophy :mrgreen:
No to widać, że są dla Polsona dwa rodzaje klientów :roll:
Powiedz Marcolife, co się stało, że nie wszyscy są tak piękinie i godnie obsłużeni?
Czym ja sobie zasłużyłem na "olewanie" i ignorancję?
Czy klient kupujący chińskie, tanie wyroby nie ma praw?
Czy cisza ze strony Polsonów jest ciszą profesjonalistów?
Ostatnio zmieniony czw 21 cze, 2007 przez alfa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » czw 21 cze, 2007

Jakubek:
Dobre Sprzęt uzbroiłes po zęby i siedzisz przed kompem Chłopie zacznij jeździć
Panie Majster, taki zap......, że taczek nie nadążamy ładować :D

Wpadaj na Polandtrophy do SPORT-traska tylko w niedzielę, tak jak lubisz-manetka na jedynce 8)
Ostatnio zmieniony czw 21 cze, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » czw 21 cze, 2007

Alfa
Ja nie wiem, piszę o swoich doświadczeniach, które były, jak widać bardzo dobre, może wyczuli, że przez lata trenowałem sprzedawców :mrgreen:

P.S.
Nie naburmuszaj się tak i porozmawiaj z Michałem (napisał otwartego posta), wylewanie goryczy tylko Was okopuje na pozycjach

alfa

Post autor: alfa » czw 21 cze, 2007

Ostatni raz dzwoniłem w ten Poniedziałek.
Jak zwykle spychowalanka "... proszę porozmawiać z szefem..."
u szefa telefon odebrała automatyczna sekretarka, rozmowa nie szła, więc zostawiłem wiadomość dla szefa, czekałem odzewu nie było...

Powinienem prosić?, błagać? :roll:

Kawabahama
Kontakt:

Post autor: Kawabahama » czw 21 cze, 2007

alfa:
Powinienem prosić?, błagać?
Tak
Ostatnio zmieniony ndz 12 sie, 2007 przez Kawabahama, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa KVF 650 Praire
Jak sie włącza drugi bieg ???!!!

tytusek

Post autor: tytusek » czw 21 cze, 2007

Nie blagac, tylko walczyc o swoje. Z tego co napisales dalsze narzucanie sie nie ma sensu, z takimi nalezy rozmawiac przez prawnika i egzekwowac to co ci sie nalezy. I nie daj sie przekrzyczec "przyjaciolom i znajomym krolika". Dyskusja tu troche nie ma sensu jak sami kumple. No a podejscie widac nawet tu, nie ma sie co dziwic ze kompetentna do rozwiazania problemu jest automatyczna sekretarka.

alfa

Post autor: alfa » pt 22 cze, 2007

Podzwoniłem trochę po swoich znajomych z Wa-wy i juz wiem, że człowiek z Polsona zajmuje się quadami od roku :D i ma raptem 35 lat, więc kity o 31 letniej tradycji firmy są mocno naciągane :lol:
Stąd wynika ta nieudolność prowadzenia firmy, no i nauka za pieniądze klienta.

Dzięki Tytusek za dobre słowo :wink:

PS
Mój prawnik dopiero po wakacjach wróci z RPA i do tego czasu mam poszukać kilku takich jak ja i Nowik i będzie pozew zbiorowy.

chris

Post autor: chris » pt 22 cze, 2007

Alfa,
nie starsz i nie zaperzaj się tak mocno!!!!!

wyluzuj chłopie troszkę!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Godne lub niegodne polecenia”