Opinia o marce
Re: Opinia o marce
Właśnie widziałem na filmiku jak koleś zmienia biegi w LS'ie -,^
I w sumie jestem daleko bo ja z Rudy Śląśkiej ;] moge jedynie go poprosić o zdjęcia silnika, a znasz coś typowo w teren ? Bo znalazłem w sumie quada który teżmnie zainteresował łap link http://motoallegro.pl/kawasaki-quad-nie ... 74432.html zobacz
I w sumie jestem daleko bo ja z Rudy Śląśkiej ;] moge jedynie go poprosić o zdjęcia silnika, a znasz coś typowo w teren ? Bo znalazłem w sumie quada który teżmnie zainteresował łap link http://motoallegro.pl/kawasaki-quad-nie ... 74432.html zobacz
WITAM WSZSTKICH JA JAK KOLEGA PIERWSZY RAZ NA FORUM . ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM QUADA MASTIFF 500 MOZE KTOS COS POWIE O TYM SPRZECIE POZDRAWIAM !!!!!
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Widzę że strasznie uwziąłeś się na tego quada, skoro uważasz że ci odpowiada to go po prostu kup. Moje zdanie jest nadal takie samo, rozejrzałbym sie za markową używką a tego mijał bym z daleka. Zrobisz jak uważasz, to twoja kasa.
I jeszcze raz podkreślam pomyśl o tym jak ci coś nawali, gdzie dostaniesz jakąś część skoro sam quad na allegro jest tylko jeden. Zapewne po roku już ci on nie wystarczy a czy tak szybko go sprzedaż??? zapewniam cię że nie, a markowego tak.
I jeszcze raz podkreślam pomyśl o tym jak ci coś nawali, gdzie dostaniesz jakąś część skoro sam quad na allegro jest tylko jeden. Zapewne po roku już ci on nie wystarczy a czy tak szybko go sprzedaż??? zapewniam cię że nie, a markowego tak.
- bawidamek77
Chcesz kupić nowego? Jak tak to duża kasa jak za quada X.żusto pisze:WITAM WSZSTKICH JA JAK KOLEGA PIERWSZY RAZ NA FORUM . ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM QUADA MASTIFF 500 MOZE KTOS COS POWIE O TYM SPRZECIE POZDRAWIAM !!!!!
bierz to kawasaki bo morze być za pózno za tą cenęMajoRreks pisze:Właśnie widziałem na filmiku jak koleś zmienia biegi w LS'ie -,^
WITAM RAZ JESZCZETO NIE JEST TO TAK ZE MOCNO SIE UPARLEM SZUKAM POPROSTU QUADZIK BEDZIE W LEASINGU I DLATEGO SZUKAM NOWEGO I COS W MIARE TANIEGO . WIDZIALEM TEZ JAKIS MODEL HONDY WYPRZEDAZ ROCZNIKA 2009 W DOBREJ CENIE ALE MALA POJEMNOSC .MOZE KOLEDZY COS PODPOWIEDZA BO TO BEDZIE MOJA PIERWSZA MASZYNA . WCZESNIEJ TO TYLKO CF MOTO KOLEGI POZDRAWIAM !!!!
- bawidamek77
Uważam że tym Mastifem daleko nie odbiegniesz od CF Moto, trochę większa pojemność. Dam ci porównanie kup kosiarkę 5KM firmy X a markową 3KM i przekonasz się że ta markowa niby słabsza w rzeczywistości jest mocniejsza i wytrwalsza. Jeśli w leasingu to tylko porządna maszyna i tak cena całego quada rozbije się na raty a różnica w ratach nie będzie aż tak wielka, jedynie wielkie to będzie twoje zadowolenie że masz między nogami porządny sprzęt.
Kilka lat temu też miałem taki dylemat a człowiek jest taką istotą że zawsze chce jak najtaniej (później okazuje się odwrotnie) i też wywaliłem trochę kasy na wynalazek ale mniej niż za markową maszynę i co z tego jak co praktycznie wyjazd coś siadło, coś pękło, coś sie urwało nawet opony rzadkie moment sie poprzebijały a w traskę bez podręcznego kompresora wylecieć nie było mowy.
Moje prywatne zdanie jest takie i tak też myślę i uważam że zanim skończy ci się system ratalny na zakupionego quada to dużo wcześniej ci się znudzi i będziesz miał go dosyć. Są teraz takie korzystne oferty tylko trzeba troche poszukać i ponegocjować i wtedy lepiej wziąść porządną mocną markową maszynę, której bynajmniej po paru miesiącach nie będziesz chciał sprzedawać.
Kilka lat temu też miałem taki dylemat a człowiek jest taką istotą że zawsze chce jak najtaniej (później okazuje się odwrotnie) i też wywaliłem trochę kasy na wynalazek ale mniej niż za markową maszynę i co z tego jak co praktycznie wyjazd coś siadło, coś pękło, coś sie urwało nawet opony rzadkie moment sie poprzebijały a w traskę bez podręcznego kompresora wylecieć nie było mowy.
Moje prywatne zdanie jest takie i tak też myślę i uważam że zanim skończy ci się system ratalny na zakupionego quada to dużo wcześniej ci się znudzi i będziesz miał go dosyć. Są teraz takie korzystne oferty tylko trzeba troche poszukać i ponegocjować i wtedy lepiej wziąść porządną mocną markową maszynę, której bynajmniej po paru miesiącach nie będziesz chciał sprzedawać.
Bawidamek77 już sie nie oglądam za tym Hensim ;P zastanawiam sie nad blasterkiem a ls'em 300 ; ]
Ja mając yamahę wiem co to znaczy jakość yamahy i będę cię przekonywał do blasterka. Nie wiem jak to jest z LS'em ale też słyszałem dobre opinie na temat tego quada.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
WITAM WYDAJE MI SIE ZE MASZ RACEJE ALE CO KUPIC ZA OKOL 20000 TYS ... CO NOWEGO MYSLAEM TEZ NAD KYMCO 500 IRS