No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam, serdecznie jestem 20 latkiem z okolic Olsztyna, mam na imie Mateusz nie posiadam quada ale zaraziłem się będąc nad morzem wypożyczyłem Lucky Star'a 250 ... i tak mnie teraz ciągnie do posiadania Jestem w trakcie poszukiwań Pozdrawiam serdecznie i liczę na waszą pomoc
Witam
Mam na imię Marcin i jestem ze Zgierza (łódzkie). Quadami zaraził mnie brat, kiedy trzy lata temu kupił sobie pierwszego gada. Od sierpnia 2010 jestem posiadaczem własnego LS 300 UD.
Mam na imię Marcin i jestem ze Zgierza (łódzkie). Quadami zaraził mnie brat, kiedy trzy lata temu kupił sobie pierwszego gada. Od sierpnia 2010 jestem posiadaczem własnego LS 300 UD.
Witam mam na imie Marek, jestem posiadaczem quada Bashan Bs150s-2 od 2009 r czyli od nowosci, mieszkam na Ślasku wiec najczesciej jezdze po hałdach i lasach pozdrawiam
Witam,mam na imię Maciek nam 15 lat, jestem z okolic Sokołowa Podlaskiego(Mazowieckie) nie dawno zainteresowałem się quadami i bym chciał kupić sobie jakiegoś. Pozdrawiam
-
- Quad:: Honda Foreman S
- Imię: Kuba
Witam!
Mam na imię Kuba, ale wszyscy mówią na mnie "Królik" i stąd mój nick. Mam 16 lat i mieszkam w okolicach Krakowa. Quadem jeżdżę już od ok roku. Mój quad to Honda Foreman ES. Napęd 4x4 pojemność silnika 450cm3. Oprócz quadów interesuję się też fotografią i militariami. Szukam znajomych z okolicy, z którymi mógłby razem pojeździć
Mam na imię Kuba, ale wszyscy mówią na mnie "Królik" i stąd mój nick. Mam 16 lat i mieszkam w okolicach Krakowa. Quadem jeżdżę już od ok roku. Mój quad to Honda Foreman ES. Napęd 4x4 pojemność silnika 450cm3. Oprócz quadów interesuję się też fotografią i militariami. Szukam znajomych z okolicy, z którymi mógłby razem pojeździć
witam mam na imię michał latam yamahą yfm 660 mam 30 lat latam po po....... w wesołej jestem z sulejówka wcześniej latałem ośką suzuki ltz 400 jeżdże od 5 lat razem z braćmi mamy w planach kupić drugiego miśka 700
-
- Quad:: barossa 250
- Imię: krzysiek
Witam wszystkich mam na imie Krzysiek mam 31 lat ,quady to moja pasja kazda wolna chwie spedzam na swoim sprzecie (BAROSSA 250),to maly quad ale od czegos trzeba bylo zaczac a druga sprawa to wiadomo KASA ale mysle ze juz niedlugo zmienie na cos wiekszego i mocniejszego. To tyle o mnie POZDRAWIAM WSZYSTKICH-KRZYSIEK LODZ
Witamy:)
Witam wszystkich, Michał z Gdańska, posiadam od 3 lat Grizzly 700, jeżdżę praktycznie co weekend po różnych terenach, rajdy i zawody omijam, ze względu na dosyć poważny wypadek właśnie na quadzie, ale jazda rekreacyjna jak najbardziej, w szerokim znaczeniu tego słowa, pozdrawiam