...Prezzi i takowe będą sie pojawiały coraz częściej...
Pamiętać trzeba o KODEKSIE... ale nijak to wpoić do głowy riderom którzy nie śledzą żadnego z Forum.... Kupują sprzęt i upalają ile wlezie...
Ba, z autopsji - po przeprowadzce, mnie nowi sąsiedzi gonili za "niby" głosność Bestii (czyt. złośliwość natury ludzkiej sąsiadów) jak wychodziła Bestyjka z garażu i na wolniutkich obrotach docierała dopiero w teren... Dziś mnie błogosławią i proszą aby coś im pomóc - kilka "szlifierek" i 3 crosssy w sąsiedztwie...
A w gruncie rzeczy to upierdliwcy byli bo mój quad im przeszkadzał chociaż kosiarka do trawy głośniejsza jest...
![Smile :)](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif)
A czasem wystarczy pług w zimie zainstalować i sąsiadom odśnieżyć rozpędem przy okazji - a konfikty zanikają...
A dziś staram się tępić debilów na terenach KPN'u, quadzikach co kurz wzbijają na siłę przy osiedliskach, pasjami uganiam się za tzw. "crossowcami" ryjącymi beznamiętnie i sądzącymi że czmychą po głębokim piachu (a tych kolegów to zupełnie nie kumam - debile czy co?) po kilkudziesięciu ostrzeżeniach i tez ich mam...
Ostatni rajd w KPN'ie za kolegą na crossie na szlaku skończył się buntem Bestii... pasek padł...
Chłopak zawrócił mimo faktu że wiedział co go może spotkać w konsekwencjach (a złośliwie się uganiał)... Rozbroił pokorą (chyba faktycznie nie wiedział), przeprosił Strażników... Może wesprze nas na "straży Kampinosu?"
.:GALEON:.