No to zaczynamy...
-
-
Witam
Witam Wszystkich chciałem się przywitać, mam na imie Jarek posiadam Polarisa Sportsman 800 EFI, zaraziłem się quadami od kolegi
-
- Kontakt:
Hey
Jestem z Magnuszewa (ok. 60km od Warszawy na południe) mam 16 lat, interesowałem się quadami praktycznie od podstawówki. Mam zamiar dopiero kupić swojego pierwszego quada i dlatego się zalogowałem żebyście mi trochę pomogli. Kilka razy jeździłem na trx-ie 450 r
Pozdrawiam Rafał (Zupa lub Gattuso)
Jestem z Magnuszewa (ok. 60km od Warszawy na południe) mam 16 lat, interesowałem się quadami praktycznie od podstawówki. Mam zamiar dopiero kupić swojego pierwszego quada i dlatego się zalogowałem żebyście mi trochę pomogli. Kilka razy jeździłem na trx-ie 450 r
Pozdrawiam Rafał (Zupa lub Gattuso)
Przywitanie
witam serdecznie jestem nowym użytkownikiem tego forum;-) zarejestrowałem sie na tym forum ponieważ jestem bardzo zainteresowany quadem który nie był naprawiony przez rok i sie za niego biorę od niedawna. parę cześci uciekło z niego, ponieważ "fachowcy" je "pogubili", lecz postaram sie dopatrzeć i je dokupić. jestem zwykłym człowieczkiem z biednej rodziny nie mam wielkiej kasy i kupiłem sobie quada na raty kingwaya jonathona 250cc. chłodzony wodą. mieszkam w kwieciszewie woj. kuj-pom. ogólnie mam na imię piotr mam 20 lat i pozdrawiam bardzo wszystkich forumowiczów;-))