No to zaczynamy...
-
- Kontakt:
Witam
Mam na imię Przemek mam 29 lat pochodzę z Łodzi, ale od roku mieszkam w Nałęczowie.
Latam na Polarisie H0 500. Prywatnie prowadzę własną firmę która także z swojej ofercie ma wypożyczalnie quadow polaris HO 500,
Quadami zacząłem się interesować jakieś 2 lata temu jak się dowiedziałem że zostanę tatą (sprzedałem swoje 2 kółka) i przesiadłem się na 4 w błocie:)
Pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Przemek mam 29 lat pochodzę z Łodzi, ale od roku mieszkam w Nałęczowie.
Latam na Polarisie H0 500. Prywatnie prowadzę własną firmę która także z swojej ofercie ma wypożyczalnie quadow polaris HO 500,
Quadami zacząłem się interesować jakieś 2 lata temu jak się dowiedziałem że zostanę tatą (sprzedałem swoje 2 kółka) i przesiadłem się na 4 w błocie:)
Pozdrawiam wszystkich
Witam!
Witam wszystkich!
Nazywam się Paweł-34 lata-2 córki i właśnie zaczynam przygodę z quadem.
Prowadzę pensjonat w górach sowich i z racji otoczenia górkami i lasami postanowiłem nabyć to cudeńko.
Narazie zaczynam spokojnie i wykorzystuję nabytego-ATV SWEDEN Allroad 300IS.
Ale i tak się cieszę jak się wyrwę od obowiązków na godzinkę i znikne w bezdrożach.
No i najważniejsze,że żona się powoli przekonuję do tego pojazdu.
Miło mi jest dołączyć do tak szanownego grona użytkowników.
Pozdrawiam!
Nazywam się Paweł-34 lata-2 córki i właśnie zaczynam przygodę z quadem.
Prowadzę pensjonat w górach sowich i z racji otoczenia górkami i lasami postanowiłem nabyć to cudeńko.
Narazie zaczynam spokojnie i wykorzystuję nabytego-ATV SWEDEN Allroad 300IS.
Ale i tak się cieszę jak się wyrwę od obowiązków na godzinkę i znikne w bezdrożach.
No i najważniejsze,że żona się powoli przekonuję do tego pojazdu.
Miło mi jest dołączyć do tak szanownego grona użytkowników.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony pt 07 sie, 2009 przez smegul, łącznie zmieniany 1 raz.
witam mam na imie slawek mam 28 lat. jetsem pasjonatem motocykli i samochodow BMW i w ogole wszystkiego co ma silnik, lubie sam majstrowac przy swoich pojazdach, tuningowac, ulepszac . w wolnych chwilach smigam na suzuki GSX750f. chcialbym sprobowac wjechac w teren quadem, nie posiadam jeszcze quada ale wnajblizszym czasie sie to zmieni. pozdrawiam
Aloha
Witam i pozdrawiam wszystkich. Zajmuję się profesjonalnie quadami , opiekuje się nowo powstałym team'em BQT z Gdańska. Nie latamy po lasach i asfaltach. Typowy motocross na zawodach rangi Mistrzostwa Polski Puchar Polski.
Seba... ready 4 actions.