No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
Marcel7

Post autor: Marcel7 » wt 07 lip, 2009

Witam, mam na imię Sławek mam 34 lata, jestem z Goleniowa, obecnie ujeżdżam Kymco 500 ... i to chyba wystarczający sprzęt jak na moje obecne możliwości. Pozdrawiam wszystkich Quadowców !

KarolDT

Post autor: KarolDT » pt 10 lip, 2009

Witam ma na imię Karol i mam 18 lat. Posiadam quada Joyner Explorer 250 którym obecnie nie śmigam bo trzeba go wyremontować :beczy: .

libertas-atv
Kontakt:

Post autor: libertas-atv » pn 13 lip, 2009

Witam
Mam na imię Przemek mam 29 lat pochodzę z Łodzi, ale od roku mieszkam w Nałęczowie.
Latam na Polarisie H0 500. Prywatnie prowadzę własną firmę która także z swojej ofercie ma wypożyczalnie quadow polaris HO 500,
Quadami zacząłem się interesować jakieś 2 lata temu jak się dowiedziałem że zostanę tatą (sprzedałem swoje 2 kółka) i przesiadłem się na 4 w błocie:)
Pozdrawiam wszystkich

SeBeck

Post autor: SeBeck » pn 13 lip, 2009

Witam na imie mam Sebastian lat 28.Quada jeszcze nie mam ale mam nadzieje że szybko sie to zmieni.pozdrawiam.

Arex21

Post autor: Arex21 » sob 18 lip, 2009

Witam wszystkich quadomaniaków. Jestem Arek, mam 22 lata. Jestem ze Szczecina. Niestety nie mam jeszcze swojego quada, ale korzystam z wypożyczalni w moim mieście. Jest to świetny sposób na spędzanie wolnego czasu :)

smegul

Witam!

Post autor: smegul » sob 18 lip, 2009

Witam wszystkich!
Nazywam się Paweł-34 lata-2 córki i właśnie zaczynam przygodę z quadem.
Prowadzę pensjonat w górach sowich i z racji otoczenia górkami i lasami postanowiłem nabyć to cudeńko.
Narazie zaczynam spokojnie i wykorzystuję nabytego-ATV SWEDEN Allroad 300IS.
Ale i tak się cieszę jak się wyrwę od obowiązków na godzinkę i znikne w bezdrożach.
No i najważniejsze,że żona się powoli przekonuję do tego pojazdu.
Miło mi jest dołączyć do tak szanownego grona użytkowników.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony pt 07 sie, 2009 przez smegul, łącznie zmieniany 1 raz.

smegul

Post autor: smegul » sob 18 lip, 2009

A oto ja!
Załączniki
DSC_0024.JPG
Ostatnio zmieniony pt 07 sie, 2009 przez smegul, łącznie zmieniany 2 razy.

wiking

Post autor: wiking » ndz 19 lip, 2009

witam mam na imie slawek mam 28 lat. jetsem pasjonatem motocykli i samochodow BMW i w ogole wszystkiego co ma silnik, lubie sam majstrowac przy swoich pojazdach, tuningowac, ulepszac . w wolnych chwilach smigam na suzuki GSX750f. chcialbym sprobowac wjechac w teren quadem, nie posiadam jeszcze quada ale wnajblizszym czasie sie to zmieni. pozdrawiam
Załączniki
qua.jpg

Kaperek4

Post autor: Kaperek4 » pn 20 lip, 2009

Cześć ! Mam na imie Michał mam 13 lat> quada jako takowego nie posiadam , ale jeżdziłem na paru .Planuje zakup jakiekoś !! :I love CAN-AM:

Interesuje się tenisem ziemnym ,muzyką, offroadem,survivalem,turystyką wszelkiego rodzaju ,motoryzacją oraz i oczywiście QUADAMI
:I love CAN-AM:

Awatar użytkownika
Mxwójcik
Kontakt:

Aloha

Post autor: Mxwójcik » wt 21 lip, 2009

Witam i pozdrawiam wszystkich. Zajmuję się profesjonalnie quadami , opiekuje się nowo powstałym team'em BQT z Gdańska. Nie latamy po lasach i asfaltach. Typowy motocross na zawodach rangi Mistrzostwa Polski Puchar Polski.
Seba... ready 4 actions.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”