No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
kodzak55

Post autor: kodzak55 » pt 29 maja, 2009

Witam na imie mam Piotr i 37 lat,niedawno zakupiłem sobie quada yamaha warior 350, dopiero zaczynam przygode z quadami.

dziubek25077

Post autor: dziubek25077 » wt 02 cze, 2009

Witam, no to i ja sie przywitam :)
Jestem Marcin, lat 28, dopiero planuje rozpocząć przygode z quadami, i chyba na początek z chińszczyzną, chociaż dezyzjajescze nie zapadła ale .. zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkich quadowców z Jaworzna jeśli takowi są :)
Pozdro !!!

-WARY-
Kontakt:

Post autor: -WARY- » śr 03 cze, 2009

Witam witam i o zdrowko Quadzikowcow pytam :)
Maciek klania sie nisko, i jak pewnie wiekszosc "nowych" zaczyna powoli zabawe z tymi cudownymi maszynkami :]

pozdrawiam i do napisania/zobaczenia

M.

pgn
Kontakt:

Post autor: pgn » śr 03 cze, 2009

witam

Damian się kłania z tej strony - dosiadam mojego miśka od jakiegoś czasu - na szczęście z odwzajemnioną sympatią. Serdeczne pozdrowienia

zonatyfacet

Witam wszystkich quadowców

Post autor: zonatyfacet » czw 04 cze, 2009

Zakupiłem zabaweczkę i jazdę czas zacząc. Quad to coś nowego czym jeszcze nie jezdziłe a mam juz za sobą jazę crossem (yamacha yz 250 fuul cross) , Jeepem na 4 calach i 31 ogumieniu.
To ze bawię się w off-roud jest zaletą, znam kilka fajnych tras które na quadzie spokojnie zjedziemy.
Szuka ludzi z którymi bede mógł się wybrac w teren ,którzy pomoga nauczą wytłumaczą jak i doradzą co i jak zrobi zrobic z quadem aby dawał radę :D

A tak wygląda moja zabawa Jeepem http://picasaweb.google.pl/zonatyfacet72
ZonatyFacet

heru

Post autor: heru » ndz 07 cze, 2009

Czesc mam na imie Daniel jestem z Białegostoku i mam 26 lat. Swoja przygode z quadami zaczałem niedawno. Kupiłem kawasaki KVF 750

pozdr heru

robser
Quad:: KQ 4x4
Imię: robert

Post autor: robser » ndz 07 cze, 2009

Witam wszystkich.
Mam na imię Robert rocznikiem 34 lata (duchowo dużo mniej).
Mieszkam w Serocku pod Warszawą, jazdę na quadach zaczełem 5 lat temu.
Najpierw był chińczyk(porażka :( )poźniej była honda fourtrax( :ok: )
obecnie suzuki vinson 500. Preferuje jazdę przeprawową i trudną.
Jestem otwarty na wspólne wypady w teren.
Mysle że na forum poznam dużo ciekawych ludzi.
Pozdrawiam :hejka:

andrzejrico
Kontakt:

Post autor: andrzejrico » ndz 07 cze, 2009

Witam wszystkich quadowiczów bardzo serdecznie mam na imię Andrzej mieszkam w Białogardzie woj.Zachodniopomorskie.Mam 39lat jestem żonaty mam dwoje dzieci syna i córkę.Quadami zaraziłem się za granicą stojąc TIREM na jakimś parkingu we Włoszech w zasięgu wzroku był tor a na nim quady.Po powrocie do domu nie konsultując z żadnym quadowcem opinii o sprzęcie kupiłem chińczyka 150tke po jednej jeździe zrozumiałem swój błąd i za chwile stałem się posiadaczem Yamahy Raptor YFM700R limitowanej wersji z 2006roku.Tak więc od października zeszłego roku rozpocząłem sezon Quadowy który trwa do dziś nie zależnie od pogody.W trakcie poznałem wspaniałych ludzi z mojej okolicy i nie tylko z którymi latamy razem.logując się na tym forum mam nadzieje poznać więcej ludzi lubiących quady.Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym specjalizacja blacharka lakiernictwo.
Załączniki
DSC05140.JPG
DSC00662.JPG
P5310184.JPG
Obraz 013.jpg
DSC00628.JPG
anrzejrico

hiszpan03

Post autor: hiszpan03 » pn 08 cze, 2009

WITAM WSZYSTKICH,KTÓRYCH NAKRĘCAJĄ QUADY I SZALONA JAZDA.
Mam na imię Wjtek,34 lata i mieszkam w Lubaszu k.Czarnkowa.Jestem żonaty i mam dwoje dzieci.
HISZPAN

kociol120l

siemka

Post autor: kociol120l » pn 08 cze, 2009

Czesc mam na imie Marcin mam 20 lat i dopiero zaczalem przygode z quadami.,teraz posiadam quada shineray 200.Mieszkam w Mrągowie i teraz skonczylem technikum.dziekuje pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”