No to zaczynamy...
-
-
Witam wszystkich quadowców
Zakupiłem zabaweczkę i jazdę czas zacząc. Quad to coś nowego czym jeszcze nie jezdziłe a mam juz za sobą jazę crossem (yamacha yz 250 fuul cross) , Jeepem na 4 calach i 31 ogumieniu.
To ze bawię się w off-roud jest zaletą, znam kilka fajnych tras które na quadzie spokojnie zjedziemy.
Szuka ludzi z którymi bede mógł się wybrac w teren ,którzy pomoga nauczą wytłumaczą jak i doradzą co i jak zrobi zrobic z quadem aby dawał radę
A tak wygląda moja zabawa Jeepem http://picasaweb.google.pl/zonatyfacet72
To ze bawię się w off-roud jest zaletą, znam kilka fajnych tras które na quadzie spokojnie zjedziemy.
Szuka ludzi z którymi bede mógł się wybrac w teren ,którzy pomoga nauczą wytłumaczą jak i doradzą co i jak zrobi zrobic z quadem aby dawał radę
A tak wygląda moja zabawa Jeepem http://picasaweb.google.pl/zonatyfacet72
ZonatyFacet
Witam wszystkich.
Mam na imię Robert rocznikiem 34 lata (duchowo dużo mniej).
Mieszkam w Serocku pod Warszawą, jazdę na quadach zaczełem 5 lat temu.
Najpierw był chińczyk(porażka )poźniej była honda fourtrax( )
obecnie suzuki vinson 500. Preferuje jazdę przeprawową i trudną.
Jestem otwarty na wspólne wypady w teren.
Mysle że na forum poznam dużo ciekawych ludzi.
Pozdrawiam
Mam na imię Robert rocznikiem 34 lata (duchowo dużo mniej).
Mieszkam w Serocku pod Warszawą, jazdę na quadach zaczełem 5 lat temu.
Najpierw był chińczyk(porażka )poźniej była honda fourtrax( )
obecnie suzuki vinson 500. Preferuje jazdę przeprawową i trudną.
Jestem otwarty na wspólne wypady w teren.
Mysle że na forum poznam dużo ciekawych ludzi.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Witam wszystkich quadowiczów bardzo serdecznie mam na imię Andrzej mieszkam w Białogardzie woj.Zachodniopomorskie.Mam 39lat jestem żonaty mam dwoje dzieci syna i córkę.Quadami zaraziłem się za granicą stojąc TIREM na jakimś parkingu we Włoszech w zasięgu wzroku był tor a na nim quady.Po powrocie do domu nie konsultując z żadnym quadowcem opinii o sprzęcie kupiłem chińczyka 150tke po jednej jeździe zrozumiałem swój błąd i za chwile stałem się posiadaczem Yamahy Raptor YFM700R limitowanej wersji z 2006roku.Tak więc od października zeszłego roku rozpocząłem sezon Quadowy który trwa do dziś nie zależnie od pogody.W trakcie poznałem wspaniałych ludzi z mojej okolicy i nie tylko z którymi latamy razem.logując się na tym forum mam nadzieje poznać więcej ludzi lubiących quady.Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym specjalizacja blacharka lakiernictwo.
anrzejrico
-
siemka
Czesc mam na imie Marcin mam 20 lat i dopiero zaczalem przygode z quadami.,teraz posiadam quada shineray 200.Mieszkam w Mrągowie i teraz skonczylem technikum.dziekuje pozdrawiam