Co sądzicie o stylu pisania Quadzika?

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » wt 31 mar, 2009

A wiecie co fajnie , że ktoś to poruszył .
Jestem kiepskim pisarzem , robir błędy i nie znam sie na pisaniu . Pozwolę sobie coś napisać o quadziku ( tyczy się to tylko tekstów ) .
Czytając większość relacji w quadziku ( gazecie ) mam to samo wrażenie . Czytając Kaszubski Zwiad : ponuro , bez życia . Pisane tak jak kiedyś dziennikarz robił ze mną wywiad o sporcie zaprzęgowym ( był to mój pierwszy wywiad ) . Przeczytałem to i się załamałem . Jak się okazało Pan dziennikarz był z działu polityki a pisał o sporcie . Od tego momentu byle komu nie odpowiadam i zawsze żądam autoryzacji .
Identycznie jest w quadziku , te relacje są na zasadzie doszukiwania się i opiniowania imprezy z poza kierownicy maszyny . Chcecie bezpiecznie opiniować - zacytujcie jedną opinie pozytywna i jedną negatywną z forum i będzie wiadomo ( oczywiście w formie cytatu ).
Grzegorz strasznie ci kibicuję i piszę nie po to by cie urazić . Zawsze uważam , że krytyka jest twórcza :luzik:
Najbardziej podobają mi się testy w quadziku , szczególnie osiek widać tam ikrę . Rozbawił mnie kiedyś wyposażenie quadowicza przeprawowego ze zdjęciami szpejów i zobaczyłem tam line holowniczą żyłkową-plecioną z hakami z dwóch stron do holowania 126p , kurna prosto z tesco umarłem. :jestem_z_glupkiem:

Tomek

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 01 kwie, 2009

Czasami cytujemy uczestników, czasami piszemy ponuro, czasami piszemy dobrze, czasami trochę gorzej... Ale tak jak na wstępie napisałem to dopiero początek relacji...

Ale oczywiście przemyślę temat :figielek:

EDIT:
Przemyślałem temat i trochę muszę wam przyznać racji... Czytając moją relację z Dziczy można odnieść takie wrażenie. Dodałem kilka opini uczestników, które w znacznym stopniu wpływają na pozytywne nastawienie relacji.
Ostatnio zmieniony śr 01 kwie, 2009 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » śr 01 kwie, 2009

Mój komentarz nie tyczył się tylko wstępnej relacji z dziczy , tylko spostrzeżeń co do gazetki ,aleeeeeeee :ok: i będzie jeszcze lepiej :zakupy:

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 01 kwie, 2009

DZIKI - husky:
Mój komentarz nie tyczył się tylko wstępnej relacji z dziczy , tylko spostrzeżeń co do gazetki ,aleeeeeeee :ok: i będzie jeszcze lepiej :zakupy:
Oczywiście rozumiem. Po majowym numerze Quadzika idę na urlop bo chyba trochę przemęczony jestem :figielek:
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 01 kwie, 2009

:D trza więcej pić :rotfl: i humorek będzie lepszy :wyśmiewacz: :drink: :glupek:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » śr 01 kwie, 2009

quadzik ciągle zalatany to i napić sie nie ma kiedy:-( ale po urlopie Grzesio wróci w pełni formy:-)

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 02 kwie, 2009

obrońca ucieśnionych :jestem_z_glupkiem:
.:GALEON:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”