Jestem kiepskim pisarzem , robir błędy i nie znam sie na pisaniu . Pozwolę sobie coś napisać o quadziku ( tyczy się to tylko tekstów ) .
Czytając większość relacji w quadziku ( gazecie ) mam to samo wrażenie . Czytając Kaszubski Zwiad : ponuro , bez życia . Pisane tak jak kiedyś dziennikarz robił ze mną wywiad o sporcie zaprzęgowym ( był to mój pierwszy wywiad ) . Przeczytałem to i się załamałem . Jak się okazało Pan dziennikarz był z działu polityki a pisał o sporcie . Od tego momentu byle komu nie odpowiadam i zawsze żądam autoryzacji .
Identycznie jest w quadziku , te relacje są na zasadzie doszukiwania się i opiniowania imprezy z poza kierownicy maszyny . Chcecie bezpiecznie opiniować - zacytujcie jedną opinie pozytywna i jedną negatywną z forum i będzie wiadomo ( oczywiście w formie cytatu ).
Grzegorz strasznie ci kibicuję i piszę nie po to by cie urazić . Zawsze uważam , że krytyka jest twórcza

Najbardziej podobają mi się testy w quadziku , szczególnie osiek widać tam ikrę . Rozbawił mnie kiedyś wyposażenie quadowicza przeprawowego ze zdjęciami szpejów i zobaczyłem tam line holowniczą żyłkową-plecioną z hakami z dwóch stron do holowania 126p , kurna prosto z tesco umarłem.

Tomek