No to zaczynamy...
ATV Bielsko
Witam
Chciałbym zaprosić wszystkich quadowiczów z okolic Bielska, Cieszyna, Żywca do zrzeszenia się w nowo powstałym klubie ATV regionu Podbeskidzia.
Więcej informacji można uzyskać na privie lub na stronie http://www.atv.bielsko.pl/. Jednakże strona jest jeszcze w fazie uzupełniania i mogą wystąpić pewne trudności przy korzystaniu z portalu.
Jeszcze raz zapraszam
Chciałbym zaprosić wszystkich quadowiczów z okolic Bielska, Cieszyna, Żywca do zrzeszenia się w nowo powstałym klubie ATV regionu Podbeskidzia.
Więcej informacji można uzyskać na privie lub na stronie http://www.atv.bielsko.pl/. Jednakże strona jest jeszcze w fazie uzupełniania i mogą wystąpić pewne trudności przy korzystaniu z portalu.
Jeszcze raz zapraszam
-
- Kontakt:
RINCON
Witam. Mam na imie Wojtek. Wczoraj dostałem mojego pierwszego quada - jest to Honda Rincon 650 z 2005 roku. Ma przejechane 1400mil i przepłynęła cały ocean atlantycki aby znaleźć sie u mnie w garażu. Zdjęcia dodam jak tylko odbiore aparat z reklamacji.
witam
mam naimei tomek mieszkam w okolicach poznańa. mam 33 rodzine i własna firme .interesuja mnie auta a w szczególnosci jestem pasjonatem marki volvo. chce zacząc swoja przygode z quadami . interesuja mnie raczej taplaninyw blocie( nie mylic z kisielem) szukam własnie jakiejs przeprawówki . pozdrawiam wszystkich [glow=red][/glow]
mam naimei tomek mieszkam w okolicach poznańa. mam 33 rodzine i własna firme .interesuja mnie auta a w szczególnosci jestem pasjonatem marki volvo. chce zacząc swoja przygode z quadami . interesuja mnie raczej taplaninyw blocie( nie mylic z kisielem) szukam własnie jakiejs przeprawówki . pozdrawiam wszystkich [glow=red][/glow]
Hej nazywam sie Michał i mam 15 lat. Moją pasją są quady i koszykówka. o quadach mogę gadac bez przerwy<nawiedzony> obecnie swojego quada nie mam lecz jeżdze na eigerach i kingquadach a czasem na hondzie od taty z firmy i na imprezach integracyjnych przez nią organiziwanych. obecnie jara mnie taplanie w błocie
Suzuki Eiger automat
-
-
Witam,
mam na imię Krzysiek, jestem z Lublina.
Zakup quada wciąż przede mną - zakochałem się w tych pojazdach zajmując się organizacją imprez integracyjnych (w razie zainteresowania zapraszam).
Generalnie interesuje mnie jazda przeprawowa i turystyczna.
Prywatnie jestem muzykiem, kulturoznawcą, interesuje sie szeroko pojętą turystyką
To tyle w kwestii przywitania:-)
mam na imię Krzysiek, jestem z Lublina.
Zakup quada wciąż przede mną - zakochałem się w tych pojazdach zajmując się organizacją imprez integracyjnych (w razie zainteresowania zapraszam).
Generalnie interesuje mnie jazda przeprawowa i turystyczna.
Prywatnie jestem muzykiem, kulturoznawcą, interesuje sie szeroko pojętą turystyką
To tyle w kwestii przywitania:-)
-
Witam wszystkich
Mam na imę Krzysiek (l. 32), jestem z Warszawy - Bemowo, od 3 miesięcy tatuś urocztch bliźniaków.
Zakupiłem od brata Aprilie Quasar HP 180.
Na początki to mi chyba wystarczy.
Interesuje mnie jazda turystyczna i przeprawowa ale chętnie bym też poskakał.
Są to moje początki jazdy. Nikt z moich znajomych nie ma quada a samemu jakoś nudno
Prywatnie jestem poligrafem i zajmuję się uszlachetnianie druków.
Tak na dobry?początek tyle o mnie
Mam na imę Krzysiek (l. 32), jestem z Warszawy - Bemowo, od 3 miesięcy tatuś urocztch bliźniaków.
Zakupiłem od brata Aprilie Quasar HP 180.
Na początki to mi chyba wystarczy.
Interesuje mnie jazda turystyczna i przeprawowa ale chętnie bym też poskakał.
Są to moje początki jazdy. Nikt z moich znajomych nie ma quada a samemu jakoś nudno
Prywatnie jestem poligrafem i zajmuję się uszlachetnianie druków.
Tak na dobry?początek tyle o mnie
Witam na imie mam Adrian (l.17) ze szczecina
Dotychczas wypożyczałem quady , teraz szuakm yamha grizzly w dobrej cenie ale niestety jak narazie nic nie moge znalezdz . Bardzo lubie sport extremalne , o kladzie marzyłem juz dobre kilka lat i nareszcie moge pozwolić sobie na zakup
Bawie sie równiez w asg , fotografie , deskorolka , czasami paintball , wędkarstwo i wiele innych ..
Dotychczas wypożyczałem quady , teraz szuakm yamha grizzly w dobrej cenie ale niestety jak narazie nic nie moge znalezdz . Bardzo lubie sport extremalne , o kladzie marzyłem juz dobre kilka lat i nareszcie moge pozwolić sobie na zakup
Bawie sie równiez w asg , fotografie , deskorolka , czasami paintball , wędkarstwo i wiele innych ..
Początkujący