[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009
- cerrone
- Quad:: Yamaha RingRoad
- Kontakt:
Ostatecznie potwierdzam zamkniecie projektu przygotowan do Dziczy Bieszczadzkiej :
nasi sponsorzy w tej edycji to :
Starostwo Sanockie
oprocz tego na DZICZY indywidualny puchar marki POLARIS :
PATRONAT MADIALNY NAD DZICZA :
a na koszulce bedzie : zakapior Bieszczadzki
11.03. podam ostateczna liste uczestnikow na III edycji Dziczy Bieszczadzkiej a pierwszej pucharowej
admin: poprawiłem linki do logo Quadzika, teraz jest już OK...
nasi sponsorzy w tej edycji to :
Starostwo Sanockie
oprocz tego na DZICZY indywidualny puchar marki POLARIS :
PATRONAT MADIALNY NAD DZICZA :
a na koszulce bedzie : zakapior Bieszczadzki
11.03. podam ostateczna liste uczestnikow na III edycji Dziczy Bieszczadzkiej a pierwszej pucharowej
admin: poprawiłem linki do logo Quadzika, teraz jest już OK...
Ostatnio zmieniony pn 09 mar, 2009 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad
[ I do tego wjeżdżał tam gdzie ja miałem problemy z wejściem
No nie wiem Jasiek skoromiałeś problemy z wejściem to z tą nową oponką którą jak mówisz wychodowałes przez zime to dopiero teraz będzie problem.
ale co do podchodzenia pod górki to jak dobrze pamiętam to więcej czasu spędziłes w takiej pozycji jak na zdjęciu.
No nie wiem Jasiek skoromiałeś problemy z wejściem to z tą nową oponką którą jak mówisz wychodowałes przez zime to dopiero teraz będzie problem.
ale co do podchodzenia pod górki to jak dobrze pamiętam to więcej czasu spędziłes w takiej pozycji jak na zdjęciu.
Mizbi17 G700
robertyamaha
z tym myleniem imion to potwierdzam, trzeba się przyzwyczaić.,.. on prowadzi fajny pensjonat odwiedza go setki ludzi.. moze mu kupić coś na pamięć, jakieś witaminy?
Szampon do włosów z odżywką jakąś dostał więc witaminki albo preparat na zakwasy to można by mu skołować
Ostatnio zmieniony ndz 08 mar, 2009 przez Raider, łącznie zmieniany 1 raz.
"We must figth, to run away."
"Musimy walczyć, aby uciec."
Kapitan Jack Sparrow
"Musimy walczyć, aby uciec."
Kapitan Jack Sparrow
Można by jakieś odżywki na przyrost masy skołować, na szczęście Tomek wie że głowa na rajdzie najważniejsza bo jak by patrzył tylko na masę to jasiek miałby duże szanse na pudło.raider napisał...
Szampon do włosów z odżywką jakąś dostał więc witaminki albo preparat na zakwasy to można by mu skołować
Ostatnio zmieniony ndz 08 mar, 2009 przez mizbi17, łącznie zmieniany 2 razy.
Mizbi17 G700
- DZIKI - husky
Człowiek dwa dni nie był przy kompie bo ciężko pracował a tu na mnie siedli jak na teściowej co do cholery
Oponki Jasiek to chyba jednak pomierzymy bo mi znowu coś k........ przybyło
Grocik - co im zrobiłem :myśl: żeby się odwdzięczyć ............. zaje***** się bawiłem
RObertyamaha - Honda górą reszta to lipa i trochę rozweselacza co to było ? . A co się w ten weekend działo ( półośka , słupek od opony , końcówka drążka kierowniczego i jedna rolka , pełen czad i trochę strat oczywiście nie w hondzie tylko w gryzlaku (pier....ny pomnik offroudu ) ,
Oponki Jasiek to chyba jednak pomierzymy bo mi znowu coś k........ przybyło
Grocik - co im zrobiłem :myśl: żeby się odwdzięczyć ............. zaje***** się bawiłem
RObertyamaha - Honda górą reszta to lipa i trochę rozweselacza co to było ? . A co się w ten weekend działo ( półośka , słupek od opony , końcówka drążka kierowniczego i jedna rolka , pełen czad i trochę strat oczywiście nie w hondzie tylko w gryzlaku (pier....ny pomnik offroudu ) ,
Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2
Polaris Hawkeye
-
grizlak to kibel przy hondzie, jest za delikatny na taki teren górski jak u ciebie, wiesz że odkryłem że mam pękniętą ramę po ostatnim wyjeżdzie, kojarze że zaj___em w wielki kamien pod śniegiem, a kolega chciał polarisem do ciebie przyjechać, muszę mu to wybić z głowy przecież wróci z samym kluczykiem na pamiątke, a ty naprawiłeś ten ruszający się most w grizlaku?DZIKI - husky
- Honda górą reszta to lipa i trochę rozweselacza co to było ? . A co się w ten weekend działo ( półośka , słupek od opony , końcówka drążka kierowniczego i jedna rolka , pełen czad i trochę strat oczywiście nie w hondzie tylko w gryzlaku (pier....ny pomnik offroudu ) ,
Ostatnio zmieniony pn 09 mar, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.
- DZIKI - husky
Eeee tam nasz Rubicon już rok czasu nap_____a po kamieniach i ma się dobrze .a kolega chciał polarisem do ciebie przyjechać, muszę mu to wybić z głowy przecież wróci z samym kluczykiem na pamiątkę, a ty naprawiłeś ten ruszający się most w grizlaku?
A swoją drogą osobiście mam coraz większe problemy oprzeć się urokowi POLARISA , jakoś mnie tak kręci , nie mówię tu koniecznie o 850 , mają coś w sobie
A wy tak napitalacie na te polarki .
Prezzi zrobi numer i na dziczy wymiecie , będzie w bazie a my się będziemy rypać na trasie takie są wróżby zakapiorskie
To powiedziałem ja zakapiorek
Ostatnio zmieniony pn 09 mar, 2009 przez DZIKI - husky, łącznie zmieniany 1 raz.
Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2
Polaris Hawkeye
-
- prezziguzzi
- Kontakt: