[DB] Trzecia Dzicz Bieszczadzka 27-29.03.2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cerrone
Quad:: Yamaha RingRoad
Kontakt:

Post autor: cerrone » ndz 08 mar, 2009

Ostatecznie potwierdzam zamkniecie projektu przygotowan do Dziczy Bieszczadzkiej :

nasi sponsorzy w tej edycji to :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Starostwo Sanockie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oprocz tego na DZICZY indywidualny puchar marki POLARIS :

Obrazek

PATRONAT MADIALNY NAD DZICZA :

Obrazek

Obrazek

a na koszulce bedzie : zakapior Bieszczadzki :mrgreen: :mrgreen: :rotfl: :rotfl:

Obrazek

11.03. podam ostateczna liste uczestnikow na III edycji Dziczy Bieszczadzkiej a pierwszej pucharowej :pa pa: :pa pa:

admin: poprawiłem linki do logo Quadzika, teraz jest już OK...
Ostatnio zmieniony pn 09 mar, 2009 przez cerrone, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha RingRoad

mizbi17

Post autor: mizbi17 » ndz 08 mar, 2009

[ I do tego wjeżdżał tam gdzie ja miałem problemy z wejściem :) :) :) :)

No nie wiem Jasiek skoromiałeś problemy z wejściem to z tą nową oponką którą jak mówisz wychodowałes przez zime to dopiero teraz będzie problem.
ale co do podchodzenia pod górki to jak dobrze pamiętam to więcej czasu spędziłes w takiej pozycji jak na zdjęciu.
Mizbi17 G700

Awatar użytkownika
Raider

Post autor: Raider » ndz 08 mar, 2009

robertyamaha

z tym myleniem imion to potwierdzam, trzeba się przyzwyczaić.,.. on prowadzi fajny pensjonat odwiedza go setki ludzi.. moze mu kupić coś na pamięć, jakieś witaminy?

Szampon do włosów z odżywką jakąś dostał więc witaminki albo preparat na zakwasy to można by mu skołować :ok:
Ostatnio zmieniony ndz 08 mar, 2009 przez Raider, łącznie zmieniany 1 raz.
"We must figth, to run away."
"Musimy walczyć, aby uciec."

Kapitan Jack Sparrow

mizbi17

Post autor: mizbi17 » ndz 08 mar, 2009

raider napisał...
Szampon do włosów z odżywką jakąś dostał więc witaminki albo preparat na zakwasy to można by mu skołować :ok:
Można by jakieś odżywki na przyrost masy skołować, na szczęście Tomek wie że głowa na rajdzie najważniejsza bo jak by patrzył tylko na masę to jasiek miałby duże szanse na pudło. :język: :haha:
Ostatnio zmieniony ndz 08 mar, 2009 przez mizbi17, łącznie zmieniany 2 razy.
Mizbi17 G700

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pn 09 mar, 2009

Człowiek dwa dni nie był przy kompie bo ciężko pracował :drink: a tu na mnie siedli jak na teściowej co do cholery :plask:
Oponki Jasiek to chyba jednak pomierzymy bo mi znowu coś k........ przybyło :beczy:

Grocik - co im zrobiłem :myśl: żeby się odwdzięczyć ............. zaje***** się bawiłem :zacieszcz:

RObertyamaha - Honda górą :oklaski: :oklaski: reszta to lipa i trochę rozweselacza co to było ? :drink: . A co się w ten weekend działo :boisię: ( półośka , słupek od opony , końcówka drążka kierowniczego i jedna rolka :jupi: , pełen czad i trochę strat oczywiście nie w hondzie tylko w gryzlaku (pier....ny pomnik offroudu ) :zacieszcz: ,

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

Awatar użytkownika
JJasiek
Kontakt:

Post autor: JJasiek » pn 09 mar, 2009

"mizbi17"
...ale co do podchodzenia pod górki to jak dobrze pamiętam to więcej czasu spędziłes w takiej pozycji jak na zdjęciu.
W zasadzie to masz racje. Głównie czekałem aż mi ktoś wiosła poda :) :) :) :) :)

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » pn 09 mar, 2009

DZIKI - husky
- Honda górą :oklaski: :oklaski: reszta to lipa i trochę rozweselacza co to było ? :drink: . A co się w ten weekend działo :boisię: ( półośka , słupek od opony , końcówka drążka kierowniczego i jedna rolka :jupi: , pełen czad i trochę strat oczywiście nie w hondzie tylko w gryzlaku (pier....ny pomnik offroudu ) :zacieszcz: ,
grizlak to kibel przy hondzie, jest za delikatny na taki teren górski jak u ciebie, wiesz że odkryłem że mam pękniętą ramę po ostatnim wyjeżdzie, kojarze że zaj___em w wielki kamien pod śniegiem, a kolega chciał polarisem do ciebie przyjechać, muszę mu to wybić z głowy przecież wróci z samym kluczykiem na pamiątke, a ty naprawiłeś ten ruszający się most w grizlaku?
Ostatnio zmieniony pn 09 mar, 2009 przez robertyamaha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DZIKI - husky

Post autor: DZIKI - husky » pn 09 mar, 2009

a kolega chciał polarisem do ciebie przyjechać, muszę mu to wybić z głowy przecież wróci z samym kluczykiem na pamiątkę, a ty naprawiłeś ten ruszający się most w grizlaku?
Eeee tam nasz Rubicon już rok czasu nap_____a po kamieniach i ma się dobrze :wyśmiewacz: .
A swoją drogą osobiście mam coraz większe problemy oprzeć się urokowi POLARISA , jakoś mnie tak kręci , nie mówię tu koniecznie o 850 , mają coś w sobie :oklaski:
A wy tak napitalacie na te polarki .
Prezzi zrobi numer :jupi: i na dziczy wymiecie , będzie w bazie :muza: :drink: a my się będziemy rypać na trasie takie są wróżby zakapiorskie :figielek: :figielek:

To powiedziałem ja zakapiorek :zacieszcz: :zacieszcz:
Ostatnio zmieniony pn 09 mar, 2009 przez DZIKI - husky, łącznie zmieniany 1 raz.

Polaris 850 XP
Polaris 550 XP
Polaris 500 X2

Polaris Hawkeye

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » pn 09 mar, 2009

hehe akurat, to kup go i pojeżdzij u siebie za domem, ja poczekam jeszcze ze 2 modele bo chyba idzie w dobrym kierunku, musze go przetestować ale ciągle nie mam kiedy

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pn 09 mar, 2009

:mrgreen: ja rajdów nie wygrywam :bezradny: ja sie dobrze bawie :mrgreen:
ale stawiam każde pieniądze że żaden z japońców metra za mną w młace nie zrobi :figielek:
.:GALEON:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”