No to zaczynamy...
Witam przyszłą brać quadową. Jestem sobie Piotrek mam 29 lat, niedawno zdałem sobie sprawe że moja choroba na Off road jest nieuleczalna i nie ma sensu z nią walczyć. Moje dotychczasowe doświadczenia są skromne i w wiekszosci z za telewizora, ale jakies małe przygody na wypożyczonym sprzecie grizzly 450 mam juz za sobą. Po paroletnim rozważaniu doszedłem do wniosku że quad da mi wiecej frajdy niż przystosowane do terenu Pajero, zwłaszcza że nie mam garażu. Zdecydowałem sie na yamahe grizzly 660 i poszukuję własnie czegoś fajnego, ale ze względu na ograniczone środki jak większość czekam na okazje Pozdrawiam wszystkich.
witam
nazywam sie Szymon. mam 18 lat. na quadach jezdze od ponad 2 lat.
zaczynałem od chinola 200ccm. www.kolekquad.jpg.pl
potem sam zrobiłem sobie quada bo chinol juz mi nie wystarczał a nie stac mnie było na nic markowego. zrobiłem go na silniku z hondy CB, wersja mocniejsza 70KM. wyszedł lepiej niz sie spodziewałem www.kolekquad500.jpg.pl
teraz zaprzedałem samoróbke i kupiłem kawasaki kfx700. jak narazie rozbitek bo trafiłem za grosze ale juz coraz blizej całkowitego złożenia jutro bedzie wiecej aktualnych zdjec www.kfx700.jpg.pl
pozdrawiam wszystkich
kołek
nazywam sie Szymon. mam 18 lat. na quadach jezdze od ponad 2 lat.
zaczynałem od chinola 200ccm. www.kolekquad.jpg.pl
potem sam zrobiłem sobie quada bo chinol juz mi nie wystarczał a nie stac mnie było na nic markowego. zrobiłem go na silniku z hondy CB, wersja mocniejsza 70KM. wyszedł lepiej niz sie spodziewałem www.kolekquad500.jpg.pl
teraz zaprzedałem samoróbke i kupiłem kawasaki kfx700. jak narazie rozbitek bo trafiłem za grosze ale juz coraz blizej całkowitego złożenia jutro bedzie wiecej aktualnych zdjec www.kfx700.jpg.pl
pozdrawiam wszystkich
kołek
Ostatnio zmieniony czw 04 gru, 2008 przez kołek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: No to zaczynamy...
Witam mam na imie Piotrek mam 28 lat mieszkam w Trzebini z moją cudowną żoną URSZULKĄ na quada chorowłem bardzo długo wiadoma sprawa że lekarstwo nie jest tanie lecz nie dawno wyleczyła mnie moja kochana żonka która ma zemną siedem światów na moje 28 ur. dostałem nie oczekiwany prezent w postaci QUADA YAMAHA KODIAK 401 , wszystko zaplanowała sama i teraz to dopiero jest zabawa. Pozdrawiam wszystkich quadowców
powitalnia
witam wszystkich quadowiczow jestem z koszalina i zaczynam swoja przygode z quadami
Kłaniam się wszystkim-Piotr
Jak wszyscy tutaj choruję "na quada", teraz nadszedł czas zakupu i dlatego przyłączam się do Was
Pozdro z Trójmiasta
Pozdro z Trójmiasta
Powitanie
Witamy.Jest nas w sumie dwóch.Ja mam na imię Marek mam 35lat i mój syn Hubert lat 10.Ja na codzień powożę duuuża ciężarówką.Dopiero zaczynamy przygodę z quadami.Właśnie kupiliśmy ATV 110ccm.na początek wystarczy.Pozdrawiamy!