No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
David79

Post autor: David79 » śr 19 lis, 2008

Witam :) ( Guten Tag )

Mam na imie David . Ja Pochodze z Bartoszyc .
I Mieszkam jusz od 26 lat w Niemszech . Miasto Moenchengladbach .
Moj Quad to Barossa Quarterback 250 . Jade Quadem jusz prawie rock
Sorry za pismo ale tutaj nie uszom polskiego :(

Pozdrawiam

Fotki od mojego Quada

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

legnica

Post autor: Pingwin Legnica » śr 19 lis, 2008

No to i ja się przywitam. Jestem z Legnicy (dolnośląskie) śmigam polarisem 500 Ho i LS 300 ud. Następny w kolejce będzie Brute Force 750.

krukjan

Post autor: krukjan » czw 20 lis, 2008

Witam!
Interesuję się i zajmuję quadami od 3 lat.
Miło mi tu z Wami się spotkać!
Do zobaczenia na innych tematach!
POZDRAWIAM

KubaCK
Kontakt:

Post autor: KubaCK » czw 20 lis, 2008

Witam wszystkich, mój gad to Honda TRX 300 EX, o quadzie marzyłem już parę ładnych lat, ale swojego posiadam dopiero od nie dawna.

ruda

Witam

Post autor: ruda » czw 20 lis, 2008

Mam 32 lata...
pasjonuje mnie off road do tej pory jednosladowy ;)
kocham bagienko jednak nie takie bez granic ;)
nienawidze dulszczyzny i wykorzystywania wizerunku dzieci z domu dizecka do kszaltowania wizerunku wlasmnej firmy

mam nadzieje ze bedziecie sluzylinowej kolezance pomoca ;) odwdziecze sie tym samym w ramach mozliwosci...

kuter65

Post autor: kuter65 » czw 20 lis, 2008

Cześć ! Jestem Bartek ! Jeszcze nie mam własnego quada, ale niedługo się decyduje i coś zakupie.

cysio

Post autor: cysio » ndz 23 lis, 2008

Witam !
Krzysiek lat 28 :) Quad chińczyk 125 cc w sumie kupiony dla 5 letniego syna :)

michal debski

Post autor: michal debski » ndz 23 lis, 2008

Witam! Jestem Michal mam 25 lat moim pierwszym quadem byl chnczyk 200cc mialem go w poprzednia zime.driftowalem troche na sniegu po lasach ifajnie sie bawilem wracalem do domu po 5h zajechany caly w blocie ale szczesliwy.niestety snieg stopnial i koniec zabawy powod?nie ma sily za maly to sprzedalem i kupilem Yamahe grizzly 700 fi eps z 2008 r i w tym momencie bylo juz duzo lepiej.
quadem jezdze na codzien wszedzie no chyba ze ekstremalna pogoda albo dluga trasa to biore auto ale wtedy mam wrazenie ze to kara dla mnie ze musze sie zamulac w tym gownie tyle ze radio hehe.Mam gdzie jezdzic mieszkam na mazurach a dokladnie w olecku takze zbieramy sie z kolegami co weekend (jak kto moze) maja to samo co ja czyli g700 i jedziemy szukac nowych plenerow hehe.
Jezdze na codzien wiec szybko ogarnalem ta moc i teraz czuje ze jest za malo w koncu to przeprawowka a nie sportowiec tekze planuje dokupic do zestawu raptora 700.raptora w lekki teren i asfalty a grizzly na grubsza afere zeby nie drzec opon na asfalcie bo poprzednie poszly w 4000km i to oszczedzalem wybierajac piaskowki jak lecialem gdzies dalej.
jestem na etapie poszukiwania rapiego.Aktualnie jestem w usa mam mozliwosc kupienia uzywki ale sam nie wiem czy nie lepiej nowego mam kilka pytan ale o tym pozniej pozdrawiam!! :D
loki

CZAJKA QUAD
Kontakt:

Witam wszystkich quadomaniaków

Post autor: CZAJKA QUAD » ndz 23 lis, 2008

Witam wszystkich quadomaniaków. Mieszkam w Solniczkach k / Białegostoku gdzie prowadze firme CZAJKA QUAD .Mam 37 lat, jestem żonaty i mam trójke dzieci a, QUADY to pasja moja i całej mojej wspaniałej rodzinki. Mam własny komercyjny TOR QUADOWY o dł. 1.5 km, organizuje WYPRAWY QUADOWE, IMPREZY FIRMOWE, PIKNIKI, KULIGI, PAINTBALL-a, IMPREZY INTEGRACYJNE itp. jak również prowadze WYNAJEM QUADÓW.Obecnie posiadam SUZUKI LTZ 400 , którego sprowadziłem z USA. Firmowe quady dla klijentów to HONDY TRX 350 TE z półatoatyczną skrzynią biegów. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich miłośników czterokołowców tych dorosłych jak również tych małych do skorzystania z usług mojej firmy :D
Załączniki
TO HOOPKA NA MOIM TORZE
TO HOOPKA NA MOIM TORZE
A TO KOLEJNA HOOPKA....
A TO KOLEJNA HOOPKA....

Michal-Foto
Quad:: grizzly 550
Imię: Michał

Post autor: Michal-Foto » pn 24 lis, 2008

Witam wszystkich czas się przedstwić, mam na imię Michał mam 28 lat, mieszkam w okolicach Świdnicy-Wałbrzych Dolnyśląsk, quadamy interesuję się gdzieś od dówch lat, wcześniej zainteresowanie było większym pojazdem 4x4 miałem Daihatsu Rocky ale sprzedałem na poczet zakupu kamery i jedenjz pasji czyli Foto-Video. Swojego quada jeszcze nie mam ale już się zaczęłem oglądać i w przyszłym roku jakiś zakup będzie. Z kamerą pierwszy raz pokazałem się na I Wałbrzyskim Rajdzie Quadów- gratulacje dla organizatorów I rajd i chyba wszyscy zadowoleni. Moje filmiki dostępne na youtube w wyszukiwarce na youtubie wpiszcie michalfotovideo jest tam parę filmików , dzisiaj będzie reszta. pozatym moje fotki z tego rajdu na http://picasaweb.google.pl/Michal.Biela ... uadW221108#
Foto-Video

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”