Witam! Jestem Michal mam 25 lat moim pierwszym quadem byl chnczyk 200cc mialem go w poprzednia zime.driftowalem troche na sniegu po lasach ifajnie sie bawilem wracalem do domu po 5h zajechany caly w blocie ale szczesliwy.niestety snieg stopnial i koniec zabawy powod?nie ma sily za maly to sprzedalem i kupilem Yamahe grizzly 700 fi eps z 2008 r i w tym momencie bylo juz duzo lepiej.
quadem jezdze na codzien wszedzie no chyba ze ekstremalna pogoda albo dluga trasa to biore auto ale wtedy mam wrazenie ze to kara dla mnie ze musze sie zamulac w tym gownie tyle ze radio hehe.Mam gdzie jezdzic mieszkam na mazurach a dokladnie w olecku takze zbieramy sie z kolegami co weekend (jak kto moze) maja to samo co ja czyli g700 i jedziemy szukac nowych plenerow hehe.
Jezdze na codzien wiec szybko ogarnalem ta moc i teraz czuje ze jest za malo w koncu to przeprawowka a nie sportowiec tekze planuje dokupic do zestawu raptora 700.raptora w lekki teren i asfalty a grizzly na grubsza afere zeby nie drzec opon na asfalcie bo poprzednie poszly w 4000km i to oszczedzalem wybierajac piaskowki jak lecialem gdzies dalej.
jestem na etapie poszukiwania rapiego.Aktualnie jestem w usa mam mozliwosc kupienia uzywki ale sam nie wiem czy nie lepiej nowego mam kilka pytan ale o tym pozniej pozdrawiam!!
![Very Happy :D](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif)