No to zaczynamy...
Cześć
Ksywka Cichy, lat 30, zamieszkały w Lubinie (dolnyslask). Żona, dwójka dzieci (jak na razie ).
Quadami zainteresowalem sie n awiosne i po którtkiej przygodzie z chinolem zakupiłem Blasterka z czego jestem zadowolony, starszy syn posiada chinska 150 ktora od czasu do czasu sie psuje (jak to chinol)
Pozdrawiam
Ksywka Cichy, lat 30, zamieszkały w Lubinie (dolnyslask). Żona, dwójka dzieci (jak na razie ).
Quadami zainteresowalem sie n awiosne i po którtkiej przygodzie z chinolem zakupiłem Blasterka z czego jestem zadowolony, starszy syn posiada chinska 150 ktora od czasu do czasu sie psuje (jak to chinol)
Pozdrawiam
Powitać szanowne grono
Witam wszystkich.
Nazywam się Michał, mam 24 lata, jeżdżę quadem od pół roku.
Mieszkam w okolicach Kłobucka (woj śląskie).
Jeżdżę na grizzli 700.Pozdrawiam.
Nazywam się Michał, mam 24 lata, jeżdżę quadem od pół roku.
Mieszkam w okolicach Kłobucka (woj śląskie).
Jeżdżę na grizzli 700.Pozdrawiam.
Szukam partnerów do jazdy quadem okolice Kłobucka, Kamyka, Częstochowy (grizzli)
- LordQuader
Witam!
Mam na imię Piotrek, mam 16 lat. Quady lubię już od dłuższego czasu, jednak dopiero od niedawna zacząłem o nich więcej czytać. Kiedyś miałem okazję pojeździć quadem i mi się to podobało, jednak na własnego mnie nie stać. Marzę o jakimś sportowym quadzie, ale przez najbliższe 2 lata raczej nie uda mi się zarobić. Innymi moimi zainteresowaniami jest numizmatyka, informatyka. Chciałbym w przyszłości spróbować też paintballa.
Pozdrawiam
Mam na imię Piotrek, mam 16 lat. Quady lubię już od dłuższego czasu, jednak dopiero od niedawna zacząłem o nich więcej czytać. Kiedyś miałem okazję pojeździć quadem i mi się to podobało, jednak na własnego mnie nie stać. Marzę o jakimś sportowym quadzie, ale przez najbliższe 2 lata raczej nie uda mi się zarobić. Innymi moimi zainteresowaniami jest numizmatyka, informatyka. Chciałbym w przyszłości spróbować też paintballa.
Pozdrawiam
Hello:)
Witam wszystkich quadowców i mołośników tego sportu Osobiście jeszcze nie jeżdżę na quadzie, ale myślę że moje dni są policzone:)
No dobra...
Administrator zasugerował, że za mało informacji zamieściłam no to się rozwinę trochę bardziej;P
Obecnie pracuję w Polsonie (jak że by inaczej;). Mam fajnego prezesa (wcale się nie podlizuje W firmie mamy fajne maszyny no i już przez to nie mam spokojnego życia bo jak się tak napatrzysz na tych wszystkich quadowców z bananem na twarzy to też tak chcesz:)
W sumie fajnie się pracuje z mężczyznami
Obwodu, wagi i rozmiaru buta nie podam;P, ale żeby nie było, zamieszczę kawałek nogi:) Mam nadzieję, że wystarczy;)
Administrator zasugerował, że za mało informacji zamieściłam no to się rozwinę trochę bardziej;P
Obecnie pracuję w Polsonie (jak że by inaczej;). Mam fajnego prezesa (wcale się nie podlizuje W firmie mamy fajne maszyny no i już przez to nie mam spokojnego życia bo jak się tak napatrzysz na tych wszystkich quadowców z bananem na twarzy to też tak chcesz:)
W sumie fajnie się pracuje z mężczyznami
Obwodu, wagi i rozmiaru buta nie podam;P, ale żeby nie było, zamieszczę kawałek nogi:) Mam nadzieję, że wystarczy;)
- prezziguzzi
- Kontakt:
Witam
nazywam się Tomek, mam 33 lata. Mieszkam w miejscowości Kobylanka. Jest to najbogatsza gmina w Polsce. Bogata w lasy, jeziora, żwirownie, poligony, bagna, piachy, górki, dołki, obwodnice, mosty, tunele, ładne...widoki Do Szczecina 5 km do Stargardu Szczecińskiego 7 km odległość Quadem ... to stwarza możliwości do uprawiania tego sportu.
Pierwszy raz o quadach pomyślałem...dawno temu...a może jeszcze dawniej. W końcu dojrzałem do zakupienia quda i aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem Bruta 750i. Uwielbiam wszytkie pojazy napędzane silnikami spalinowymi. Skutery śnieżne, skutery wodne ale najbardziej oczywiście quady.
Zapraszam wszystkich do korespondencji w sprawie wspólnych ustawek i imprez quadowych.
A tak poza tym "...co tam w życiu prywatnym..." to więcj znajdziecie na Naszej Klasie
pozdrawiam
Tomek
nazywam się Tomek, mam 33 lata. Mieszkam w miejscowości Kobylanka. Jest to najbogatsza gmina w Polsce. Bogata w lasy, jeziora, żwirownie, poligony, bagna, piachy, górki, dołki, obwodnice, mosty, tunele, ładne...widoki Do Szczecina 5 km do Stargardu Szczecińskiego 7 km odległość Quadem ... to stwarza możliwości do uprawiania tego sportu.
Pierwszy raz o quadach pomyślałem...dawno temu...a może jeszcze dawniej. W końcu dojrzałem do zakupienia quda i aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem Bruta 750i. Uwielbiam wszytkie pojazy napędzane silnikami spalinowymi. Skutery śnieżne, skutery wodne ale najbardziej oczywiście quady.
Zapraszam wszystkich do korespondencji w sprawie wspólnych ustawek i imprez quadowych.
A tak poza tym "...co tam w życiu prywatnym..." to więcj znajdziecie na Naszej Klasie
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek75 Brut750i a teraz Polar800
Tomek75 Brut750i a teraz Polar800
-
- Kontakt:
Witam wszystkich QUADOWCÓW nazywam sie Marcin mam 17 lat jestem z Gostwicy ta miejscowość leży niedaleko n.sącza w beskidach początkowo interesowały mnie crossy sam mam husqvarne wr 250 jeżdziliśmy z kumplami po lasach dwuch kupiłose po gryzzli 700 kiedy pierwszy raz na niego wsiadłem i przejechałem sie na nim moja sympatja do off-roadu przekierowała się na quady teraz zbieram na gryzzli
Ostatnio zmieniony wt 04 lis, 2008 przez iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
No więc witam. Jestem ze Sławska mała miejscowaść koło Konina dla tych którzy jeszcze nie kojażą jest to woj. Wielkopolskie :)Na imię mi dano Sławek, mam 13 lat wiem wiem jestem jeszcze dzieciakiem ;p Swoją przygodę z quadem w prawdzie zaczynam tzn. nie mam jeszcze quada ale w listopadzie najprawdopodobniej bede miał Te maszynki spodobały mi sie dopiero niedawno, przejechałem sie Blasterem 200 u kuzyna i powiem, że to juz jak na mnie to jest mocna bryka gdy na 2 dodałem mna max gazu to zerwało mnie za 2 koła Ale nie bede sie rozpisywał co tam jeszcze nim robiłem Zdjęc nie załącze bo nie ma na czym... jeszcze Pozdrawiam SŁawek!