No to zaczynamy...
Witam, mam na imię... generalnie mówią na mnie Jachu
Mam 21lat, mieszkam w Bydgoszczy i interesuje się głównie off-road'em, jazda na rowerku (street, lekki FR), Snowboardem, informatyką (i grami), no i od dłuższego czasu quadami(ale jeszcze nie mam swojego i myślę że to forum pomoże mi w wyborze odpowiedniego:)
Generalnie quadami już jeździłem trochę i teraz postanowiłem sprawić sobie własnego, ale o tym już w innym poście
To może wkleję teraz parę fotek
Aha i jakby ktoś pytał, mój nick niema wiele wspólnego z quadami, a powstał jeszcze w czasach kiedy na quady w polsce mówiono głownie "czterokołowce"
Mam 21lat, mieszkam w Bydgoszczy i interesuje się głównie off-road'em, jazda na rowerku (street, lekki FR), Snowboardem, informatyką (i grami), no i od dłuższego czasu quadami(ale jeszcze nie mam swojego i myślę że to forum pomoże mi w wyborze odpowiedniego:)
Generalnie quadami już jeździłem trochę i teraz postanowiłem sprawić sobie własnego, ale o tym już w innym poście
To może wkleję teraz parę fotek
Aha i jakby ktoś pytał, mój nick niema wiele wspólnego z quadami, a powstał jeszcze w czasach kiedy na quady w polsce mówiono głownie "czterokołowce"
Witam wszyskich! mam na imie Arkadiusz i dobiegam 40stki Jestem zonaty, a moja corka za 2 miesiace osiagnie pełnoletnośc. Od roku jestem szczesliwym posiadaczem Yamahy Grizzly 660 rocznik 2005.O kupnie quada myslałem juz od dłuzszego czasu,ale brak wolnego czasu przesuwał to na dalszy plan, Ale juz mam! Wiekszosc czasu spedzam w Norwegii, zwiazane jest to z moja pracą.Ale jak tylko jestem w kraju to silnik w misku nie stygnie!.
Cześć!! Witam wszystkich quadzioszkowców i nie tylko!! Mieszkam w Warszawie. Mam 15 lat i na imię Hubert. Ogólnie interesuję się motoryzacja, a takze sportami extermalnymi!! Posiadam Hondziawkę Rubicona 500 z 2007.r Jeżdże na niej od roku aczkolwiek doczynienia z quadami mialem juz wczesniej. Dotychczas jeździłem z moim tatą na jednym ale, nie długo( za jakies 14dni) to sie zmieni... zakupilismy z tatą Bombke z 08.r Outlandera 800 xt!! Juz nie moge sie doczekac naszych wypadów na poligon w Wesołej gdzie naprawde jest gdzie poszaleć!!!
Serdecznie wszystkich pozdrawiam!!!:D ;D
Serdecznie wszystkich pozdrawiam!!!:D ;D
TranS-Squad-Team
nowy uczestnik
Jestem nowy na forum i w sporcie quadami czy ktos jezdzi moze w okolicach zyrardowa.pozdro dla wszystkich
Honda 450 es
Elo Witam wszystkich Mam na imię Kamil i jestem z okolic staszowa Nie długo zamierzam kupić pierwszego kładą typu czy też rodzaju nie wiem jak sie mówi ''sport '' . Nie mam czym sie pochwalić bo moja przygoda z motoryzacja jest an etapie yamahy tzr 2004r którą chetnie zamienię na quada xd Pozdrawaim wszystkich serdecznie!!!
Witam,
Mam na imię Maciek, mieszkam w Warszawie, Wawer. Mam 34 lata, a pierwszy raz wsiadłem na pożyczonego "na chwilę" quada na Poland Trophy w Walimiu. Wsiadłem bo musiałem wyrwać z błota Suzukę... Suzukę wyrwałem, quada oddałem zawodnikowi, a sam miesiąc później jeździłem już Rinconem. Tak więc jak mogę to jeżdżę quadem, a jak nie mogę - to jeżdżę jako pilot. Przez kilka lat dla zabawy jeździłem jako pilot w KJS-ach, ale to było dawno i już chyba nieprawda.
Pozdrawiam
Maciek
Mam na imię Maciek, mieszkam w Warszawie, Wawer. Mam 34 lata, a pierwszy raz wsiadłem na pożyczonego "na chwilę" quada na Poland Trophy w Walimiu. Wsiadłem bo musiałem wyrwać z błota Suzukę... Suzukę wyrwałem, quada oddałem zawodnikowi, a sam miesiąc później jeździłem już Rinconem. Tak więc jak mogę to jeżdżę quadem, a jak nie mogę - to jeżdżę jako pilot. Przez kilka lat dla zabawy jeździłem jako pilot w KJS-ach, ale to było dawno i już chyba nieprawda.
Pozdrawiam
Maciek
Honda Rincon
Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz . Mam 15 lat interesuje się quadami od 3 lat. Posiadam Suzuki KingQuad'a 750AXi (tzn. mam go na współkę z moim tatą (39lat) i moim bratem (22lata)) Zazwyczaj to Ja najwięcej docieram maszynę i z ręką na sercu powiem że taka maszyna zaspokoi naprawdę wybrednych kierowców którzy wymagają mocy a jednocześnie wygody i bezpieczeństwa lecz quad do bezpiecznych maszyn nie należy ale Suzuki nie daje tak łatwo się przewrócić Gorąco polecam tą maszynę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
- Panther
- Quad:: Yamaha Grizzly 660
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Witam, mam na imie Łukasz mieszkam w Łodzi. 26 wiosen minelo. Quady wciagnely mnie w swoje sidla jakies 2 lata temu. Ale dopiero miesiac temu stalem sie posiadaczem swojego pierwszego gada. Jest to LS250s. Moze nie jest to jakas rakieta ale radzi sobie i jak narazie musi wystarczyc. W przyszlosci dalekiej moze zagosci jakies Grizlak (kto wie). Pozdrawiam
Pozdrawiam - Łukasz