No to zaczynamy...
-
-
- Kontakt:
Witam wszystkich! Mam na imię Dominik ale znajomi mówią na mnie Dyńka stąd DominikDyńka. Mam 15 lat i pochodzę ze stolicy polskiego offroad-u czyli z Płocka. Pierwszy raz na quadzie przejechałem się w wieku 5 lat na torze wtedy uderzyłem w opony popłakałem się i uciekłem. Ale pokochałem ten sport. Moim pierwszym pojazdem nie był quad lecz skuter było to Malagutti Centro. Cały czas jeżdże na skuterze obecnie jestem posiadaczem Yamahy Aerox. Ale jest to forum quadzik.pl więc opowiem bliżej o swojej przygodzie z quadami. Więc pierwszego quada dostałem 2 lata temu gdy miałem 13 lat.Był to Aeon Cobra 220, mogę go polecić każdemu początkującemu quadowcowi. Następnego dnia pojechałęm na parowę i się wtedy zaczęło. Najpierw była to tylko droga. Potem zacząłem jeżdzić po piachu na trasie Paryż Dakar(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Potem już zaczołem jeżdzić całą parowę wraz z kolegą który mnie wtajemniczał. Po roku i 3 miesiącach sprzedałem Aeona i nabyłem Rincona 650. Rincona mam do dziś i uwielbiam tego quada. Moją druga pasją jest muzyka . Słucham Hip hopu moim ulubionym Raperem jest Tede ale lubię też Donguralesko, BRX-a i innych raperów. Sam oprócz jazdy na quadzie rapuję ale to dopiero początki
- Załączniki
-
- A tu już Rinconem w Brzeżnicy :)
- IMG_0372 2.JPG (25.3 KiB) Przejrzano 3639 razy
Ostatnio zmieniony pt 11 lip, 2008 przez Dominik_Dyńka, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=75]"Kiedy jadę w błocie nikt mnie nie pokona". W Płocku najlepsze tereny. Polecam! Ale tylko jak masz cichy tłumik ;)[/size]
Re: No to zaczynamy...
Siemka jestem Maciek mam 18 lat, pochodzę z małej miejscowość turystycznej o nazwie Przełazy. Wszystkich zapraszam do siebie posiadam tanie noclegi u mnie {u mamy} .Jestem zarazie bez quada ale planuje zapolować na G700 w grudniu jest to cudo na czterech kołach. Teraz napiszę kilka przyczyn dla których warto przyjechać do mojej miejscowości
Przełazy mają do zaoferowania wiele atrakcji takich jak piękne jezioro o 1 klasie czystości ,wypożyczalnia rowerów wodnych ,bary ,pizzeria,dyskoteka "U MICHAŁA" , plac zabaw dla dzieci ,pałac zabytkowy ,dużo lasów ,czyste powietrze ,dużo ścieżek rowerowych i wiele innych atrakcji polecam Maciek
W razie noclegów proszę dzwonić pod numer 068 38 13 208 ,jest możliwość przechowania quada, 300m do jeziora pozdrawiam Maciek.
Przełazy mają do zaoferowania wiele atrakcji takich jak piękne jezioro o 1 klasie czystości ,wypożyczalnia rowerów wodnych ,bary ,pizzeria,dyskoteka "U MICHAŁA" , plac zabaw dla dzieci ,pałac zabytkowy ,dużo lasów ,czyste powietrze ,dużo ścieżek rowerowych i wiele innych atrakcji polecam Maciek
W razie noclegów proszę dzwonić pod numer 068 38 13 208 ,jest możliwość przechowania quada, 300m do jeziora pozdrawiam Maciek.
witam wszystkich nowych/starych userow forum wczoraj zakupilem 1sza maszyne LS 250,jestem z okolic Krakowa a dokladnie Krzeszowic(woj.małopolskie) mam 20 lat a Quadami interesuje sie od tygodnia? Poza ATV kreca mnie imprezy ktore organizuje Q-Dance ( Qlimax , SB , InQontrol , Q-Base itp ) pzdro i mam nadzieje ze zostale tu na dlugo
One life...One love...One style..