No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
gajos300
Kontakt:

Post autor: gajos300 » śr 02 lip, 2008

Witam mam na imię Ernest i mam 16½ lat :D

Przygode z quadami dopiero zaczynam, ale już złapałem tzw bakcyla :uśmiech: Mój tata zakupił quada (nie wiem jaka to marka, chyba poprostu ATV 150 :| ) aby jeździć po dróżkach polnych na działkę, ale jeszcze nie widziałem żęby na niego siadał (a mamy już go z rok ;)) ale ja jeżdże dość często, coś wspaniałego :D No i chyba tyle o mnie, jestem ze Żmudzi :D Powiat Chełmski woj Lubelskie pozdrawiam
Załączniki
SSA40059.jpg

bartek01

Post autor: bartek01 » pt 04 lip, 2008

Witam!

Jestem bartek co bardziej spostrzegawczy zauważyli w nicku.

drummerash
Kontakt:

Post autor: drummerash » pn 07 lip, 2008

hej
jestem sławek pochodze z czesci euro region beskidy ... jeszcze niemam quada ale pod koniec wrzesnia jestem nastwaiony na zakup wtedy sie pochwale fotami ... mam nadzieje ze dostane od was porady i wskazówki jaki quadzik kupic i wogóle ..

pozdrawiam :cwaniak:

LoboV
Quad:: LuckyStar 300
Kontakt:

Post autor: LoboV » pn 07 lip, 2008

Elloo
Mam na imię Łukasz, mieszkam w Rakszawie (niedaleko Rzeszowa) i w najbliższym czasie chcę stać się szczęśliwym posiadaczem LS 250 :-))

Maker

Post autor: Maker » pn 07 lip, 2008

Witam!
Jestem Krzysztof, od marca 2008 mam CF Moto 500 i cały czas ćwiczę, mam dystans do sprzętu i jeszcze nim nie "latałem".

Pozdrowienia z Wielkopolski

Fabio76

Witam

Post autor: Fabio76 » pn 07 lip, 2008

Witam mam 32. Moja przygoda z quadami zaczela sie od kupna małego quada (kingway 110cm)mojemu synowi,poniewaz sam jako nastolatek zasuwalem na motocyklach i sprawiało mi to ogromną frajde totez chcialem aby moj dzieciak tez to poczul. Jednak ze wzgledu bezpieczenstwa wolałem mu kupic cos na czterech kolkach - zawsze bezpieczniej niz na dwóch ...no i kupilismy quada. Przewiozlem sie na tym brzdacu, chociaz pod moim ciezarem raczej zrywny to on nie byl,ale juz polknąłem bakcyla i stwierdziłem ze to swietna zabawa....
Teraz juz mysle o kupnie Quada dla siebie.... :wink:
Załączniki
P6300171.JPG

Awatar użytkownika
sebfli

sebastian nowosolna

Post autor: sebfli » wt 08 lip, 2008

witam wszystkich miłośników quadów mam na imie sebastian mieszkam w Łodzi a tak ściślej to w nowosolnej na terenie parku wzniesień łódzkich posiadam polarisa predatora 500 i mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło i błotniście do waszej grupy pozdrawiam
Załączniki
q.jpg
q.jpg (15.8 KiB) Przejrzano 3640 razy
Ostatnio zmieniony czw 10 lip, 2008 przez sebfli, łącznie zmieniany 1 raz.
sebfli

piFutaba

Post autor: piFutaba » wt 08 lip, 2008

Witam wszystkich,
Mam na imię Piotrek, jestem z Lublina i mam 38lat.
Quady interesowały mnie od dawna, ale no właśnie, zawsze było jakieś ale...
trzy tygodnie temu kolega zaprosił mnie na pojeżdżenie jakim chińczykiem 125cc.
Pojechaliśmy na tor cross'owy w Świdniku, i było fajnie, ale trochę brak power'a, fatalnie się prowadził, postanowiłem wypożyczyć coś lepszego i tak trafiłem do SMK w Lublinie i żeby się nie rozdrabniać wypożyczyłem Polarisa SP 800 Touring, zapakowałem 7-letniego syna i ... wsiąkliśmy.
Młody traktuje gada jak członka rodziny :) tylko czekać jak zrobi mu miejsce w swoim pokoju:)

Pozdrowienia z Lublina :pa pa:

Awatar użytkownika
tede74
Administrator
Quad:: Scrambler XP 1000 S
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tede74 » wt 08 lip, 2008

Cześć, witamy :D
:I love POLARIS:

Next

Post autor: Next » wt 08 lip, 2008

Cześć, okresowo użyczany jest mi ATV 300 z wałem napędowym, śmiga ładnie, skrzynia manualna 4 biegi. Na Wasze forum trafiłem przez problemy z napędem ... O tym więcej w "garażu". Pozdrawiam wszystkich quadomaniaków!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”