No to zaczynamy...
Witam mam na imię Ernest i mam 16½ lat
Przygode z quadami dopiero zaczynam, ale już złapałem tzw bakcyla Mój tata zakupił quada (nie wiem jaka to marka, chyba poprostu ATV 150 ) aby jeździć po dróżkach polnych na działkę, ale jeszcze nie widziałem żęby na niego siadał (a mamy już go z rok ) ale ja jeżdże dość często, coś wspaniałego No i chyba tyle o mnie, jestem ze Żmudzi Powiat Chełmski woj Lubelskie pozdrawiam
Przygode z quadami dopiero zaczynam, ale już złapałem tzw bakcyla Mój tata zakupił quada (nie wiem jaka to marka, chyba poprostu ATV 150 ) aby jeździć po dróżkach polnych na działkę, ale jeszcze nie widziałem żęby na niego siadał (a mamy już go z rok ) ale ja jeżdże dość często, coś wspaniałego No i chyba tyle o mnie, jestem ze Żmudzi Powiat Chełmski woj Lubelskie pozdrawiam
-
- Kontakt:
Witam
Witam mam 32. Moja przygoda z quadami zaczela sie od kupna małego quada (kingway 110cm)mojemu synowi,poniewaz sam jako nastolatek zasuwalem na motocyklach i sprawiało mi to ogromną frajde totez chcialem aby moj dzieciak tez to poczul. Jednak ze wzgledu bezpieczenstwa wolałem mu kupic cos na czterech kolkach - zawsze bezpieczniej niz na dwóch ...no i kupilismy quada. Przewiozlem sie na tym brzdacu, chociaz pod moim ciezarem raczej zrywny to on nie byl,ale juz polknąłem bakcyla i stwierdziłem ze to swietna zabawa....
Teraz juz mysle o kupnie Quada dla siebie....
Teraz juz mysle o kupnie Quada dla siebie....
sebastian nowosolna
witam wszystkich miłośników quadów mam na imie sebastian mieszkam w Łodzi a tak ściślej to w nowosolnej na terenie parku wzniesień łódzkich posiadam polarisa predatora 500 i mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło i błotniście do waszej grupy pozdrawiam
- Załączniki
-
- q.jpg (15.8 KiB) Przejrzano 3645 razy
Ostatnio zmieniony czw 10 lip, 2008 przez sebfli, łącznie zmieniany 1 raz.
sebfli
Witam wszystkich,
Mam na imię Piotrek, jestem z Lublina i mam 38lat.
Quady interesowały mnie od dawna, ale no właśnie, zawsze było jakieś ale...
trzy tygodnie temu kolega zaprosił mnie na pojeżdżenie jakim chińczykiem 125cc.
Pojechaliśmy na tor cross'owy w Świdniku, i było fajnie, ale trochę brak power'a, fatalnie się prowadził, postanowiłem wypożyczyć coś lepszego i tak trafiłem do SMK w Lublinie i żeby się nie rozdrabniać wypożyczyłem Polarisa SP 800 Touring, zapakowałem 7-letniego syna i ... wsiąkliśmy.
Młody traktuje gada jak członka rodziny tylko czekać jak zrobi mu miejsce w swoim pokoju:)
Pozdrowienia z Lublina
Mam na imię Piotrek, jestem z Lublina i mam 38lat.
Quady interesowały mnie od dawna, ale no właśnie, zawsze było jakieś ale...
trzy tygodnie temu kolega zaprosił mnie na pojeżdżenie jakim chińczykiem 125cc.
Pojechaliśmy na tor cross'owy w Świdniku, i było fajnie, ale trochę brak power'a, fatalnie się prowadził, postanowiłem wypożyczyć coś lepszego i tak trafiłem do SMK w Lublinie i żeby się nie rozdrabniać wypożyczyłem Polarisa SP 800 Touring, zapakowałem 7-letniego syna i ... wsiąkliśmy.
Młody traktuje gada jak członka rodziny tylko czekać jak zrobi mu miejsce w swoim pokoju:)
Pozdrowienia z Lublina