No to zaczynamy...
-
- Kontakt:
Witam wszystkich
[glow=red]Witam!!! Mam na imię Mariusz i licze sobie 19 "wiosen" dla przyjaciół EDEK. . Mieszkam w małej miejscowości Świerczyna w woj. Zachodniopomorskim niedaleko Wałcza i Czaplinka. Jestem posiadaczem quada KYMCO MAXXER 300 .Swoją przygodę z tymi przepięknymi maszynami rozpoczełem pod koniec sierpnia 2007. Szczerze mówiąc wciągneło mnie to przeokrutnie
Więc jeśli będą odbywać się jakiekolwiek imprezy w mojej okolicy piszcie śmiało postaram się przyjechać . Pozdro dla wszystkich[/glow]
Więc jeśli będą odbywać się jakiekolwiek imprezy w mojej okolicy piszcie śmiało postaram się przyjechać . Pozdro dla wszystkich[/glow]
KYMCO MAXXER 300
Nadrabiam przeoczenie, ale pewnie wybaczycie. Sytuacja po której wpisałem pierwszy post była trochę nietypowa.
Pragnę się przywitać. Mam na imię Arek, ale i tak wszyscy mówia na mnie Biga. Nie mam quad'a. Zajmuję się miedzy innymi off-road'em i wymyślaniem elektronicznych urządzeń do takich zastosowań. Jest to moje wielkie hobby. Na codzien robię dużo innych rzeczy, ale nie warto o tym pisać. Sportowo startuję jako pilot w RMPST, tak żeby nie wyjść z wprawy w nawigowaniu. Do kupna quad'a jeszcze nie dorosłem choć jestem już bardzo pełnoletni, ale mnie mocno korci :myśl:
Pragnę się przywitać. Mam na imię Arek, ale i tak wszyscy mówia na mnie Biga. Nie mam quad'a. Zajmuję się miedzy innymi off-road'em i wymyślaniem elektronicznych urządzeń do takich zastosowań. Jest to moje wielkie hobby. Na codzien robię dużo innych rzeczy, ale nie warto o tym pisać. Sportowo startuję jako pilot w RMPST, tak żeby nie wyjść z wprawy w nawigowaniu. Do kupna quad'a jeszcze nie dorosłem choć jestem już bardzo pełnoletni, ale mnie mocno korci :myśl:
ja mam normalne ciśnienie, to wszyscy mają za niskie
Witam!!!!!!! dopiero zaczełem przygodę z tym sportem i kreci mnie wolna błotna jazda .Lat mam 25 i jestem z dawnego woj. legnickiego ) mam śliczną żonkę i jeszcze piękniejszą córeczkę która ma dwa miechy ))))))))) stara z niej NOGA ) a tak poważnie, (ponoć w grobie się leży) na imię mam Łukasz jestem ze Ścinawy quada jeszcze nie mam ale za dwa tygodnie <jak dobrze pójdzie >to zacznę śmigać am nadzieję że się uda pozdrawiam "misiek" ps. misiek to nie od otyłości tylko żonka tak mnie zwie:) fotki wstawię póżniej <o ile nie zostanę wywalony z tego fajnego foróm ) PA zawszę chętny "misiek" --na jazdę--
Witajcie
Mam na imie Adrian i jestem z Kalisza. Jesli zdam do nastepnej klasy ( narazie mam 2 z matmy rozszeżonej w liceum ogolnoksztalcacym) to dostane kase na quada ( wiem ze to brzwi nie za ciekawie, ale coz tak czasem bywa). Moje hobby to : wedkarstwo, F1, motoryzacja, cytrusy. Myslę ze pomozecie mi wybrac fajnego quada w cenie do 8 k- interesuje mnie Lucky Star 250( max 1 roczny) - co o tym sadzicie ?
Mam na imie Adrian i jestem z Kalisza. Jesli zdam do nastepnej klasy ( narazie mam 2 z matmy rozszeżonej w liceum ogolnoksztalcacym) to dostane kase na quada ( wiem ze to brzwi nie za ciekawie, ale coz tak czasem bywa). Moje hobby to : wedkarstwo, F1, motoryzacja, cytrusy. Myslę ze pomozecie mi wybrac fajnego quada w cenie do 8 k- interesuje mnie Lucky Star 250( max 1 roczny) - co o tym sadzicie ?
cześć wita nowy
Witam wszystkich serdecznie
zbyszek z Krakowa l.41, dzisiaj nareszcie kupiłem quada (ls-250 na początek) więc jest mi bardzo miło dołączyć do Koleżanek o kolegów
pozdrawiam Wszystkich
zbyszek z Krakowa l.41, dzisiaj nareszcie kupiłem quada (ls-250 na początek) więc jest mi bardzo miło dołączyć do Koleżanek o kolegów
pozdrawiam Wszystkich
zbyszek02 pozdrawiam