No to zaczynamy...
-
- Quad:: Kawasaki brute force 300
- Imię: Piotrek
Siemka
Witam wszystkich,od wczoraj jestem posiadaczem Kawasaki brute force 300,z 2016 r,dopiero zaczynam przygodę z quadami i na początek postanowilem wybrać cos dla swiezakow ze tak powiem,może spotkam tu kogoś z okolicy z kim będę mógł posmigac po bezdrożach:-)
witam
Witam, mam na imię Monika. Nie posiadam quada, jeszcze moim hobby były zawsze motocykle. Od kilku tygodni mój chłopak konstruuje quada z napędem na 4 koła, silnik 1,9 diesel ze wspomaganiem, więc może wkrótce zasiądę za jego sterami. Pozdrawiam wszystkich.
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich. Na imie mi Łukasz pochodze z okolic Augustowa, obecnie jeżdżę Yamaha Wolverine 450 i nie długo myslę nad zmianą na coś mocniejszego
Witam wszystkich. Na imie mi Łukasz pochodze z okolic Augustowa, obecnie jeżdżę Yamaha Wolverine 450 i nie długo myslę nad zmianą na coś mocniejszego
Witajcie moi drodzy, będę przy'QUAD'nym użytkownikiem forum i przyłożę się do powitania.
Po nie ł'ATV'ej przerwie udało się po raz kolejny zasiąść, ale tym razem na swoim 'Lucku'.
Mam na imię Radek. Okolica? Cieszyn. Tereny górzyste, więc quad się nie zmarnuje na pewno. Cieszę się, że mogę dołączyć do tak zacnego grona Pozdrawiam
Po nie ł'ATV'ej przerwie udało się po raz kolejny zasiąść, ale tym razem na swoim 'Lucku'.
Mam na imię Radek. Okolica? Cieszyn. Tereny górzyste, więc quad się nie zmarnuje na pewno. Cieszę się, że mogę dołączyć do tak zacnego grona Pozdrawiam
Witam
Mam na imię Grzegorz, mieszkam w pobliżu Bełchatowa. Quada jeszcze nie kupiłem, ale już szukam.
Pozdrawiam
Mam na imię Grzegorz, mieszkam w pobliżu Bełchatowa. Quada jeszcze nie kupiłem, ale już szukam.
Pozdrawiam
Cześć,
Mam na imię Paweł, mam 33 lata i pochodzę z okolic Krosna. Od niedawna jestem posiadaczem Suzuki Baja 300. Na co dzień zajmuję się fotografią.
Mam na imię Paweł, mam 33 lata i pochodzę z okolic Krosna. Od niedawna jestem posiadaczem Suzuki Baja 300. Na co dzień zajmuję się fotografią.
-
- Quad:: CF MOTO 520L EPS
- Imię: Marek
Witam wszystkich
Mam na imię Marek i jestem na etapie poszukiwań quada odpowiedniego do moich potrzeb.
Mam na imię Marek i jestem na etapie poszukiwań quada odpowiedniego do moich potrzeb.
Witam mam na imię Piotrek. Mam 28 lat. Od grudnia jestem posiadaczem quada TGB Target 550 IRS. Jestem z okolic Leska. Mam nadzieje że poznam tu ludzi z Bieszczad. Pozdrawiam
Witam mam na imię Mariusz.Mam 42 lata.Od 2 lat jestem posiadaczem LS 250 a od dzisiaj LS 500.
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka