No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
Fajter
Quad:: Adly 500s
Imię: Michał

Re: No to zaczynamy...

Post autor: Fajter » śr 02 gru, 2015

Witam nazywam sie Michał mam 16 lat Posiadam quada Adly 500s ma on identyczny silnik jak Polaris predator 500.

mlhal
Quad:: bashan 200

Odblokowanie niedotartego quada jest mozliwe?

Post autor: mlhal » czw 03 gru, 2015

Witam, załozyłem odblokowany moduł do niedotartego bashana 200(przejechane 100km) i quad dusi sie i nie wchodzi na obroty, a na starym zablokowanym module jest ok. Czy moze byc to wina niedotarcia czyli nie przejechania tych 500km?

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Re: Odblokowanie niedotartego quada jest mozliwe?

Post autor: Ikar » czw 03 gru, 2015

Cześć miło Cie poznać
Ozo Drapers Squad

pralacik
Quad:: brak
Imię: marcin

Post autor: pralacik » pt 04 gru, 2015

Dzien dobry :)
Mam na imię Marcin jestem ze wschowy woj.lubuskie, mam dwóch synków i kochaniutka żonke mam 30latek.
Na forum zarejestrowany jestem juz dość długo lecz dopiero teraz kupiłem quada i postanowiłem w pierwszej kolejności sie ze Wszystkimi przywitać :) Witajcie.
Quad którego zakupiłem wczoraj to Yamaha raptor 660 z 2001 roku-co moge powiedziec po pierwszej jezdzie?! kurde rece bola, z siedzenia zrzuca to diabeł nie quad :) kiedys tam miałem chinczyka 200ccm i tak moje marzenia zastygły na dluuugo powod?: zawsze kasa byla potrzebna na cos innego/ale kiedy tu zyc? wkoncu pod wplywem chwili pac i spelnilem marzenia. Maszyna naprawde mocna ale mysle sobie oleju w glowie cos mi zostalo po juz 2 jazdach nadal zyje to chyba jest dobrze :) jestem naprawde szczesliwy i zadowolony ze moge tu z Wami byc jako posiadacz quada.Pozdrawiam Marcin Prałat.zdjecia podesle jak żona mi zrobi :)

tito2802
Quad:: access

kawasaki kfx 450r

Post autor: tito2802 » pt 18 gru, 2015

Witam ,posiadam ATV KAWASAKI KFX 450R,i mam problem.Potrzebuje ba poszukuje lewego karteru,najlepiej używany ale sprawny.Jeśli możecie pomóc wielkie dzięki.POZDRAWIAM

Kuba89
Quad:: Raptorr 660
Imię: Kuba

Witam

Post autor: Kuba89 » ndz 20 gru, 2015

Cześć jestem z Rzeszowa ok przybyszowki posiadam raptora 660 jeżeli ktoś był by chętny na jakieś wyskoki w teren prosze o info mam 24 lata jeżdzę o roku pozdrawiam i czekam na info

Awatar użytkownika
Marines
Moderator
Quad:: Czerwony...
Imię: Marcin

Re: Witam

Post autor: Marines » ndz 20 gru, 2015

Siemka!
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE

piotr610
Quad:: chce kupić
Imię: piotr

Post autor: piotr610 » ndz 20 gru, 2015

witam jestem piotr. Chce kupić quada i nie wiem co wybrać chińczyka typu bashan shinerai czy smc rex 170?

XmistrzuX
Quad:: YAMAHA BIG BEAR 350 4X4
Imię: Mateusz

Post autor: XmistrzuX » śr 23 gru, 2015

Witam mam na imię Mateusz jestem z podkarpacia mam 23 lata moja maszyna to Yamaha Big Bear 350 4X4 jest to mój pierwszy quadzik pozdrawiam wszystkich

Awatar użytkownika
XaVeR
Quad:: none

Post autor: XaVeR » śr 23 gru, 2015

Cze! Witam w gronie... :)
Załączniki
250_tm_1.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”