No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam nazywam sie Michał mam 16 lat Posiadam quada Adly 500s ma on identyczny silnik jak Polaris predator 500.
Odblokowanie niedotartego quada jest mozliwe?
Witam, załozyłem odblokowany moduł do niedotartego bashana 200(przejechane 100km) i quad dusi sie i nie wchodzi na obroty, a na starym zablokowanym module jest ok. Czy moze byc to wina niedotarcia czyli nie przejechania tych 500km?
Dzien dobry
Mam na imię Marcin jestem ze wschowy woj.lubuskie, mam dwóch synków i kochaniutka żonke mam 30latek.
Na forum zarejestrowany jestem juz dość długo lecz dopiero teraz kupiłem quada i postanowiłem w pierwszej kolejności sie ze Wszystkimi przywitać Witajcie.
Quad którego zakupiłem wczoraj to Yamaha raptor 660 z 2001 roku-co moge powiedziec po pierwszej jezdzie?! kurde rece bola, z siedzenia zrzuca to diabeł nie quad kiedys tam miałem chinczyka 200ccm i tak moje marzenia zastygły na dluuugo powod?: zawsze kasa byla potrzebna na cos innego/ale kiedy tu zyc? wkoncu pod wplywem chwili pac i spelnilem marzenia. Maszyna naprawde mocna ale mysle sobie oleju w glowie cos mi zostalo po juz 2 jazdach nadal zyje to chyba jest dobrze jestem naprawde szczesliwy i zadowolony ze moge tu z Wami byc jako posiadacz quada.Pozdrawiam Marcin Prałat.zdjecia podesle jak żona mi zrobi
Mam na imię Marcin jestem ze wschowy woj.lubuskie, mam dwóch synków i kochaniutka żonke mam 30latek.
Na forum zarejestrowany jestem juz dość długo lecz dopiero teraz kupiłem quada i postanowiłem w pierwszej kolejności sie ze Wszystkimi przywitać Witajcie.
Quad którego zakupiłem wczoraj to Yamaha raptor 660 z 2001 roku-co moge powiedziec po pierwszej jezdzie?! kurde rece bola, z siedzenia zrzuca to diabeł nie quad kiedys tam miałem chinczyka 200ccm i tak moje marzenia zastygły na dluuugo powod?: zawsze kasa byla potrzebna na cos innego/ale kiedy tu zyc? wkoncu pod wplywem chwili pac i spelnilem marzenia. Maszyna naprawde mocna ale mysle sobie oleju w glowie cos mi zostalo po juz 2 jazdach nadal zyje to chyba jest dobrze jestem naprawde szczesliwy i zadowolony ze moge tu z Wami byc jako posiadacz quada.Pozdrawiam Marcin Prałat.zdjecia podesle jak żona mi zrobi
kawasaki kfx 450r
Witam ,posiadam ATV KAWASAKI KFX 450R,i mam problem.Potrzebuje ba poszukuje lewego karteru,najlepiej używany ale sprawny.Jeśli możecie pomóc wielkie dzięki.POZDRAWIAM
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: Witam
Siemka!
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
witam jestem piotr. Chce kupić quada i nie wiem co wybrać chińczyka typu bashan shinerai czy smc rex 170?
Witam mam na imię Mateusz jestem z podkarpacia mam 23 lata moja maszyna to Yamaha Big Bear 350 4X4 jest to mój pierwszy quadzik pozdrawiam wszystkich