No to zaczynamy...
- Aknot
- Quad:: LS Cinquecento
- Imię: Tomasz
Re: No to zaczynamy...
Cześc wszystkim, jestem z Pabianic, rocznik 81, drugi sezon na quadzie. Zakup po 3 miesiącach od pierwszej jazdy na parkingu
Witam,
Mam naimię Bartek i jestem 86.
Mieszkam 15km od Szubina.woj kuj-pom.
Posiadam już drugiego quada.
Pozdrawiam wszystkich.
Mam naimię Bartek i jestem 86.
Mieszkam 15km od Szubina.woj kuj-pom.
Posiadam już drugiego quada.
Pozdrawiam wszystkich.
quad Koszalin
Witam poszukuje aktywnie posiadaczy quadów w okolicach Koszalina . Jestem nowym użytkownikiem g700 . Pozdrawiam
Re: quad Koszalin
Mam jeszcze jedno pytanko czy ostatnio zmieniły się bądz maja się zmienić przepisy apropo rejestracji quadów powyżej 18kw czy coś takiego ? Ja mam aktualnie zarejestrowany jako ciągnik rolniczy czy jest to jakiś problem ?
Cześć ! Pochodzę z pomorza .Mam na imię Szymon i zacząłem jeździć na quadach stosunkowo nie dawno. Wcześniej Bardzo dużo motocykli praktycznie zmiana co pół roku Do quadów przekonało mnie ostatnie moje przejście z Kawasaki z750 na yamahe dt 125 i przypomniałem sobie że teren daje dużo większą frajdę dlatego sie przesiadłem teraz z dt 125 na Accessa Lucky star 300 ;D Chociaż już nie długo silnik pewnie tam inny zawita
Witam parę dni temu zamieniłem motocykl Yamahe TDM850 na quada BUYANG FA-D300 jestem z okolic Olsztyna rocznik 73
problem podczas jazdy w gryzzli 700
Witam wszystkich. Mam na imię Paweł. od roku bawię się w quady razem ze swoim pięcio letnim synkiem.Mały jezdzi na gryzzli 125 ja na 700 i mam nadzieję że nam ten bakcyl nie przejdzie bo jest świetnie.Pozdrawiam wszystkich.
Mam problem w yamaha grizzly 700.Podczas ostrej i szybkiej jazdy po wertepach i błotach zaczęło mi ściągać kierownicę na lewo , ściąganie jest tak mocne że nie można utrzymać kierownicy prosto a Quad sam skręca w lewo , dopiero jak zatrzymam quada moge wyprostować kierownicę ale zaraz po ruszeniu z miejsca spowrotem ściąga w lewo. nie jestem mechanikiem i bardzo słąbo się znam na mechanice . czy ktoś miał taki przypadek i czy wie co się podziało?? proszę o podpowiedz. czy może to być przegub czy inny problem?
Mam problem w yamaha grizzly 700.Podczas ostrej i szybkiej jazdy po wertepach i błotach zaczęło mi ściągać kierownicę na lewo , ściąganie jest tak mocne że nie można utrzymać kierownicy prosto a Quad sam skręca w lewo , dopiero jak zatrzymam quada moge wyprostować kierownicę ale zaraz po ruszeniu z miejsca spowrotem ściąga w lewo. nie jestem mechanikiem i bardzo słąbo się znam na mechanice . czy ktoś miał taki przypadek i czy wie co się podziało?? proszę o podpowiedz. czy może to być przegub czy inny problem?
-
- Quad:: KQ750
Dolnośląskie / Lubin
Witam, jestem Krzysiek. Obecnie użytkuję Kingquada 750, wcześniej był Bruteforce 750.
Dolnośląskie a dokładniej od Lubina po Głogów.
Pozdrawiam
Dolnośląskie a dokładniej od Lubina po Głogów.
Pozdrawiam
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Witam.
Jestem Daniel mam 34 lata. Jestem w "posiadaniu" żony i dwójki cudownych dzieciaków Mieszkam i pracuję w Przasnyszu. Przyszedł czas na jakies ciekawe hobby a że interesuje się tym tematem, wiec.... choć quada jeszcze nie posiadam to poszukuję. Mam nadzieję że niedługo znajdę to co mnie interesuje i nowy sezon rozpocznę na czterech kółkach i w kasku na głowie.
Jestem Daniel mam 34 lata. Jestem w "posiadaniu" żony i dwójki cudownych dzieciaków Mieszkam i pracuję w Przasnyszu. Przyszedł czas na jakies ciekawe hobby a że interesuje się tym tematem, wiec.... choć quada jeszcze nie posiadam to poszukuję. Mam nadzieję że niedługo znajdę to co mnie interesuje i nowy sezon rozpocznę na czterech kółkach i w kasku na głowie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Witam Wszystkich.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s