No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
Awatar użytkownika
Aknot
Quad:: LS Cinquecento
Imię: Tomasz

Re: No to zaczynamy...

Post autor: Aknot » pt 02 paź, 2015

Cześc wszystkim, jestem z Pabianic, rocznik 81, drugi sezon na quadzie. Zakup po 3 miesiącach od pierwszej jazdy na parkingu :D

bartes
Quad:: Renegade 1000
Imię: Bartek

Post autor: bartes » ndz 04 paź, 2015

Witam,
Mam naimię Bartek i jestem 86.
Mieszkam 15km od Szubina.woj kuj-pom.
Posiadam już drugiego quada.
Pozdrawiam wszystkich.

seba110
Quad:: grizzly 700
Imię: Sebastian

quad Koszalin

Post autor: seba110 » pn 05 paź, 2015

Witam poszukuje aktywnie posiadaczy quadów w okolicach Koszalina . Jestem nowym użytkownikiem g700 . Pozdrawiam

seba110
Quad:: grizzly 700
Imię: Sebastian

Re: quad Koszalin

Post autor: seba110 » pn 05 paź, 2015

Mam jeszcze jedno pytanko czy ostatnio zmieniły się bądz maja się zmienić przepisy apropo rejestracji quadów powyżej 18kw czy coś takiego ? Ja mam aktualnie zarejestrowany jako ciągnik rolniczy czy jest to jakiś problem ?

Awatar użytkownika
Dragon011
Quad:: Lucky Star 650
Imię: Szymon

Post autor: Dragon011 » wt 06 paź, 2015

Cześć ! Pochodzę z pomorza .Mam na imię Szymon i zacząłem jeździć na quadach stosunkowo nie dawno. Wcześniej Bardzo dużo motocykli praktycznie zmiana co pół roku :P Do quadów przekonało mnie ostatnie moje przejście z Kawasaki z750 na yamahe dt 125 i przypomniałem sobie że teren daje dużo większą frajdę dlatego sie przesiadłem teraz z dt 125 na Accessa Lucky star 300 ;D Chociaż już nie długo silnik pewnie tam inny zawita :D

trucker73
Quad:: BUYANG FA D300
Imię: Krzysztof

Post autor: trucker73 » śr 07 paź, 2015

Witam parę dni temu zamieniłem motocykl Yamahe TDM850 na quada BUYANG FA-D300 jestem z okolic Olsztyna rocznik 73 :)

ppawełq
Quad:: yamaha grizzly 700

problem podczas jazdy w gryzzli 700

Post autor: ppawełq » czw 08 paź, 2015

Witam wszystkich. Mam na imię Paweł. od roku bawię się w quady razem ze swoim pięcio letnim synkiem.Mały jezdzi na gryzzli 125 ja na 700 i mam nadzieję że nam ten bakcyl nie przejdzie bo jest świetnie.Pozdrawiam wszystkich.

Mam problem w yamaha grizzly 700.Podczas ostrej i szybkiej jazdy po wertepach i błotach zaczęło mi ściągać kierownicę na lewo , ściąganie jest tak mocne że nie można utrzymać kierownicy prosto a Quad sam skręca w lewo , dopiero jak zatrzymam quada moge wyprostować kierownicę ale zaraz po ruszeniu z miejsca spowrotem ściąga w lewo. nie jestem mechanikiem i bardzo słąbo się znam na mechanice . czy ktoś miał taki przypadek i czy wie co się podziało?? proszę o podpowiedz. czy może to być przegub czy inny problem?

Krzychu989
Quad:: KQ750

Dolnośląskie / Lubin

Post autor: Krzychu989 » pt 09 paź, 2015

Witam, jestem Krzysiek. Obecnie użytkuję Kingquada 750, wcześniej był Bruteforce 750.
Dolnośląskie a dokładniej od Lubina po Głogów.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » ndz 11 paź, 2015

Witam.
Jestem Daniel mam 34 lata. Jestem w "posiadaniu" żony i dwójki cudownych dzieciaków Mieszkam i pracuję w Przasnyszu. Przyszedł czas na jakies ciekawe hobby a że interesuje się tym tematem, wiec.... choć quada jeszcze nie posiadam to poszukuję. Mam nadzieję że niedługo znajdę to co mnie interesuje i nowy sezon rozpocznę na czterech kółkach i w kasku na głowie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Witam Wszystkich.

Post autor: Daniel z Przasnysz » ndz 11 paź, 2015

Jestem Daniel mam 34 lata. Jestem w "posiadaniu" żony i dwójki cudownych dzieciaków Mieszkam i pracuję w Przasnyszu. Przyszedł czas na jakies ciekawe hobby a że interesuje się tym tematem, wiec.... choć quada jeszcze nie posiadam to poszukuję. Mam nadzieję że niedługo znajdę to co mnie interesuje i nowy sezon rozpocznę na czterech kółkach i w kasku na głowie.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”