No to zaczynamy...
Gdzie można pojeździć w Bieszczadach ?
Czołem ,
Czy może ktoś zna jakieś trasy , na których mógłbym indywidualnie pojeździć .
Wybieram się w okolice Polańczyka w połowie sierpnia i zastanawiam się czy brać własny sprzęt ?
Może ktoś podrzuci mi info na ten temat .
Dzięki ...
Czy może ktoś zna jakieś trasy , na których mógłbym indywidualnie pojeździć .
Wybieram się w okolice Polańczyka w połowie sierpnia i zastanawiam się czy brać własny sprzęt ?
Może ktoś podrzuci mi info na ten temat .
Dzięki ...
Cześć
Witam wszystkich!Nazywam się Darek i pochodzę z Elbląga.Mam 41 wiosen i brak włosów(chodziłem bez czapki za dzieciaka to wypadły ) Ogólnie quady to moje drugie hobby bo zajmuje się airsoftem (coś podobnego do paintbola tylko amunicja troszkę inna a broń to wierne kopie oryginałów napedzane silnikami elektrycznymi badź gazem).Posiadam taki wynalazek KREIDLER MUSTANG 200.
Troche ostatnio sie podjarałem i chciałbym go zmienić na coś z napedem na 4 koła
Pozdrawiam
Troche ostatnio sie podjarałem i chciałbym go zmienić na coś z napedem na 4 koła
Pozdrawiam
Re: No to zaczynamy...
również jak poprzedni mam na imię Darek, quada mam od niecałego miesiąca. Jest to cf moto 500 L- zakup po długich oględzinach wraz z opiniami z quadzika. Quadem zaraziłem się po 20 minutach jazdy. Raz w wieku 18 lat a potem około 25. Po 3 latach pojawił się cf. Okolice Kielc, mogę zadawać dużo pytań ale jestem świeży w temacie
również jak poprzednik mam na imię Darek, quada mam od niecałego miesiąca. Jest to cf moto 500 L- zakup po długich oględzinach wraz z opiniami z quadzika. Quadem zaraziłem się po 20 minutach jazdy łącznie. Raz w wieku 18 lat a potem około 25 wiosen - łącznie kilkanaście minut jazdy. Po 3 latach pojawił się cf. Okolice Kielc
Dzień dobry, w ten piękny gorący dzień chciałam miło przywitać wszystkich forumowiczów:)
-
- Quad:: Yamaha Raptor 700R
- Imię: Łukasz
Witam wszystkich w ten upalny dzień!Mam na imię Łukasz i jestem posiadaczem raptora 700r. Jest to mój pierwszy quad mam nadzieje ze nie ostatni! Jako że jestem nowym i nie doświadczonym quadowcem proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!
Nowy i niedoświadczony i od razu raptor 700, nono. Witaj i zapraszamy do grona. Baw się dobrze.
V2.....sound of madness
Witam wszystkich, planuję kupno cf moto 500- mam nadzieję, że mi w tym pomożecie
- Robertos
- Quad:: CF MOTO 500
- Imię: Robert
Pytanie czy nowy czy używany? Ja jestem posiadaczem nowej Cfki od wiosny, jak masz jakieś pytania wal śmiało, ale generalnie na wszystkie twoje pytania znajdziesz odp. na forum, o Cfkach jest tu naprawdę bardzo bardzo dużo, tylko wystarczy troszkę poświęcić czasu na szukanie.
Witam mam na imię Rafał lat 32. Przygoda z quadem zaczęła się ok 2 lat temu.... od ponad roku posiadam KQ 750.
pozdrawiam
pozdrawiam