No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
Can-am R
Quad:: Can Am Outlander 800R

Gdzie można pojeździć w Bieszczadach ?

Post autor: Can-am R » ndz 26 lip, 2015

Czołem ,

Czy może ktoś zna jakieś trasy , na których mógłbym indywidualnie pojeździć .
Wybieram się w okolice Polańczyka w połowie sierpnia i zastanawiam się czy brać własny sprzęt ?
Może ktoś podrzuci mi info na ten temat .
Dzięki ...

argon11
Quad:: kreidler mustang
Imię: Darek

Cześć

Post autor: argon11 » ndz 26 lip, 2015

Witam wszystkich!Nazywam się Darek i pochodzę z Elbląga.Mam 41 wiosen i brak włosów(chodziłem bez czapki za dzieciaka to wypadły :lol: ) Ogólnie quady to moje drugie hobby bo zajmuje się airsoftem (coś podobnego do paintbola tylko amunicja troszkę inna a broń to wierne kopie oryginałów napedzane silnikami elektrycznymi badź gazem).Posiadam taki wynalazek KREIDLER MUSTANG 200.
Troche ostatnio sie podjarałem i chciałbym go zmienić na coś z napedem na 4 koła
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
darekp
Quad:: cf moto 500L

Re: No to zaczynamy...

Post autor: darekp » wt 28 lip, 2015

również jak poprzedni mam na imię Darek, quada mam od niecałego miesiąca. Jest to cf moto 500 L- zakup po długich oględzinach wraz z opiniami z quadzika. Quadem zaraziłem się po 20 minutach jazdy. Raz w wieku 18 lat a potem około 25. Po 3 latach pojawił się cf. Okolice Kielc, mogę zadawać dużo pytań ale jestem świeży w temacie :)

Awatar użytkownika
darekp
Quad:: cf moto 500L

Post autor: darekp » wt 28 lip, 2015

również jak poprzednik mam na imię Darek, quada mam od niecałego miesiąca. Jest to cf moto 500 L- zakup po długich oględzinach wraz z opiniami z quadzika. Quadem zaraziłem się po 20 minutach jazdy łącznie. Raz w wieku 18 lat a potem około 25 wiosen - łącznie kilkanaście minut jazdy. Po 3 latach pojawił się cf. Okolice Kielc

cegula

Post autor: cegula » wt 04 sie, 2015

Dzień dobry, w ten piękny gorący dzień chciałam miło przywitać wszystkich forumowiczów:)

kamieniarz
Quad:: Yamaha Raptor 700R
Imię: Łukasz

Post autor: kamieniarz » czw 06 sie, 2015

Witam wszystkich w ten upalny dzień!Mam na imię Łukasz i jestem posiadaczem raptora 700r. Jest to mój pierwszy quad mam nadzieje ze nie ostatni! Jako że jestem nowym i nie doświadczonym quadowcem proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!

Robsson
Quad:: canam

Post autor: Robsson » czw 06 sie, 2015

Nowy i niedoświadczony i od razu raptor 700, nono. Witaj i zapraszamy do grona. Baw się dobrze.
V2.....sound of madness :twisted:

dzik_waw

Post autor: dzik_waw » pt 07 sie, 2015

Witam wszystkich, planuję kupno cf moto 500- mam nadzieję, że mi w tym pomożecie ;)

Awatar użytkownika
Robertos
Quad:: CF MOTO 500
Imię: Robert

Post autor: Robertos » sob 08 sie, 2015

Pytanie czy nowy czy używany? Ja jestem posiadaczem nowej Cfki od wiosny, jak masz jakieś pytania wal śmiało, ale generalnie na wszystkie twoje pytania znajdziesz odp. na forum, o Cfkach jest tu naprawdę bardzo bardzo dużo, tylko wystarczy troszkę poświęcić czasu na szukanie.

Awatar użytkownika
szoky
Quad:: kingquad

Post autor: szoky » pn 10 sie, 2015

Witam mam na imię Rafał lat 32. Przygoda z quadem zaczęła się ok 2 lat temu.... od ponad roku posiadam KQ 750.
pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”